Ahoj. Moc ti to neodporucam. Ale zas, vyskusaj, zivot sam a realita ti najlepsie zodpovedaju tvoje otazky a pochybnosti. Ono je to lepsie, ak by to bolo naopak. Ze zena by bola taka, ako pises ty o tom muzovi. Priznajme si, zene staci ked je pekna, vie sa usmievat a ak aj nepobrala prilis rozumu intelektu, tak ked vie radsej mlcat ako perlit, tak staci, ked je mila prijemna pekna usmieva sa a to staci) Ale zas muz, je o trosku inom. Ak je prirodzene inteligentny, ma vseobecny rozhlad, vie vystupovat spravat sa a je sikovny pracovity, vie sa obracat, tak je neraz lepsi od takeho, co ma napr. plno titulov pred menom aj za menom.
Vies. Ono sa to najviac prejavi v spolocnosti, pri roznych spolocenskych akciach stretnutiach, vo vystupovani spravani konverzacii, ak budete kdekolvek. Ak je ako som uz pisala, tak sa nestrati. Ci uz v konverzaciach, spolocenskom vystupovani spravani styku. Ale ak nemal kde nabrat nasat naucit sa roznym veciam moresom spravaniu ai, ktore mozu byt pre inych samozrejmostou nevyhnutnostou, tak to bude skor o trapeni trapasoch hanbe. No musi on sam chciet.
Vsak sa nemusite hned zasnubovat brat :D Pozoruj ho, vnimaj, sleduj ako sa sprava chova, alo sa citi prejavuje v roznych situaciach miestach pri inych ludoch ai.
Vsak kamaratov priatelov mozes mat roznych. Tu ide aj o to, ako je na tom on sam ohladne sebavedomia, vrodenej iq eq.
Ako on sam znasa tvoju poziciu. Lebo ak on chce nosit nohavice vo vztahu, rozhodovat, hrat prim ai, tak neviem, ako bude znasat ze zarabas viac, mas vsetkeho viac-ci uz majetku vzdelania rozhladu precestovaneho ai ai. Lebo aby si potom na tebe nieco nedokazoval, neliecil nekompenzoval dake svoje komplexy menejcennost ai.
A vsimaj si jeho rodinu. Rodina najviac ovplyvnuje kazdeho-lebo v nej sme prezili vacsinu casu a ucili sa v nej vsetkemu, odpozorovali dalsie vzorce spravania sa chovania fungovania navykom ai. Takze navstiv jeho rodinu, ako to u nich je, ako sa rodicia k sebe navzajom spravaju, ako k detom, co je u nich bezne zauzivane "normalne ci nenormalne" ai. Lebo to mozes potom cakat aj od neho, ako to raz moze byt aj u vas a medzi vami