Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
nho ja bi som chcela tunel do ucha ale neviem kde sa to da kupit aa ako si to mam roztahovat
noo:D ja mam roztiahnute ucho na 5 mm...zatial sa nechystam na viac, ale maximalne to vidim tak do 8mm ...mne sa to velke velmi nepaci. roztahovala som tak, ze som najprv nosila ceresne 2mm,to som davala do ucha proste na jednu supu..(ale nie ja ale kamoska:D ,lebo ja by som si to nezvladla:D) to bolelo dost:D ale tak ako po troch dnoch to bola pohoda...len som v ten prvy den nemohla spat na uchu,lebo som ho mala napuchnute.ako to boli hlavne na dotyk. potom som si urobila z fyma slimaky po pol milimetri az po styrku a tak som po jednom dni roztahovala, to sa dalo, taky tlak trochu v uchu ale vpohode. a potom som si kupila take slimaky to uz roztahovaky co boli postupne od 1mm do 5mm....tak som rozitahla do 5ky, a teraz mam v usiach plugy takee:D z fyma tiez,stali 70 cesky korun a su fajn,nevypadavaju. urcite sa to vsak da riesit aj cez pirsing. studio. my to mame v presove tak, ze vlastne zaplatis za tunely, a oni ti postupne davaju vacsie a vacsie (za tie neplatis) a proste az kym sa nedostanes na pozadovsanu velkost. avsak tam stoji jeden tunel okolo 300 sk..cize tak....myslim ze tam nieje zaratane prepichnutie, cize ked tak este + 100.... ak vsak mate kamarata co sa v tom aspon trosku vyzna, tak nieje problem a mate to za lacnejsie a to iste... co ste tu pisali o tych kalciovych mastiach, tak to je fajn,ale ja ked som roztahovala, tak iba s kremom obycajnym alebo dokonca olejom...ale to mi az vypadavalo, tak sa to smykalo:D ale do ucha to slo dobre...:D respektive s vodou v pripade nutnosti:DD
Tunely su super :) a ked sa aspon raz za cas o to starate tak to nesmrdi ani nic. Co sa tyka roztahovania tak zaklad je kupit si kalciovu mast v learni..nic to nestoji skoro, je to brutalne hojive a ovela lahsie sa to stim roztahuje.. ani raz mi ucho nehnisalo pri tom ani som nemal zapalene ani nic.. pak bud roztahovatka alebo ticinku do ucha stim, ze kedze je to plast tak najlepsie nahriat a zaspicatit konec.. pak tuha do pera.. hrubsia.. pak stetce alebo hocico.. ale vzdy to potrite kalciovou mastou.. do ucha to pak pojde zadarmo a este sa to bude aj super hojit.. :) a este ak si nechcete ucho dojebat tak najlepsie je po roztiahnuti min tyzden alebo aj viac pockat a pak zase o 1-2mm..
noo ja na mojom tunely pracujem a zatial mam 6 mm...roztahovala somaj original roztahovakmi ale aj slamkami a ihlicami a taak..proste vsetko co prislo pod ruku :D:D
kordy:a ty mas roztahovac?????
ja som si tunel robila tak ze vzdy som si tam davala hrubsiu a hrubsiu nausnicu a teraz mam 11cm tnel