Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj frajer je mamickar

Príspevok v téme: Moj frajer je mamickar
Dilenna123

Dobry den chcela by som sa poradit, ak mate podobnu situaciu alebo ste mali prosim poradte mi..mam priatela 3 roky, ma sice 19 rokov ale je dost vyspely vo vela veciach niekedy prekonava aj starsich muzov, myslim v rozmyslani atd....velmi ho lubim, aj uznavam, doverujem mu, presli sme si vela vecami hlavne na zaciatku vztahu to nebolo ruzove..no idem k teme. Moj priatel ma normalne obidvoch rodicov, v ich rodine to nebolo vzdy dobre, hlavne ked bol dieta jeho otca skoro nevydaval, ale mama bola vzdy snim..no teraz alo sme vo vztahu tak uz sme zacali planovat aj byvanie no ja by som chcela, len to co on mi vzdy na to povie tak ma aj prejde chut..on chce byvat s mamou a este mi aj povedal ze chce kupit dom kde budeme byvat my dvaja s nou a s bratom. Neviem co mam robit to iste je to aj o dovolenkach..chce ist vsade snou, kupuje jej drahe veci co je pekne ale uz to prehana..ked ideme niekam idu aj rodicia a ked mu poviem ze chcem ist snim niekam sama, odbyje ma ze chodime vsade sami ale my sme pritom neboli na ziadnej dovolenke sami ani na nejakom vylete..vsade su aj oni...prosim poradte mi dakujem za odozvu..:)

jumbacisko

No tak ja neviem ale osobne nikoho takého kto žije sám a navyše s partnerkou v takom veku, nepoznám. Veď niekto komu zle vychádzajú roky ešte v 19-tich len končí strednú. Neodsudzujem, ale ťažko si predstaviť, kde a za koľko robí, keďže píšeš, že by ste si to mohli dovoliť. Keď sa na to necíti, vôbec do ničoho ho nenúť. Akurát by si naňho len tlačila.
Inak väčšinou ten, čo sa takto skoro osamostatňuje, chce len rýchlo vypadnúť z domu.
A že chce byť všade s mamičkou ho časom možno prejde, ale možno aj nie. Zasa keď si od nej nechá skákať po hlave, to tiež nie je dobre...

Dilenna123

Bubliii : je pravda ze je este primlady, ale jeho rovesnici niektori uz byvaju s partnerkami, alebo sa o to aspon snazia. Maju svoje plany s priatelkami a snazia sa ich naplnit..lenze on o tom nechce ani pocut ze by sme spolu my dvaja sami byvali..vsade taha svoju mamu aj brata..a to nie je o tom, ze by to trvalo chvilu toto jeho mamickovske spravanie, to trva aj cez rok a pol aj viac..na zaciatku som si to mozno neuvedomovala, ale to je moja chyba..neviem co mam robit, nechcem ho kvoli tomu opustit

Bubliii

Aj ja som kedysi chcela bývať v dvojdome so sestrou a rodinou a všetkými :D Pointa je, že zdravý človek z toho vyrastie a uvedomí si, že priateľ/partner/manžel je jeho nová rodina a má bývať iba s ňou. A potom sú ľudia, čo si toto neuvedomia a tam patrí aj tvoj priateľ.. on je ešte veľmi mladý a ak sa zbadá, tak až neskôr, okolo 30tky. Alebo sa nezbadá vôbec (tipujem skôr túto možnosť). Ja ťa chápem, ani ja by som nevedela tak fungovať, že všade sa s nami vláčia príbuzní. Nepoviem raz za čas pre zmenu, ale stále určite nie. Prikláňam sa k názoru, pohovoriť si s priateľovou maminou a uvidíš, ako sa to vyvŕbi.. ale decentne, aby si neostala ty tá "zlá".
A z príspevkov pavel y si nič nerob, sú zamerané všeobecne proti ženám, plné negativizmu a najlepšie si je ich nevšímať, aj tak idú väčšinou mimo témy.

a_dr1a

Nie ze neuvedomuje. Skor uvedomit nechce. Ma z toho same vyhody (jej stary ju zrejme na vylety dovolenky nebrava, nekupuje jej dary, neobskakuje ju ai ai).
Na dobre sa totiz rychlo zvyka. Obzvlast, ak to ona u partnera postrada a nemala toho dostatok nadbytok

Dilenna123

a_dr1a : dakujem pekne za nazor, mam s jeho mamou dobry vztah takze myslim si, ze by to aj pochopila..ale tam je to ALE ... ona si to ani neuvedomuje totiz to...

Dilenna123

pavel y : neboj sa, mam viac ako on. V tom, ze mladi nemaju, mozno pravdu mas, ale kedze viem co si mozme obidvaja dovolit, tak mam aj take plany. Niesom z tych co snivaju a aj tak to tak nikdy nebude, ale to tu nejdem rozvijat. Chcela som iba normalne odpovede, ktore mi aj pomozu v rozmyslani...

a_dr1a

Dilenna123 a aku radu chces? On taky proste je. Chces ho menit?? Tam treba zdravy odstup a odstrihnutie od pupocnej onee)) on prevzal na seba rolu partnera otca "manzela" hlavy rodiny. Tam to vyplynulo z rodiny, ake vztahy konstelacie tam boli panovali, ze tam bola absencia muza manzela hlavy rodiny a prevzal to na seba on. Jeho matke to zrejme vyhovuje. Ma z toho vyhody emocne ekonomicke ai.
Tam by pomohol jedine rozhovor s jeho matkou. Ziadne vyskakovanie ataky ironia ai. Ale inteligentny rozhovor. Neviem ci to ty v tvojom veku ustojis. Chybaju ti este zivotne skusenosti. Toto sa nezmeni. Ty raz budes dobra na reprodukciu ale tam medzi nimi sa to skor nezmeni nez zmeni

pavel y

A ty máš koľko rokov ? ....že už chcete svoj dom a pod. V dnešnej dobe to také jednoduché mladí aj tak nemajú. Väčšinou sa k svojmu ľudia dopracujú až po 30-tke, samozrejme, pokiaľ dotyční nemajú rodičov úspešných podnikateľov, politikov a pod.

Dilenna123

Ja som nic take nenapisala, zeby som ho zatracovala..keby som to chcela spravit tak by som to uz davno spravila..ja si tu pytam rady a nie ze co robim zle..:)

pavel y

Má 19 rokov, tak nechápem, čo hneď robíš unáhlené závery. Iné by bolo, keby si ho odpisovalav 25-ke či 30-tke. Ale to je typická ženská vlastnosť - ženská zistí, že jej partner nie je ten vysnený princ, ktorého čakala a už ho začne pomaly, ale isto zatracovať.