Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tunel do ucha

casualties_a

KED TI MAmkA STRIKUJE MA ASI TIE IHLICE...A JE VELA DRUHOU HRUBSIE A TENSIE JA SOM ODREZAL TIE KONCE..A STYM SOM SI ROZTAHOVAL..A TERAZ MAM 10MM :)

22mm

Ja mam 22mm a robim do druheho tiez. Ako tu uz niekto napisal ...prve milimetre su najhorsie...neboli to ale proste take divne to je...ale potom to uz ide samo...a s FIMOm by som velmi nedoporucoval. nie je to higienicky dobre....ani zo silikonom by som nedoporucoval roztahovat... najlepsie roztahovat je rohovinou alebo prirodnymi vecami :)

toonel

Seruus..ja mam 8mm v uchu aaaaa.....najprv som si kupil rozťahovák..a roztiahol som si to na 3 mm,potom ma to prestalo bavit..a nechal som si to roztiahnut original v šúdiu..mal som to za menej ako 5minut a bolest sa da vydrzat!!(vlastne to ani neboli,len štípe..)A roztahovak...strasne smrdii..a je tam kopec sajrajtov...nooo a teraz mam fakt krasny biely silikon v ušku..a SOM SPOKOJNY!!

guma_

prosim vas neviete my niekto pomoct???mam roztahovak v uchu 0,8cm opuchlo my cele ucho a nejde my ani hnis a ani krv a a strasne to boli ak viete niekto pomoct napiste my....

jaja

čauko chcem sa spýtať..idem si objednať z netu tunely a chcem vedieť či aké by ste mi odporučili..nevjem mne sa zapáčili tie silikonove...no nevjem..myslíte že sú dobré?

evicqa:p

caaute:Dxcem si dat tunel do uxa, lenze neviem aqo si to mam roztahovat a aqu asi taq velkost si mam kupit...prooosiim pomozte:D:Ddiki:P

tajdžííí

kde dostat kupit slimaka okrem pierc studii? a priblizna cena?da sa s tym hend zacat roztaovat alebo to treba najprv niecim inym?

lolittka

jaaa mam dva tunely...15mm a 10mm..a poviem vam..co s atyka boelsti..mozno prve tri mm vam to bude vadit..potom si zvyknete:)....aj ked je pravda ze moj prah boelsti...no..nekomentujem:D
ja som si v obchode kupila jeden roztahovak na 8mm...stal ma 250sk....ten 10mm tunel som dotiahla perom...a ten 15mm..kupila som si za 80sk v papiernictve fimo hmotu...a vyrobila som si ten roztahovak doma...je to super a lacne a mylsim ze keby som si isla robit tunel teras riesim to uz len tou fimo hmotou....cize asi tolko k tomu
a vazne nepocuvaj ludi co ti bduu vraviet ze je to skarede nezarastie sa to a podobne veci!:)
je to sprostost
ten kto to ma tomu sa to paci..ten kto to nema nepaci s amu to..tak je t so vsetkym!ber to tak!:)
a co sa tyka toho zarastenia..presne pred rokom som robila pokus...po roku nosenia 10mm tunela som si ho vybrala..behom mesiaca mi zrastol na 3 mm....cize enhc mi nitko netvrdi ze sa to nezarastie!zarastie..len tomu treba dat cas!:)
pravejm vela statsia pri roztahovani
a dufam ze sa vydari!:)

punx

noo tak mne sa to paaci a moc ale este tunel nemam ale som punkac takze sa asi vyserem na roztahovaky a studia aspon usetrim a potom napisem jak to dopadlo :D... a vela stastia a ocuvaj len tych co to maju lebo asi vedia o com hovoria