Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
Ja mam 22mm a robim do druheho tiez. Ako tu uz niekto napisal ...prve milimetre su najhorsie...neboli to ale proste take divne to je...ale potom to uz ide samo...a s FIMOm by som velmi nedoporucoval. nie je to higienicky dobre....ani zo silikonom by som nedoporucoval roztahovat... najlepsie roztahovat je rohovinou alebo prirodnymi vecami :)
Seruus..ja mam 8mm v uchu aaaaa.....najprv som si kupil rozťahovák..a roztiahol som si to na 3 mm,potom ma to prestalo bavit..a nechal som si to roztiahnut original v šúdiu..mal som to za menej ako 5minut a bolest sa da vydrzat!!(vlastne to ani neboli,len štípe..)A roztahovak...strasne smrdii..a je tam kopec sajrajtov...nooo a teraz mam fakt krasny biely silikon v ušku..a SOM SPOKOJNY!!
čauko chcem sa spýtať..idem si objednať z netu tunely a chcem vedieť či aké by ste mi odporučili..nevjem mne sa zapáčili tie silikonove...no nevjem..myslíte že sú dobré?
caaute:Dxcem si dat tunel do uxa, lenze neviem aqo si to mam roztahovat a aqu asi taq velkost si mam kupit...prooosiim pomozte:D:Ddiki:P
jaaa mam dva tunely...15mm a 10mm..a poviem vam..co s atyka boelsti..mozno prve tri mm vam to bude vadit..potom si zvyknete:)....aj ked je pravda ze moj prah boelsti...no..nekomentujem:D
ja som si v obchode kupila jeden roztahovak na 8mm...stal ma 250sk....ten 10mm tunel som dotiahla perom...a ten 15mm..kupila som si za 80sk v papiernictve fimo hmotu...a vyrobila som si ten roztahovak doma...je to super a lacne a mylsim ze keby som si isla robit tunel teras riesim to uz len tou fimo hmotou....cize asi tolko k tomu
a vazne nepocuvaj ludi co ti bduu vraviet ze je to skarede nezarastie sa to a podobne veci!:)
je to sprostost
ten kto to ma tomu sa to paci..ten kto to nema nepaci s amu to..tak je t so vsetkym!ber to tak!:)
a co sa tyka toho zarastenia..presne pred rokom som robila pokus...po roku nosenia 10mm tunela som si ho vybrala..behom mesiaca mi zrastol na 3 mm....cize enhc mi nitko netvrdi ze sa to nezarastie!zarastie..len tomu treba dat cas!:)
pravejm vela statsia pri roztahovani
a dufam ze sa vydari!:)
noo tak mne sa to paaci a moc ale este tunel nemam ale som punkac takze sa asi vyserem na roztahovaky a studia aspon usetrim a potom napisem jak to dopadlo :D... a vela stastia a ocuvaj len tych co to maju lebo asi vedia o com hovoria