Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika pŕs / kto mi pomôže nájsť odborníka pre moju partnerku?

Príspevok v téme: Plastika pŕs / kto mi pomôže nájsť odborníka pre moju partnerku?
PeteS

Dobrý deň, dámy.
Chcem Vás poprosiť o dobrú radu.
Moja priateľka túži dať si skrášliť prsia. Okrem toho že sa budem na ne každý deň pozerať, chcem aby nebolo ohrozené zdravie mojej partnerky a bolo to aj pekne spravené. Môžte mi prosím doporučiť šikovného a skúseného plastického chirurga?

Ďakujem veľmi pekne
Peter

P.S. Písať môžu aj chlapi ale len kvôli skúsenostiam a doporučeniam z estetického pohľadu (foto vítané).

diidi

moja mamka hovorieva, ze sme na tomto svete aby sme boli stastni a ak niekoho urobi stastnym tento zakrok tak preco neist do toho, zmeni to zivot a riadne, kamoska ma operaciu prs za sebou a hovori, ze sa necitila nikdy lepsie :)

maryen

Presne. Ľahko sa píše ľuďom, ktorí si daným problémom neprešli. Nie je sranda mať ani malé a ani veľké prsia a aj tak je najdôležitejšie to aby sa žena dobre cítila.
Ja sa konečne cítim a to je to najviac ;)

Dairis

dievcata, nik si to neuvedomi, az kym to nezazije, aspon teda mam ten pocit, keby sa ktokolvek ocitol v takej situacii, ze nie je so sebou spokojny tak podla mojho nazoru by zacal robit nieco preto aby bol ;)

prsnatka2

maryen mas uplnui pravdu ja som mala zasa obrovske ale ovisnute prsia ziadny vztah koli tomu a ziadne sebavedomie takze som sa rozhodla pre operaciu a nelutujem... preco ked v dnesnej dobe mozete vyriesit kazdy esteticky problem by ste mali zit cely zivot v komplexoch?

maryen

Konšpiračné teórie. Ja mám prsia urobené a nemám s nimi absolútne problém, áno je to zásah do tela, ale to telo sa zotaví, prešla som si tým. Radšej si pôjdem za svojím šťastím, ako celý život mať depresie z toho, že nemám žiadne prsia.

Nocna mora

10 rokov neskvor: prosim pomozte mi najst nieco aby sa moja zena uzdravila, lebo jej zdravotny stav je velmi zly. Akoze nic v zlom, pred 20 rokmi, kym sa na svetlo sveta nedostal obrovsky marketing okolo prs, zeny normalne zili, ci s jednotkami, ci s petkami, ale ved kazdeho vec. Len potom sa nestazujte, ked uvidite partnerku choru, lebo nie nieje to prirodzene, nieje to normalne a NIEJE TO ZDRAVE a ano plasticky chirurg vam samozrejme povie, ze nic neskodi, vsetko v poraadku, ale to vam ani zubar nepovie o skodlivosti amalganu a predsa je skodlivy, ved sa snad nepripravi o zarobok. Boze ludia, vy ste tak sprosti, ze kvoli pominutelnej krase ste ochotni riskovat aj zdravie. Vymleli vam mozgy kvalitne.

romkita

mozno pohodlnejsie, ale podla mna je lepsie, ked sa tie vysetrenia spravia vsetko na klinike, ja aspon si myslim, ze je lepsie, ked to je tak pokope, ale tak kazda sme ina :)

verbena

hela ... pokial si nechceš priplácať tak si predoperačné dáš sama urobiť - obvodny zoberie krv, natoči EKG, s tym pojdeš na interne za Dr... ja som bola na 2 plastikách a cakala som 2 a 3 mesiaca na termin...
predoperačne sa daju aj priamo tam urobit ale! musela by si prist na kliniku o nejake 2 hod skor aby ti krv nabrali , pockat na vysledok, ekg, interne,...

je pohodlnejsie ked prídeš vyplatiš zakrok, na 8:00 mas byť napriklad uz na oddelení, zapisu ta, zložíš sa na izbe , vyzlecies sa, daju ti koselu ich, (nohavičky mozes mať),.. a ideš na operačku...

sofkasofka

hela termín záleží od toho kde by ti mali zákrok robiť - ale približne cca týždeň dva tak nejako, ale nechcem ťa nejako zavádzať, ale všade je to inak chápeš, podľa toho koľko toho majú ;)

maryen

Dajú sa aj zmenšiť a upraviť tvar áno súhlasím, avšak keď ja chcem mať nejaké tie prsia, aby som sa cítila dobre a žensky tak nevidím dôvod prečo by som taký zákrok nemala absolvovať.