Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.
Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
Kamo tomu ver, že sa maju lepšie za tie storočia si tu svoju logiku vyšperkovali do dokonalosti a to tak, že nam nahovaraju, že jedine ony možu robiť drahoty a bez nich by sme neprežili :D :D
tak budem podvadzat priatelku a budem za chudaka. lebo ak nie tak je to nespravodlive a nech mi nejaka chudera skusi namietat. ok idem sa riadit zenskou "logikou". vidim ze sa im tak zije ovela lahsie. dobre vedet
Fuj ty špina! Ja by som ťa zmlátil a vyhodil z domu kebyže sa niečo také dozviem.
To máte tak, chlap nie je spokojný s vykonom ženy v postely a najde inu tak je to k*revnik ak to urobí žena tak je vinný chlap, že ju nedokaže uspokojiť. Takže nedajme sa diskriminovať život je len jeden a bola by škoda ho kvalitne nepret**kať
fitfirit, parohac - že to vôbec riešite.
suhlasim s predchadzajucim prispevkom. Ked zena podvadza,akosi sa to vzdy da odovodnit a este dotycna ostane chudatko,ze ona za to nemoze.
mna netrapi ci je tema fejk ale tie reakcie zien. akonahle ide o zensku neveru tak su zhovievavejsie. keby to bol muz tak je kokot hajzel zkurvysyn chudak zebrak nula. ale je to zena tak to je ine. zeny su take emocionalne zeny su ine. mmmm tutuli mutuli. ty vole. ten slepacinec
- Ak je niekto vychovaný s uctou neurobí inemu zle-alicia to je ako?
Niekto je od prírody dobrý a platí zato daň-vysokú.Asi občas nakričať a prevetrať-aby si to važila.
Neverím že chlap nikdy neurobí žene zle takto.Manžel má akú neresť?
Alicie si potrebovala vyliať emocionalne srdce.Žena je amocionálnejšia ako muž.
Navrhujem. intenzívne sa venovať dieťaťu dlhodobe v prírode a potom to ostatné pominie.
Ale si to uvedomila,a chce urobiť nápravu, jej manžel jej neurobilo vietor ale diskutujúci. Čiže sa to neminulo učinku.Ale prave že to mal urobiť on aby bol aj trošku zlý.
Alica posledne tvoje prispevky o prirode a dietati len ukazaju,ze si naozaj mimo. Clovek ma az strach si niekoho hladat,lebo kebyze mam manzelku ako ty radsej sa odstrelim.