Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom

Príspevok v téme: Podvadzam priatela kvoli intimnim problemom
alica70

Ahojte :) mam taky problem ,a zaroven aj otazku .
S manzelom sme spolu (4 roky ako manzelia ) , vztah je ukazkovy , proste uzastne manzelstvo. Stara sa o nas, je tolerantny , mily , pozorny, ziadny alkohol, agresivita, nic take . rozumieme si , vsetko ,,tip-top,, . Je tu pre mna , a ja pre neheo a polu sme tu pre nase dieta.
Nadovsetko ho milujem , asi tak ze ak by sa mu nieco stalo, tak by som za neho a za syna dala svoj zivot.
Problem je v sexe. Poviem otvorene a uprimne (aj ked sa za to hambim , ze ako mozem vobec o nom takto pisat ) , proste ma maly penis, nedokaze ma uspokojit, ked uz tak sekunda a je hotovy , polohy ine ako misionar su pre neho asi nezname... proste drev v posteli, ale uplne . Ako zena potrebujem citit chlapa pri sebe aj v posteli , tiez sa potrebujem ,,spravit,, a ,,uzot si to,, , viem nemala by som ho odsudzovat za to ze on je taky a to je jeho styl , alebo proste on taky je , menit ho nebudem , nie to by som si od neho nedovolila ziadat , aby sa zmenil. Par krat sme sa o tom bavili. Chc to zmenit, skusali sme , snazil sa ..vazim si to . ale podvadzam ho . Nie casto , ale ked uz potrebujem poriadny sex, tak ho podvediem. Nevie o tom , a ani nechcem , aby vedel , aby som ho neranila a aby si nemyslel ze je v posteli neschopny. S tymi co ho podvadzam , nic k nim necitim , proste mne ide len o ten sex a to je cele. Snazim sa aby som to nerobila casto , ale aj tak som to uz urobila a aj robim a aj tak ma zerie svedomie. Neviem co mam robit. Mam mu to povedat? a ranit ho ? Mam ukoncit vztah ? najst si sexi debila , ktory bude ok v posteli ale debil do zivota? Mam ostat ticho ? Mam pockat kym dieta vyrastie , a pototm mu o tom povedat alebo nepovedat a odist niekam sama ? Je to vobec normalne? Som zla? Neviem , som z toho na dne, zoziera ma to ze som take nieco spravila, a zoziera ma aj ked nemam poriadny sex.
Dakujem za vsetky odpovede.

gulimomo

Hej. Alica sa vyjadrila že sem nechodí.Tak už o tom netreba hovoriť,lebo už riešenie máa rieši.
len sem občas kukla-/treba si pozrieť všetko predtým .aj poďakovala.
Takže už neriešte.

dazdnik

fanta
muzi vas chcu len preto lebo im stoji a nevedia si pomoct
nie preto ze by vacsina z vas objektivna stala za to
navyse oni sami su vacsinou jebnuti

ale vacsinovy kokotko sa hodi k vacsinovej pici takze vrana k vrane

size

Ked my sa s priatelkou ideme za 2 mesiace brat. Povedali sme si,ze vydrzime do svadby. Preco,to uz je nasa osobna vec a vidime v tom viac vyhod ako nevyhod. Lenze si trocha neverim,hlavne,ked citam taketo prispevky. Prvorada je pre mna moja buduca manzelka a chcem,aby bola stastna aj v tomto smere. Ide o nu hlavne,nie o mna. A takychto prispevkou som cital uz viac,kde zeny sa takto stazuju a dokonca opustaju svojich muzov.

baribal

Fejkino liecis svoju paranoju? Ci mame cakat, kym lieky zaberu, alebo nas budes este dlho obtazovat svojimi paranoidnymi prispevkami.

Fantasyi

Size,
doma sa mas snazit tak, ci tak. Je jedno, ci mas maleho, alebo anakondu, ak ich nevies pouzivat a zena z toho nic nema.

Ano, sme hrozne, ale aj tak nas chcete, inak by si nemrhal tolkou energiou, aby si na nas nadaval.

dazdnik

Vymysla si, alebo nepise celu pravdu, to je jasne.

Kazdopadne zeny su povacsinou nudne, iracionalne, stadovite, prehnane emotivne, citovo manipulujuce aj ked vela chlapov dobre vie co na nich skusaju ony to aj tak robia, hraju sa na obete aj ked su to ony kto robi picoviny a neplechu a povacsinou aj dost hlupe. Su priehladne, opakujuce sa, rovnake ako jedna.