Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj frajer je mamickar

Príspevok v téme: Moj frajer je mamickar
Dilenna123

Dobry den chcela by som sa poradit, ak mate podobnu situaciu alebo ste mali prosim poradte mi..mam priatela 3 roky, ma sice 19 rokov ale je dost vyspely vo vela veciach niekedy prekonava aj starsich muzov, myslim v rozmyslani atd....velmi ho lubim, aj uznavam, doverujem mu, presli sme si vela vecami hlavne na zaciatku vztahu to nebolo ruzove..no idem k teme. Moj priatel ma normalne obidvoch rodicov, v ich rodine to nebolo vzdy dobre, hlavne ked bol dieta jeho otca skoro nevydaval, ale mama bola vzdy snim..no teraz alo sme vo vztahu tak uz sme zacali planovat aj byvanie no ja by som chcela, len to co on mi vzdy na to povie tak ma aj prejde chut..on chce byvat s mamou a este mi aj povedal ze chce kupit dom kde budeme byvat my dvaja s nou a s bratom. Neviem co mam robit to iste je to aj o dovolenkach..chce ist vsade snou, kupuje jej drahe veci co je pekne ale uz to prehana..ked ideme niekam idu aj rodicia a ked mu poviem ze chcem ist snim niekam sama, odbyje ma ze chodime vsade sami ale my sme pritom neboli na ziadnej dovolenke sami ani na nejakom vylete..vsade su aj oni...prosim poradte mi dakujem za odozvu..:)

a_dr1a

Je to ako pise Fantasyi. Tam zalezi od matky aby to "pretala" a stiahla sa, dala vam priestor miesto cas prilezitosti. Ale ak ona to neusmerni, on to nespravi. A zrejme jej to takto vyhovuje

Fantasyi

Fungovat to nebude. On totiz prebral rolu otca, teda jej manzela/partnera. Su aj taki, ktori normalne s matkou spavaju. Myslim sex.