Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
tiii co ste tu pisali ze ste si do ucha nastrkali vjac nausnic...akoze wseliake jake ste mali doma ste si dali do jednej dierky viacero ci akooo? plss?
kdeee na nete zozeniem roztahovaak??...slovenska stranka?? okrem bodypiercing.sk ????...plss?
ja mám zatial 4mm ale mna to baví si robit tunel :D teraz si idem kúpit 10mm čierné :)
hm, da sa tunel opatovne casom stiahnut?.. :D
ja mám 5 mm tunelík .. ák tomu som nepotrebovala žiadne roztahováky :D:D .. jednoduxo som si tam napchala vééla nausníc .. kazdy den som pridawala jednu :D .. no á teraz mám v uxu slamku =P .. no á nápad s tymi ihlacami nie je velmi dobrý .. pocula som od ludí čo maju tunely že vraj hliník skodí .. no ale to uz je na vas ako si uxo roztiahnete ;)
á kde sa dá kupit tá fimo hmota ? :D
roztahovaky.pridejse.cz
tu mas link na ktorom sa dozvies ako mas roztahovat dierku ... nieje to nic tazke len treba mat nato odvahu ... ked to prekonas ... nieje co riesit :D:D ja mam tenek 14mm uz asi red rokom som zacala roztahovat ....tak za 4 mesiace som mala kompletnu dierku .. netreba ponahlat ... drzom palce :D:D
prosím vás, a aký to má význam ten tunel do ucha?
zdravim :) ja mam v pravom uchu 12mm tunel...roztahovala som aj original roztahovakmi ale aj roznymi inymi blbostami :D..mam ho uz viac ako pol roka a som spokojna..aj ked moj priatel ani velmi nie.. :D..ale podla mna su tunely super ;)
noo ja mam roztahovak celkom to dost boli dasa to vydrzat....mne ich vyrobila supkarka jedna tak nevem akej kvality su tie z obchodu..mne sa na konci zlomili ale v poho ssa to da zapilnikovat....najhorsie je ze ked si zmivate hlavu tak vam to moze vypadnut a potom ho najdete v odtoku :D alebo idete po ulici a chytite sa za ucho a nemate ho..no tak to sa stalo mne...kvoli arafatke blba satka :D