Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika pŕs / kto mi pomôže nájsť odborníka pre moju partnerku?

Príspevok v téme: Plastika pŕs / kto mi pomôže nájsť odborníka pre moju partnerku?
PeteS

Dobrý deň, dámy.
Chcem Vás poprosiť o dobrú radu.
Moja priateľka túži dať si skrášliť prsia. Okrem toho že sa budem na ne každý deň pozerať, chcem aby nebolo ohrozené zdravie mojej partnerky a bolo to aj pekne spravené. Môžte mi prosím doporučiť šikovného a skúseného plastického chirurga?

Ďakujem veľmi pekne
Peter

P.S. Písať môžu aj chlapi ale len kvôli skúsenostiam a doporučeniam z estetického pohľadu (foto vítané).

valinka

Pozri dôležité je to aby ty si sa cítila v bezpečí, v pohode, aby si dôverovala lekárovi, u ktorého budeš chcieť zákrok podstúpiť. Aby sa o teba zaujímal, aby ti pomohol, poradil, to je to, čo je pri klinike veľmi dôležité ;)

denanusa

Čo je takým faktorom dôležitým pri výbere kliniky? Na čo si mám dávať pozor, že na čom mám stavať, keď si vyberám kliniku na takýto zákrok? Predsa len nemám v okolí nikoho, kto by niečo takéto podstúpil.
:(

klarik12

zdravie nadovsetko. takisto aj stastie nadovsetko. tak preco si nespravit radost? tiez som si pred nejakym casom dala urobit nove prsia v Centre plastickej a estetickej chirurgie, dostala som tip na kliniku od mojej velmi dobrej kamaratky, ktora pred nejakymi rokmi taktiez tento zakrok absolvovala. boli ludia, co ma odhovarali, ale aj taki, co ma podporili, ale pre mna aj tak bolo najdolezitejsie co som ja chcela ako som to citila :)

fanka499

pravdu? neprekvapuje ma, ze partner pomaha najst zene tu spravnu kliniku :) ked som sa rozhodovala ja pre kliniku, tak manzel mi bol napomocny, zistoval, hladal, pytal sa znamych ci nevedia, ci enmaju nejaku skusenost a nakoniec spolu sa nam aj podarilo najst skvelu kliniku :)

valinka

Maroško jedna vec je, keď takéto niečo vyžaduje muž od ženy. Ale treba si uvedomiť, že my ženy chceme niekedy takýto zákrok podstúpiť kvôli sebe. Pre svoje sebavedomie, pre svoju radosť a šťastie a to si málokto uvedomuje ;)

Marosko-n

Buď máš rad Ju alebo vzhľad !
Pamätaj zdravie nadovšetko !!!
A keď Ti to nestačí kúp si umelú Anču a neriskuj zdravím svojej budúcej manželky.
Človek ak má rád niekoho pre neho samotného nebude hľadieť na estetický nedostatok pred zdravím.

lienocka67

aj ja som si dala urobit pred par rokmi prsia a som nadmieru spokojna rovnako ako moj manzel. ak mozem odprucit, nech partnerka po operacii uziva wobenzym. vdaka nemu sa rychlejsie zahoja rany. aspoň to bol moj pripad

valinka

Každý sme iný. Sú ľudia, ktorí by takúto operáciu nepodstúpili. Akceptujem ich. Ale očakávam, že aj oni budú akceptovať, keď sa rozhodnem spraviť niečo pre to aby som bola šťastná ;)

Darinik

burda, toto je tvoj názor, názor tvojho muža, napríklad ja som sa sama úplne sama rozhodla, že chcem si dať urobiť prsia a to z dôvodu, že som sa necítila dobre, príťažlivo, mala som furt pocit, že mi niečo chýba a po operácii sa cítim úplne inak :) lepšie, sebavedomo a šťastne :)