Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.
Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
povinna registracia nic neriesi, ktokolvek si moze cokolvek vymyslat, len slepi ostanu lepymi tak ci tak, je kopa ucelovo zalozenych nickov, ktore sa tvaria seriozne, kopa krivych ludi, ktorym ide o cosi celkom ineho, nez prezentuju
ja som za slobodu slova, ale toto pokrytcom nikdy vonat nebude
Je moralne spravne ist sa najest do restiky, alebo si kupit v obchode, ak ti doma nedaju ZAMERNE najest?
Muzi su casto velmi sebecki. Uspokojuju svoje potreby a na partnerku kaslu. Doma maju poklad v podobe dobrej, starostlivej, vasnivej a sexualne zdravej zeny a nestaraju sa on, alebo nevedia sa postarat. Nech sa necuduju, ked sa postara niekto iny. Spokojna zena nema potrebu podvadzat. Zena to urobi az, ked je dlhodobo frustrovana a nespokojna. Myslia si,ze nam to staci a ze sa s tym zmierime, miesto toho, aby sa aj oni trosku snazili.
Vela stastia Alica. Mrzi ma, ze si tu natrafila na takychto zlych ludi,ktori v sebe nenasli stipku pochopenia a tolerancie.
Fantasy , Sexuolog, suhlasim s vami , a dakujem za podporu. Vacsina ludi ma po moralnej stranke aj pravdu , viem je to odo mna hnusne , kedze je to moj manzel a ja mu vlastne klamem koli osobnej potrebe, a trapi ma to a nechcem to robit , no viemaj to , ze j to potrebne, a ak by nebolo tak by som to nepotrebovala...
Chcela by som vidiet jedneho muza , ktory bu sa nespravil ani raz , ci by tu partnerku nepodviedol . A co ? mame ho tiez ukamenovat ? a co vy ste v dobe kamennej ?
Dalsia vec je ze tu niektori pisete ze tema je vymyslena.. ako ja nechapem , odkial toto mate a vobec preco , ale ok ... pochopt ze to ze sa nejake veci nedeju vo asom zivote s vami, to neznamena ze niekto iny taketo veci nezaziva...
Ze tot u citaju deti... to ci si to precitaju alebo nie,je proste jedno . Pokial boli vychovavane s uctov,a normane tak im toto nenarusi ich pohlad na svet ani na manzelstvo. Pokial boli vychovavani hlupo a nie dobre tak sa tak aj budu spravat a je jedno ci tento prispevok uvidia alebo nie .
s tym vymazanim temy , ako kludne ak vam to vadi, tiez nezabudnite napisat ktore temy su tuna povolene, a ktore nie, ja som si myslela ze je to volne forum ,
Z nikeotrych prispevkov mi pride smiesno , rychlo zatratme tuto temu , aby sa nahodov aj moj/moja partner/ka nahodov nezacali zaoberat niecim takym .
Dam ruku do ohna za to ze min.20 percent zien Vas drahi muzi podvadza, a 40 percent muzov podvadza vas zeny , alebo podviedli , alebo stale podvadzaju a verte ci nie, mozno sa to nikdy ani nedozviete. Hlavne ze tuna moralizujete..mozno sa to deje aj s vami, len o tom neviete.
Ale ok . Ja myslim ze v tom mam jasnejsie, a spravim pre to co bude v mojich silach... skusim , a ak to nevinde, aspon som skusila, a zivot pojde dalej tak ci tak . :)
Velmi pekne dakujem za odpovede .
a asi mam k teme co povedat, inak tu nic nepisem, vsak ano.....staci citat OCAMI nie gulami
baribal, riesis len am seba, tak i ja mozem reisit iba seba, tak ako aj nick alica
toto tu neni zianda poradna a ty to velmi dobre vies (tak ako aj nick sexuolog), takze si chod kazat o penisoch tam, kde o to stoja, nikto nie je zvedavy na tvoj penis, asi chapes a ni na tvoju muzsku neschopnost
:DDD ze poprosim o preverenie nicku, ci som nezalozil tuto temu??? :DDD Ty si kreten na entu. Co si myslis, kto si, ze pre teba budu preverovat nicky? Inak kludne, lebo nezalozil.
Polovicu temy tu vypisuhes kraviny, ze fake tema a nevyjadrujes sa k veci. Koho zaujimaju tvoje dristy? To sa naozaj musis vyjadrovat aj ked nemas co k teme povedat?
Prevo by to mala byt fake tema? Si mysli, ze zena nemoze podvadzat chlapa, ked ju neuspokoji? Ze mozete iba vy? Alebo sa bojis, ze vas zacnu vsetky podcadzat a nebudu trpiet vase neschpne libido a penisi?
Cista provokacia, ktrou vyvolava autor temy....nick alica pise len same HODNOTENIA a tak nemoze nikomu zazlievat, ked to tu tiez zacne hodnotit, ci len ona moze pisat hodnotenia a druhi drzat hubu a krok jak typicki cechoslovaci? TOTO UZ DAVNO NEFUNGUJE, doba sa meni,
"Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex."
V KAZDEJ VETE IBA SAME HODNOTENIE, taks a nedivte, ked zacnu hodnotit aj druhi. sexidebil, debil do zivota, pockat kym dieta vyrastie a byt ticho, normalne, zla, zoziera, poriadny sex