Ja môžem tiež pridať svoju osobnú skúsenosť.. Takže začala som chodiť so super mužom... lebo ma naozaj lúbil a vážil si ma, ale boli tam veci, ktoré sme nejak nevedeli prekonať a myslím si, že do toho zasahovali prevažne dva faktory... Prvý bol ten, že on pochádzal z jednoduchých pomerov, nikdy nikde nebol, nič nevidel, nikdy nesedel v lietadle, nemal ani maturitu a z toho plynulo aj jeho nízke sebavedomie, keď bol medzi ľudmi .. o cestovaní ani pomyslenia, jedlá jedol stále 3 dookola a úplne odmietal skúsiť všetko nové, nikdy nebol ani len v Tatrách a rezolútne sa odmietal vzdialiť z miesta bydliska.. z čoho som ja bola kvalitne na nervy... Kedže sme s rodinou od môjho malička stále cestovali, študovala som VŠ u nás na UK ale doktorát som robila v Egypte, cestovanie a pohyb ako taký, poznávanie, chutnanie, nové vône a vnemi až bytostne potrebujem k svojej spokojnosti a to, že so mnou nikam nechcel ísť a ani mňa samú pustiť pretože žiarlil bolo pre nás úplne deštrukčné. Moja rodina je z vyššej vrstvy tak zvaní horní desaťtisíc, ale nemali s tým problém... to on s tým problém mal... stále omielal, že mi nikdy nedá to na čo som zvyknutá, pretože je len pomocný mechanik (prezúvač) v servise... no a aj tieto reči mi liezli krkom... veď sa som od neho v podstate nič nechcela... no keď som sa s ním prvý krát kvôli tomu, že so mnou nemá záujem niekam ísť, tak sa hecol a išiel.... až tam som pochopila aké je to zlé, celú dobu neprehovoril ani slova, bol nesvoj.... a po návrate domov bol zdutý a vykričal mi xy vecí, že ako s kým som sa bavila, že ten sa na mna usmial, že kto to bol a bla bla bla.... pochopila som, že pri tomto partnerovi ja nedokážem rásť, že potrebujem vedľa seba niečo celkom iné... po rozchode ma tak znenávidel, že keď sme sa minule stretli náhodne vedľa seba v autách na križovatke, tak išiel na červenú len aby vedľa mňa stáť nemusel a to je už 5 rokov od rozchodu... to čo bolo bezprostredne po ňnom nikomu neprajem.. sedával mi pod domom, prosil, kričal, nadával a urážal.... trvalo to celkom dlho.... takže ja by som už do toho nešla... ešte musím dodať, že som ho v začiatkoch veľmi lúbila a nebol to môj rozmar