Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
jeeej v zivote som to nevidela, je to super.. to i nejake primitivne kmene si do usi hoc co dokazu dat.. len na tych starenkach ta potom vyzera uchvatne, ked im tie uska ovisaju :)
No tak ja mam v uchcu 9mm a je to v pohode...a kludne mozte aj skor zacat s tym roztahovanim ale ide skor o to, ze to potom malinko hnisa..Aj mne ale fakt malo a za tyzden je to f pohode..Ja som si tam na supu s normalnej dierky na nausnicu spravil hned 6mm a potom som mal chvilku maly tunel a potom som to slahool na 9mm a to mi staci...iba tolko
KUP SI EXPANDER NA NETE.
ser na studia...najlepsie ked to roztahnes roztahovakom priamo na to za dlhsiu dobu...cim pomalsie roztahujes tym lepsie...
moze to trvat aj rok a aj mesiac...hlavne to stale maz dacim....dezinfikuj atd
V studiu ti spravia rovno tak ze ti vyrezu ucho...
Nazdar, chcem sa opytat, chcel by som si dat 8mm tunel do ucha, ale vsade co som pozeral tunely, tak ten stred je 8mm alebo boky su vacsie, napr. 10-11mm, nebude tam problem s nasadzanim do ucha ?
tak tunel v uchu je pekne nechutný a to sa mi lubia piercingy, kerky a dosť extravagantné. ale hento nee !!