Dobry.Chcem si uz dlhsiu dobu dat tunel do ucha,taky 10mm.Nepisem tu aby ste mi hovorili,ze je to zle atd.Pisem preto,lebo neviem ako to roztiahnut.Prosim ako ste vy roztiahli.
Tunel do ucha
No ja uz mam dost velku dieru po dlhom roztahovani....nosim slimaky...rozmyslal som ze si dam tunel ..tak 8 mm ale newiem ako ho zohnat....
No tak už dlhši čas si chcem dať tunle a teraz ma to fakt chytilo , len som sa chcela spýtať či to neni blbosť takto na leto :) aj keď budem po kupkách chodit a zaroven roztahovat ci mi to nebude nejak moc hnisať abo co :)
mno ja som zmenila stil a preto som sa rozhodla ze si dam tunel len do jedneho ucha kazdy mi to zakazoval ze mi to neprisane a tak ale ja si myslim ze to pristane skoro kazdemu a je to jeho osobna vec ci si ho da alebo nie ja som si ho zacala robit pred 6mi dnami a na zaciatku to straasne bolelo ale teraz to uz ide laksie kazdy den si davam veci a veci priemer do ucha nechcem velky tunel len taky 0,5mm :)len si ho uz musim kupit :) a poradte mi prosim nejaku stranku na nejaky super tunel alebo plug:) thenks :D
Tunely su super:)zacali sme pred 3 dnami a mame tam zatial sparatko:)prvy den to dost boli a tecie aj krv ae da sa:Dked si natrieme sparatko a ucho framikoinom tak to ide lahsie dnu a menej to boli,nezapaluje sa to:Dtreba nosit kazdy den aby sa to nezrastlo...chceme to dotiahnut na 8mm(taka primerana velkost)vecsie je to take divne:Dpo sparatku skusime palicku z lizatka a potom pride na rad roztahovak:D:Djak sa chce ktosi nieco opytat alebo podelit so skusenostami tak napiste na nick na pokeci ada7722 alebo angelik115:D:Ddiki nejake rady sa nam zidu:)
ceeeho ja sem mnel roztahnute ucho vubec to neboli nechal sem si ho zrodtnut a vcil si robim zas ale nemam dobri roztahoval kebo brat mi moj stratil tak tam mam slamku :DD
cautee. mam taku otazku. mala som najmensi roztahovak (2mm) a teraz som si roztiahla ucho a dala som si do neho ihlicu taku uzsiu a zacala mi tiect krv. co s tym mam? ta ihlica nieje njaka velmi siroka. moze to byt tym ze som predtym pila? nechcem si nieco urobit s uchom
No tak, ludia nepchajte do ucha štetce a ine hovadiny!! ;) No, ja mám 1,5 cm tunel na oboch stranách a som spokojná :D Tak bolelo ked som rozťahovala, tak ale no, výsledok je úžasný! ;) Ucho vám uplne zarastie ked máte tunel menší ako 1 cm, potom už nie :) Ak máte nejaké otázky alebo niečo podobné ozvite sa mi na mail ;) Lucka933@azet.sk :)
Cauko ludkovia, doporucujem roztahovat iba v studiu.Ziadne roztahovaky a ihlice a stetce.Večina z Vás to nechce riesit v studiach kvoly mylnej predstave ze to stoji veľa peňazí.Ja som si dával roztahovať po 3 mm kazdé 2 az 3 týždne.A suma za jedno roztiahnutie vrátane zapožičiania naušnice je 10 eur..takze ked si zratate kolko miniete za stetce a ihlice tak zistite ze sa to dalo pekne pohodlne a za rovnaké prachy..a roztahujte kolko to len pojde......cussss
Ahoj,...
mala som tunelz 1Oky...
Určite si ich choď dať roztiahnuť do štúdia...piercengového, resp. tetovacieho,....
tam ti to pekne dezinfikujú a majú na to vecičky, s ktorým to nebolí, keď ti to rozťahuje...
Dajú ti tam aj náušnice, čerešne...atď., aby si ich nosila Týždeň a viac...je to individuálne,....postupne ti ich budú meniť,.....až pokiaľ tam nedáš tunely....
tak veľa štastia...ale nezabudni...pri 1Okach je risk, že sa ti dierky už nestiahnu úplne...
nad 1O už vôbec, ale je to individuálne....
ale informuj sa a hlavne ty musíš poznať svoje telo najlepšie...papapa
za aky cas sa to stiahne naspat?