Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika pŕs / kto mi pomôže nájsť odborníka pre moju partnerku?

Príspevok v téme: Plastika pŕs / kto mi pomôže nájsť odborníka pre moju partnerku?
PeteS

Dobrý deň, dámy.
Chcem Vás poprosiť o dobrú radu.
Moja priateľka túži dať si skrášliť prsia. Okrem toho že sa budem na ne každý deň pozerať, chcem aby nebolo ohrozené zdravie mojej partnerky a bolo to aj pekne spravené. Môžte mi prosím doporučiť šikovného a skúseného plastického chirurga?

Ďakujem veľmi pekne
Peter

P.S. Písať môžu aj chlapi ale len kvôli skúsenostiam a doporučeniam z estetického pohľadu (foto vítané).

Burda

Toto keby som povedala pred mojím mužom, tak ma pošle niekam. Zvlášť teraz, keď na svetlo sveta vychádzajú dôkazy o škodlivosti silikónu. Známe celebrity si silikóny dávajú húfne odstraňovať.

rastlinocka

kde sú takí muži, čo toto vybavujú za nás ženy? Toto je sen, nie? Ten môj teda absolútne by sa na takéto niečo nedal. Aby pátral miesto mňa. Podporu som od neho mala, to áno, ale žeby si tieto veci vzal na seba to nie. Ja som si vybrala Centrum plastickej a estetickej chirurgie sama, podľa svojho presvedčenia. Podstatné je z môjho pohľadu aby na klinike boli odborníci, ktorý majú už dlhoročnú prax. To je kľúčové aspoň teda pre mňa

valinka

Našiel si niekoho? Môj muž tiež sa dal na pátranie po klinikách mimo mňa. Stačilo, že som mu raz spomenula, že uvažujem nad tým, že by som si dala prsia urobiť. Obvolal známych, známe a pátral až kým sme si nad to doma nesadli a povedala som mu, že si chcem kliniku vybrať sama, bol sklamaný, ale myslím, že ja najlepšie viem, čo chcem. :)

katie13

Ahoj, ak ti mozem odporucit, navstiv www.medino.sk . Ja som si tu tiez nasla svoju TOP kliniku, a o tyzden uz mam aj termin u Dr. Szemereyho . Mamke robil prsia a vidno, ze pracuje precizne! Ak by ste chceli blizsie informacie, kludne piste. :)

cecana

odbornikov je vela, pozri recenzie na nete napr. estheticon.sk. myslim, ze posledne slovo pri vybere bude mat aj tak tvoja partnerka. Zalezi na tom pre aky profil sa rozhodne, pre aku velkost implantatov, ai.