Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.
Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
Tak uz nam napises jeho velkost ci nie,nech to vieme posudit :) Pomoze to aj inym borcom,nech sa doma snazia :)
Tak uz nam napises jeho velkost ci nie,nech to vieme posudit :) Pomoze to aj inym borcom,nech sa doma snazia :)
Načo sem Alica chodíš ked to riešiš, a snažíš sa aby to bolo iné. Ale tvoje odpovede nenaznačuju že je to tak -len sa obhajuješ to čo sa dialo predtým.
Dobre že to riešiš tešíme sa.Prajeme ti všetko krasne.
Tu sa oni rozpravajú o tej situacii nie už o tebe.A rozčuluju sa.
Ty už tu temu uzavri.Maj sa pekne.Drž sa.
Načo sem Alica chodíš ked to riešiš, a snažíš sa aby to bolo iné. Ale tvoje odpovede nenaznačuju že je to tak -len sa obhajuješ to čo sa dialo predtým.
Dobre že to riešiš tešíme sa.Prajeme ti všetko krasne.
Tu sa oni rozpravajú o tej situacii nie už o tebe.A rozčuluju sa.
Ty už tu temu uzavri.Maj sa pekne.Drž sa.
Neviem ,ale asi to necitas poriadne ja som uz davno napisala ze ja uz viem ako to skusim riesit..tak nechapem naco to furt riesite? J aom sa pekne podakovala vsetkym zucastnenym , no a bodka.
Niektory len pisu a pisu no a ja sem tam odpoviem a to je cele. Ja uz len odpovedam niekedy , ale riesenie uz mam. :D
Alica jasné že treba si zarobiť ten tvoj sa snaží. a laska k tomu, nemusí byť obrovska normalna.
Lenže ty maš muža ktorý ťa ako ty sama hovorí ľubi a zabezpečuje ti čo može, zrejme lieta.
A tebe nestačí to normálne, musíš mať ešte niečo povedľa aby si zabudla na ten všedný normálny život.
A tam povedľa ako hovoríš nie je láska ani zo strany kamoša ani z tvojej ako hovoríš-obidvaja neberete ohľad na druhých.Tak ak takto niekto žije tak to ma v hlave, veľký tresk, a vysoké tempo aby stihol.A ešte má čas sem vypisovať. S kamaratom by ste ani to dieťa nevedeli vychovať. A manžel jej veri.
Sama si si to vysvetlila-ty asi niekto portrebuje hovoriť o svojich veciach s inými napriek tomu že väčšina jej hovorí že je to zlé-a nepočúva, Alica tebe to nevadí čo si druhý myslia a ideš sem o tom diskutovať.?
Odpovedalo plno žien a mužov-a čítaš tie diskusie, alebo len tu potrebuješ niečo napísať. súhlas na takéto od veľa ľudí nedostaneš.
Alica jasné že treba si zarobiť ten tvoj sa snaží. a laska k tomu, nemusí byť obrovska normalna.
Lenže ty maš muža ktorý ťa ako ty sama hovorí ľubi a zabezpečuje ti čo može, zrejme lieta.
A tebe nestačí to normálne, musíš mať ešte niečo povedľa aby si zabudla na ten všedný normálny život.
A tam povedľa ako hovoríš nie je láska ani zo strany kamoša ani z tvojej ako hovoríš-obidvaja neberete ohľad na druhých.Tak ak takto niekto žije tak to ma v hlave, veľký tresk, a vysoké tempo aby stihol.A ešte má čas sem vypisovať. S kamaratom by ste ani to dieťa nevedeli vychovať. A manžel jej veri.
Sama si si to vysvetlila-ty asi niekto portrebuje hovoriť o svojich veciach s inými napriek tomu že väčšina jej hovorí že je to zlé-a nepočúva, Alica tebe to nevadí čo si druhý myslia a ideš sem o tom diskutovať.?
Odpovedalo plno žien a mužov-a čítaš tie diskusie, alebo len tu potrebuješ niečo napísať. súhlas na takéto od veľa ľudí nedostaneš.
Myslim si ze alica70 si vybrala nespravneho muza.Mala si najst seberovneho katolika co je aj pokrsteny.Ale jedno viem posudit alica 70 sa nesprava a ani neriadi ako krestanka , a je horsia ako jej manzel .Jej manzel na to ze nie je veriaci je lepsi ako ona ,aspon by ju nepodviedol ,mozna preto ze ma maly penis,teraz zartujem ,niektore zeny su jednoducho nemoralne
hen ta alica sa len schovava za kecy ze manzela lubi a respektuje ho. picu :-DDD to pise len aby ju tu hned neukamenovali a aspon niekto jej normalne odpovedal. realite ale je ze je len dalsia z radu vypocitavych krav. nuda. dalsia obycajna zaprdena slovenka.
pre veriacich zaslepencov. ja tieto uzavrete hlavy fakt nemusim. ako vy ste fakt smiesny s tou vasou svatoziarou :-DDD tak hlupo detinsky naivne smiesny. skuste si namiesto tych bigotnych kokotin pozriet novy serial od HBO - The Young Pope. nech si trosku otvorite tie vase uzavrete hlavy
www.youtube.com
www.youtube.com
Vážená - Alica70 si pekným vzorom pre neveriacích ako vyzerajú poctivé manželky z Katolických rodín.
Boh považuje spolužitie dvoch mladých muža a ženu za manželov a nemusia ani byť zosobašený, stačí ak žiju na kope .