Dobry den chcela by som sa poradit, ak mate podobnu situaciu alebo ste mali prosim poradte mi..mam priatela 3 roky, ma sice 19 rokov ale je dost vyspely vo vela veciach niekedy prekonava aj starsich muzov, myslim v rozmyslani atd....velmi ho lubim, aj uznavam, doverujem mu, presli sme si vela vecami hlavne na zaciatku vztahu to nebolo ruzove..no idem k teme. Moj priatel ma normalne obidvoch rodicov, v ich rodine to nebolo vzdy dobre, hlavne ked bol dieta jeho otca skoro nevydaval, ale mama bola vzdy snim..no teraz alo sme vo vztahu tak uz sme zacali planovat aj byvanie no ja by som chcela, len to co on mi vzdy na to povie tak ma aj prejde chut..on chce byvat s mamou a este mi aj povedal ze chce kupit dom kde budeme byvat my dvaja s nou a s bratom. Neviem co mam robit to iste je to aj o dovolenkach..chce ist vsade snou, kupuje jej drahe veci co je pekne ale uz to prehana..ked ideme niekam idu aj rodicia a ked mu poviem ze chcem ist snim niekam sama, odbyje ma ze chodime vsade sami ale my sme pritom neboli na ziadnej dovolenke sami ani na nejakom vylete..vsade su aj oni...prosim poradte mi dakujem za odozvu..:)
Moj frajer je mamickar
Dievčatko teš sa zo života, mate ešte malo rokov na rozmýšľanie o bývaní a najma o stavaní domu.
Jeho myslenie je detské, ešte nedozrel ani ty.Chce veľkú rodinu mať pokope, ešte ste adolescenti do cca 21 rokov.
Možte isť do prenájmu bytu načas si to skúsiť sami ak máte peniaze. Aj spolu traviť nenáročnú dovolenku-to ide-lacnú.Ale ak chcete isť tam kde to platia rodičia, tak sa musíte vzájomne prisposobiť.
ale mate vlastnú izbu aspoň, aby ste boli čo najviac spolu sami.
Ešte je skoro či je mamičkár, a či z toho nevyrastie. Moc mladí ste.
Užívajte i život a moc komplikované temu neriešte.A u vašich sa nedá byť?Dcera a matka je jednoduchšie ako buduca svokra.
Ale dajú sa takéto temy nájsť na inom portále.
takisto sa dá spýtať cez tento portál na nezaujatý názor-čo sú tam uvedení-na spýtanie v predu.
Kafe -ona má podobný štýl ako švagriná.....ale či je tá istá to nevieme. štýly maju dnes rovnaké viacerí.
a najma tato sa nerozčuli nikdy, kludne vysvetľuje. to teda netušim. ber to ako tému, ktorá sa nemusí trafiť.
ale takých je tu viac tých tem.
Dievča máš na portále viac tém pod iným menom?
kafe: O com tocis? Alebo o kom? Nechapem pointu tvojej odpovede...ides uplne z cesty
toto je jedna z jej prvých tém, jej štýl písania, diskutovania (celkom slušná, nezničiteľná, vie sa ohradiť voči sprostým príspevkom) je dosť jedinečný: www.zdravie.sk
a toto je ako to vyzerá po roku: www.zdravie.sk
+ xy ďalších tém, kde rieši svokru, "švagra" s frajerkou...
znaky, že príspevok píše ferihitka:
- "vy neviete aké to je/ vy ste nezažili... "
- rozísť sa ani za boha, ved ho ľúbi
- čiastočne si v niečom prizná chybu a potom stráááášne rada a vášnivo diskutuje (píše dlhé príspevky v diskusii), dáva veľa otázok, ale je ako pokazená platňa - mele si to svoje stále dookola. Ked vidím, že téma má 3 strany už to ani neotváram
- frajer jej nadáva, neni nežný, ona má gyn. problémy
- má asi 22r (píše aj 27), skončila VŠ
- vo vlastnej téme si aj často celkom rozumne odpovedá, z rôznich nickov - občas vynechá medzeru za čiarkou alebo za bodkou (píše z mobilu, tak jej to tak zarovnáva), namiesto troch bodiek používa 4 alebo 5.
feri, teším sa na teba ako upravíš, vylepšíš svoj štýl, he-he a prosím ťa, nevypadávaj z role, neni to potom ono. Len tak ďalej. Ideš.
Presne, ženská si myslí, že 17-ročný tínedžer bude kupovať VLASTNÉ bývanie, nebodaj aj auto. Zrejme sa jedná o syna podnikateľa, riaditeľa firmy, inak si to neviem vysvetliť. Dotyčnej zrejme nedochádza, že vlastné bývanie je pre priemerného človeka luxus aj v 30-tke. Čo tak zdvihnúť riť a snažiť sa na pracovať na splnení si svojich snov sama ? Píše sa rok 2017, ženy sú emancipované, tak nečakaj, že všetky povinnosti budú na mužovi.
Sme na diskusnom fóre, tak nemôžeš čakať len kladné názory...Na to si si mala vybrať čisto ženské fórum Modrý koník...
Ty asi zijes tiez s mamickou ako vidim, presne takychto ludi som o nic neprosila:) ale vidno ako mate vela prace, ked tu vypisujes do prispevku ktoremu nerozumies ani zdaleka:) chod radsej pisat do inych prispevkov kde si ludia naozaj do huby s*ru :) prijemny vecer a budem rada za komentare ludi ktory si toto prezivaju a vedia nejak pomoct, cize presny opak tohoto:))
ehm, dievčatko, nerada ti to tu kazím, ale sereš si do huby. Frajer má 19, podľa tvojich slov "jeho mamickovske spravanie, to trva aj cez rok a pol aj viac", takže v 17tich všade ťahá svoju mamu a brata? A pracuje a kupuje mame dovolenky, nie? Šak on sám je decko. Máte vzťah 3 roky, to mal chlapec 16, prosím ťa, čo si si na začiatku neuvedomovala? Ty máš koľko teraz 14? Lepšie si pamätaj detaily svojho príbehu, lebo akosi to prestáva sedieť :D
Ale bavím sa feri, ideš :) páči sa mi to.