Dobry den chcela by som sa poradit, ak mate podobnu situaciu alebo ste mali prosim poradte mi..mam priatela 3 roky, ma sice 19 rokov ale je dost vyspely vo vela veciach niekedy prekonava aj starsich muzov, myslim v rozmyslani atd....velmi ho lubim, aj uznavam, doverujem mu, presli sme si vela vecami hlavne na zaciatku vztahu to nebolo ruzove..no idem k teme. Moj priatel ma normalne obidvoch rodicov, v ich rodine to nebolo vzdy dobre, hlavne ked bol dieta jeho otca skoro nevydaval, ale mama bola vzdy snim..no teraz alo sme vo vztahu tak uz sme zacali planovat aj byvanie no ja by som chcela, len to co on mi vzdy na to povie tak ma aj prejde chut..on chce byvat s mamou a este mi aj povedal ze chce kupit dom kde budeme byvat my dvaja s nou a s bratom. Neviem co mam robit to iste je to aj o dovolenkach..chce ist vsade snou, kupuje jej drahe veci co je pekne ale uz to prehana..ked ideme niekam idu aj rodicia a ked mu poviem ze chcem ist snim niekam sama, odbyje ma ze chodime vsade sami ale my sme pritom neboli na ziadnej dovolenke sami ani na nejakom vylete..vsade su aj oni...prosim poradte mi dakujem za odozvu..:)
Moj frajer je mamickar
no tak je vies kolko je takych?
BJ 2 - odporúčaš spoločnú izbu, lenže to je už hriech žiť v spoločnej domácnosti pred svadbou ako muž a žena. Ťažké hriechy sú to. Neakceptovateľné.
o tomto sa podla mna treba bavit otvorene..ak to vidim ako problem tak mu to poviem..na rovinu bez okolkov..
Vyriad si to s nim. Do oci mu povedz co si o tok myslis ale slusne. Povedz ale je to z tvojho pohladu a on nech povie svoje. Netreba sa bat. Drzim palce. Dufam ze vam to vydrzi
Nevieš čo máš robiť? Nechaj ho tak , pracuj na sebe , kúp si vlastný byt , chodievaj na dovolenky a buď sebestačná . Určite stretneš časom niekoho podobného a on nech si nájde dajaku podobnú sebe , ktorej to vadiť nebude. Od mužov ktorý sa nechcú vzdialiť od maminych sukien čo najďalej .
boze tieto slovenske nazory kazdy nech ide na vysoku potom podnajom potom svadba dom potom pes dve deti.... strasne :-D
fitfirit - dobre pises.
v 19 tich platit hypoteku, teda neviem. Podla mna by mali ist na zaciatok do podnajmu, spolocnej izby, a ak vydrzia 5 rokov, a uz budu svoji (dostudovane a javy sa to na manzelstvo), tak zobrat spolocnu hypoteku ked uz tak.
okrem normalnych sem chodia aj naruseny jedinci. ze ?
v 19 byt. uhm. dnes je to luxus aj pre 30nika. a pipenky by zas muzov tlacili do hypoteky. hlavne nech si ona nemusi brat