Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika pŕs / kto mi pomôže nájsť odborníka pre moju partnerku?

Príspevok v téme: Plastika pŕs / kto mi pomôže nájsť odborníka pre moju partnerku?
PeteS

Dobrý deň, dámy.
Chcem Vás poprosiť o dobrú radu.
Moja priateľka túži dať si skrášliť prsia. Okrem toho že sa budem na ne každý deň pozerať, chcem aby nebolo ohrozené zdravie mojej partnerky a bolo to aj pekne spravené. Môžte mi prosím doporučiť šikovného a skúseného plastického chirurga?

Ďakujem veľmi pekne
Peter

P.S. Písať môžu aj chlapi ale len kvôli skúsenostiam a doporučeniam z estetického pohľadu (foto vítané).

verbena

tak chlap ktorý je trošku empatický svojej manželke nepovie že sa mu tie ovisnute cecky hnusia, že mu je z nich na zvracanie ked ich vidí...
tam silikony netreba da sa to riesit aj zmenšením, upravia tvar...

maryen

Myslím, že to, či sa mu páčia je dosť na polemizovanie. Môj tiež tvrdil, že sa mu páčia, ale po operácii, keď som videla ten jeho pohľad, to bolo o inom ;)

44 rocna

Ja mam 44, po dojceni 2 deti, z toho jedno som dojcila 3 roky, mam dost ovisnute, popraskane a neforemne prsia. Dokonca jedno mam vuac ovisnute ako druhe, spredu az o 4 cm... Chcem povedat, ze V ZIVOTE by som si nedala napchat do prs nejake silukony , nejaku hnusnu umelu hmotu. Ja som ba svoje prsia pysna a mojmu muzovi sa tiez pacia. Len tolko.

romkita

podla mna takato operaci sa robi v celkovej anestezii takze je to potrebne dokonca by som povedala, ze nutne a pytala si sa este aj na cakaciu dobu, to myslim si tiez, ze u kazdej kliniky to bude ine aj vzhladom na to, ze ako maju ine zakroky naplanovane ;)

hela212

Kolko ste cakali na termin samotneho zakroku po konzultacii?
Je potrebne asi pred takymto zakrokom urobit aj original predoperacne vysetrenia, ci?

sofkasofka

každá v tomto smere máme tendenciu postupovať inak, pre mňa je dôležité to ako lekári so mnou komunikujú, či majú záujem o mňa, záujem mi pomôcť a dostať sa do môjho vytúženého cieľa :)

denanusa

To potom mala super, že takto do toho išla aspoň mala akú takú istotu, že ako to dopadne. Budem musieť si ja vziať asi od vás rady k srdcu a podľa toho sa zariadiť aby bolo dobre :)

valinka

To je tiež fajn, len nie vždy máme v okolí niekoho, kto má už za sebou niečo takéto. Viem o tom svoje, v takom prípade keď nemáme nikoho známeho po takejto operácii, tak to vnímame, že to rozhodnutie je pre nás trošku komplikovanejšie ;)

diidi

denanusa pristup lekara az na konzultacii, ale napriklad kamoska ta si vyberala kliniku na zaklade ohlasov od kamaratok, od znamych, co mali skusenosti s takouto operaciou a potom, ked sa rozhodla, ze ide na konultaciu tak tam sa utvrdila v tom, ze urobila spravne rozhodnutie ;)

denanusa

Lenže toto sú veci, ktoré dokážem zistiť až na konzultácii nie? A osobne som si myslela, že predtým ešte ako vôbec vyberiem tú kliniku na ktorú by som išla na konzultáciu, rozumieš mi?