Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
neboli to daj si tam sparatko a posuvaj si ho dalej tak aby ta to nebolelo potm tycinku na usi a us to ide samo a lepsie to ide ak mas ucho mokre
pocuj..jas i teraz roztahujem ucho..prvy krat som to urobila tak ze somsi zobrala tycinku do ucha ostrihla som tie vaticky a zastrihla ju so spicu... dala na to krem a dla do sunej dierky..obcas si to vytiahnem a natriem znova dakou hojivou mastickou a potom si dam vopcham daco vascsie cem to dat aspon na 8mm :) tak drzim palce :)
mne sa strasne pacia tunely...doteras som sice nemala nikdy odvahu si spravit tunel ale uz zacinam....momnentalne mam ucho na 3mm.....robim to roztahovakom original....a chcem to roztiahnut na 8mm...ale musim povedat ze to dost boli..hlavne ked to davam hlbsie do ucha..ale to je zrejme tym ze to robim strasne rychlo..hmh..len vcera som zacala:)...lebo som nevedela zohnat roztahovak a chcem to mat original:)...ale strasne sa tesim a velmi sa mi to paciiiii:)
ak niekto viete strankui kde sa daju objednat tunely tak ju tu hodte sem pls
Ja som roztiahla na 8mm staci zatial no o to nejde normalne ihlice na strikovanie vezmes odfiknes koniec a je to v pohode lahko mne osobne to hnisalo na 1mm a ostatne ihlice som ani necitila ze zvacsujem tak mozno individualne ale bolest ziadna. a ci to smrdi no mozno maximalne ked sa ucho hoji ale potom absolutne :) tak nevaaahaj :D
mozem sa opytat niekoho ako si to dlho roztahoval ze ako dlho to trva???moze sa pretrhnut ucho alebo nieco take....ako sa to vlasten robi???
no ja si teraz roztahujem....boli to celkom,trochu horuce ucho naliate krvov ale v pohode da sa to zvaldnut...mam na to taku nausnicku co je tenka a potom ide do 5mm a som mozno len na 2mm.....myslim si ze sa to oplati