Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.
Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
K odborníkom je možné sa vyjadriť na tejto stranke zdravia-stači napísať a spýtať sa.
Ale asi takýto spôsob ľudia nechcú.Odborník má prisť za nimi k teme....
Viditeľne sa Alice priklonila pred všetkými-k tzv. odborníkovi-lebo bol aj na jej strane a ostatných označil za buranov.Ale pochopilo ich aj plno iných.
Ak by sa obratil zakladateľ, na odborníka priamo bolo by to medzi ním a ňou len.
K odborníkom je možné sa vyjadriť na tejto stranke zdravia-stači napísať a spýtať sa.
Ale asi takýto spôsob ľudia nechcú.Odborník má prisť za nimi k teme....
Viditeľne sa Alice priklonila pred všetkými-k tzv. odborníkovi-lebo bol aj na jej strane a ostatných označil za buranov.Ale pochopilo ich aj plno iných.
Ak by sa obratil zakladateľ, na odborníka priamo bolo by to medzi ním a ňou len.
Pokiaľ chce zakladateľ temy vyjadrenie odborníka/to nevieme či je naozaj-ked tu niekto o sebe takéto vyhlási/
Tak nech to k téme napíše, aby sme ostatní nestrácali čas,a nedostali na frak.Budeme to rešpektovať.A neprispejeme názormi.
Ale Alice tiež píše rýchlo a kadejako,bereme to na vedomie .Už sa povedalo dosť, tak o čo tu ešte ide?
Nikdo odborníkov ak sú naozaj nevyháňa. To neznamená že može ostatných označiť za blbcov.Fer a Fer.
Myslím že už sa tu nedá čo riešiť všetko bolo povedané. Treba to dať do polohy nestranne"čo myslíte na takúto situaciu keď"..........aby sa to nedotko tých všetkých čo sa vyjadria.
Pokiaľ chce zakladateľ temy vyjadrenie odborníka/to nevieme či je naozaj-ked tu niekto o sebe takéto vyhlási/
Tak nech to k téme napíše, aby sme ostatní nestrácali čas,a nedostali na frak.Budeme to rešpektovať.A neprispejeme názormi.
Ale Alice tiež píše rýchlo a kadejako,bereme to na vedomie .Už sa povedalo dosť, tak o čo tu ešte ide?
Nikdo odborníkov ak sú naozaj nevyháňa. To neznamená že može ostatných označiť za blbcov.Fer a Fer.
Myslím že už sa tu nedá čo riešiť všetko bolo povedané. Treba to dať do polohy nestranne"čo myslíte na takúto situaciu keď"..........aby sa to nedotko tých všetkých čo sa vyjadria.
o nick alica pritvrdil...treba do toho VTIAHNUT DIETA, bo uz to tu zacinalo pomaly skapinat
kazdy, ktosi si nevsimol, ze zena, ktora podvadza svojho muza kvoli MALEMU PENISU ma dieta, tak si to treba vsimnut, lebo dieta ju robi serioznou matkou, ktoru TREBA BRAT VAZNE, tak ako aj jej SEXUALNY PROBLEM s manzelom, ktoreho podvadza kvoli malemu penisu
to treba mat neustale na apamati, ked uz vsetkym dojdu argumenty, inak tato tame zajde prachom, vsak? O TOTO TI IDE, nic ineho, myslim si to celu dobu a inak to nebude
3D, opak je pravdou, takze sa o jedna o tvoj problem, ja s tebou nemam ziaden, si mi volny cely jak si vysvieteny a cely jak si zaregistrovany a meles celkom ine nez povedat chces
Tak neviem ako vy, ale ja svojmu dietati rozhodne budem kontrolavat co na tom nete robi a co nie, a ked uz tak pripadne take temy mu vysvetlim , hlavne ze je to vec nazoru a hlavne ze nikoho netreba odsudzovat...
o ozaj barila vacssina pise z cesty? VED O TO TI AJ IDE, ABY PISALI Z CESTY NAJLEPSIE VSETCI, lebo o konstruktivne rady ti ani neslo a zamerne prehliadas pod celkom inym zamerom nez o ktorom tu pises A HODNOTIS A STAZUJES SA, ZE HODNOTIA AJ INI
toto nevyzera na vyriesenie, ked pises z cesty ty SAM(A), cize ten prispevk o vyrieseni priblemu, ktory si zakoncila tym vysmiatym smajlikom vypovedat LEN O TEBE a ze ti o riesenie vobec neslo a ani nejde
Ja som sa pytala na nazory , odpovede, .. a vy sa tu tak akurat navzajom urazate, a jeden druhemu ukazujete aki ste paranoidni.. ako , nechapem . Ja osm sa pytala na konkretne veci ,a le vacsina tu odpoveda z cesty a hlavne nie na to na co som sa pytala ....
"podla mna , je to dan za to , ze je dobry. Proste priroda to tak spravila."
a je to vyriesene
je to chudak a ty chudera, nic sa neda robit (to bolo hodnotenie k slovu DOBRY) dobry chudak
o to ti islo, nie? ved si to uz vyriesil(a), ale ono niet co riesit a to vies uz od prveho uvodneho prispevku