Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.
Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
A co?
Mne je to jedno, ci je to real, alebo vymysel.
lenze toto nepise zivot, ale nick alica
to akoze fakt nevidis, ze tu sa zena nepokryte vyznava z tajenia nevery a v druhej teme tuto otazku riesi jeho brat?
to je nieco jak tie temy o tych predavackach akoby to boli nejake celebrity a vsetci muzi po nich tuzili....tiez ich zakladalo to iste individum
podozrive to bolo uz po jej povodnom prispeku a ked pribudla aj tema o bratovi, tak je to uz uplne jasne
Ukazkovy vztah neexistuje. Kazdy zije ako mu to vyhovuje.
Mozno aj jej muz o tom vie, ale toleruje to, lebo vie, ze ma maleho a ziadna zena s nim nebude spokojna.
Preco vymysel? Zivot pise velke pribehy a zivot nie je a ani nebude tak ako ty chces.
figu borovu, vymysel je vymysel a ostane vymyslom
toto ma hodne daleko od ukazkoveho vztahu ako sa to ten nick snazil prezentovat a neverim ani, ze tato tema moze pomoct niekomu inemu vyriesit svoj realny problem, lebo kazdy problem ma ine specifika a ked clovek nieco riesi, potrebuje to aj ozrejmovat a uviset na pravu mieru , nielen citat cudzi a este k tomu fiktivny problem, ktory je od toho jeho na mile vzdialeny
Nevšímajte si nick-upadne do zabudnutia,ale je jasné že sa iní inšpiruju v otázkach a temach
Nevšímajte si nick-upadne do zabudnutia,ale je jasné že sa iní inšpiruju v otázkach a temach
Ona nic nerozputala. Vy ste sa chytili toho, ze "maly penis" a ze si dovolila byt nespokojna a zariadit si to po svojom. Pustili sa do nej svatuskari a chlapi s malym pindurom.
Rozputali ste si to sami, ved este stale do nej pindate a to je uz tema davno po funuse.
Ranene muzske ego je svina.
najviac tu smrdi nick Alica, ktory to vsetko a celkom umyselne takto rozputal - to nepochybne a ak by sa dozviem, ze stoka je jej druhym ci dokonca povodnym domovom, ani na chvilu sa tomu nezacudujem
Milý a nádherný chlapci, už by ste s tým posmechom avyjadrovaním ako z kanala mohli prestať, už nie je čo písať.Pomov a rada spočíva v inom.
Prezentujete krajinu ako odpadový kanal.
Potom sa čudujete že na vás niektorých sprchne plno kritiky ako "Pan tvorstva sa už musí vyjadrovať krajšie" aby si získal Paniu tvorstva pre svoju srdce.Pamatajte na evoluciu.Vesmir to sleduje.
Ak sa vám pači doba neadertalcov skuste pohladať, v archeologických vykopavkach-(:
Milý a nádherný chlapci, už by ste s tým posmechom avyjadrovaním ako z kanala mohli prestať, už nie je čo písať.Pomov a rada spočíva v inom.
Prezentujete krajinu ako odpadový kanal.
Potom sa čudujete že na vás niektorých sprchne plno kritiky ako "Pan tvorstva sa už musí vyjadrovať krajšie" aby si získal Paniu tvorstva pre svoju srdce.Pamatajte na evoluciu.Vesmir to sleduje.
Ak sa vám pači doba neadertalcov skuste pohladať, v archeologických vykopavkach-(: