Tunel do ucha

killa23

no ja mam v uchu 22 mm tunel a myslim ze si to roztiahnes s hocicim ja som strihal mamke ihlice na pletenie svetrou skus to tak ale zacinaj s nausnicami alebo si obiednaj original roztahovak do ucha ..... fotky mam v albume ale tam mam mozno este len 16 mm asi dam aj terajsie....

martanko1

no caute ja mam tunel asi 2 mesiace a je ta fajn velmi sa mi to paci a je to fajn ak si to chces dat tak zacni zo slimakmi od najmensieho po najvecsieho alebo pokial chces jem to fajn

:)))

jeeej v zivote som to nevidela, je to super.. to i nejake primitivne kmene si do usi hoc co dokazu dat.. len na tych starenkach ta potom vyzera uchvatne, ked im tie uska ovisaju :)

maniacik

No tak ja mam v uchcu 9mm a je to v pohode...a kludne mozte aj skor zacat s tym roztahovanim ale ide skor o to, ze to potom malinko hnisa..Aj mne ale fakt malo a za tyzden je to f pohode..Ja som si tam na supu s normalnej dierky na nausnicu spravil hned 6mm a potom som mal chvilku maly tunel a potom som to slahool na 9mm a to mi staci...iba tolko

crustie

ser na studia...najlepsie ked to roztahnes roztahovakom priamo na to za dlhsiu dobu...cim pomalsie roztahujes tym lepsie...
moze to trvat aj rok a aj mesiac...hlavne to stale maz dacim....dezinfikuj atd
V studiu ti spravia rovno tak ze ti vyrezu ucho...

wizik

Nazdar, chcem sa opytat, chcel by som si dat 8mm tunel do ucha, ale vsade co som pozeral tunely, tak ten stred je 8mm alebo boky su vacsie, napr. 10-11mm, nebude tam problem s nasadzanim do ucha ?

hmm..ruty

NHO takze tunely mam w obidwoch usiach apodla mnha je to welmi peknee..az nato ze z toho smrdi ucho...nho ale to je jedno...roztahowat tunely je najlepsie roztahowakmi ktore dostanete w etnosopoch alebo aj w pierc studiach..nho...iba tolko