Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
ludia nestresujte ja mám v jednom uchu 10mm nič nebolelo akurát prvé 3mm možno..teraz robím do druhécho ucha a 8mm som spravil za 6dní, fakt to nič neni a dierka sa vám stiahne zachvílu ked to nebudete cet...ale ja som vyhodil vela penez za roztahováky ale stojí to zato naozaj ludom sa to páči dokonca aj mojej zakomplexovanej senilnej staromodnej babke...len dotoho je to "in" a super hlavne ekd máte ten správny tunel v uchu.nemáte sa ničoho bát jedine o svoje penaženky:D
ja cem tunel ale newim to poradne akosa to robi ale asik to dam nekomu nech mi to rostahaje a bolito??? cem to urcite ale mam piercing v jazyku a to sa dalo vidrzat uvidime ako to bude s tunelom :)
mm ja mam tunel us asik dva rocky moc sa mi to lubilo tak som si to spravila :D ale nerobila som to ani s ticinkou do uska ani zo sparatkom:D ja som bola originalna dala som tam ihlicu na pletenie=DD strasne to bolelo ale teraz je to us pohode :D ja mam 8mm este 12mm je v pohode ale vacsie us ee :D takze drziim secky palceky a nebojte sa roztahujte :D sak sme mlady =D
len si to hlavne pomalicky roztahujte ... a bute to OK! ....
mne praskla dierka... vtedy to bolelo veeelmi ... ale som sa vyspala a uz to nebolelo ... :D:D tunely su pecka vec ..