Cital som si tu o zoznamkach par tem a celkom som sa cudoval ked zeny hovorili ako nemozu nikoho zohnat. Tak som zasiel na pokec, vytvoril som jedno konto ako muz a jedno ako zena. Na muzske konto mi v priebehu hodiny nenapisala ani jedna zena (fotka bola fake). Na zenske konto mi napisalo za 10 minut 27 chlapov. Neprehanam. Pocital som ich. :D
Pokec
sociopat - v tej pomyselnej realite, ktorá je vonku sú oveľa dokonalejšie masky a ľudia sa dokážu skrývať a pretvarovať ešte oveľa lepšie, ako vo virtuálnom svete.
Len je tu jedna premenná, ktorá je vo virtualite iná ako v reálnom svete a to sú ,,zábrany,,.
Často je človek vo virtuálnom svete spontánnejší a viac sám sebou, ako v realite, kde si musí dávať pozor.
A tiež mám zato, že aký je človek vo virtuálnom svete a ako sa prezentuje, tak taký je v tom reálnom. Obyčajný pozdrav, alebo prvé vety obyčajne človeka okamžite odhalia :) Ako sa správajú ľudia vo virtuálnom svete, tak takí sú aj v reálnom, aj keď je to len jedna z ich osobností, aj tak tam je.
Som zvedavy ci by si dala vypoved tak jednoducho, aj keby si mala na krku deti a hypoteku Whisper. By si bola ticho ako vsetci ostatny.
Urcite to nie je vhodne miesto na zoznamovanie. Ludia sa skryvaju za internet a napisu aj to co by v skutocnosti nikdy nepovedali. Snazia sa byt niekym inym, lepsim. Tie reci typu nemam sa kde zoznamit tak idem na pokec su iba vyhovorka a ospravedlnenie svojej neschopnosti.
Socio, u mňa detto. A bolo jedno, či som mala alebo nemala fotku. Denne som mala toľko rp...už tu ktosi tuším spomínal, že sú tam ľudia platení za to. Čo je zvláštne, lebo najviac ponúk som mala na to, aby som po niekom poskákala... :D :D Na pokeci som bola prvý raz tak pred 15 rokmi, to som chodila ešte na ZŠ. A na niečo také si nespomínam, jakživ sme nedostali sexuálne ladenú rpčku a to sme tam samozrejme nemali uvedený reálny vek :D Preto mi to miesto nepríde ako vhodné na hľadanie vzťahu. Ale komu sa páči, len smelo do hľadania :)
klasika, takychto oviec je kopa
Martina
ja ich volám "chronickí sťažovatelia.." budu sa stažovať že im je zle, ze ich robota nebaví, kazdy den budu omielat v robote ze daju vypoved,... a na druhy den pride na zmenu znovu... a ja sa ho posmešne pýtam "prišiel si?" a zas dokola stazovanie ako skoncil, ako zajtra uz nepride,... a blaaaa blaaaa silne reči a skutek utek...
ja ked poviem ze dam vypoved tak sa otočím a odídem... :-D už som to tak urobila.. a všetci len čumeli... ja som žena činu... nemám len silne reči... za mna hovoria skutky :-D
som názoru, že človek by mal robiť prácu ktorá ho baví, ak ho nebaví nech ju zmení... a hovorim to aj tymto chronickym stazovatelom... ale samozrejme bezvysledne...
Prečo vôbec sú z ľudí, z národov robené ovce? A k čomu je potrebný pastier, a na čo pastier potrebuje ovčiarskeho psa, aby udržal stádo oviec v správnom smere?
Je vidieť, že táto metafora je už od samého začiatku presiaknutá ideológiou. Už u Platóna existujú prvé pochybnosti o tom, či má pastier skutočne na srdci dobro oviec, alebo či nepremýšľa o zisku. Či má pastier pri pasení oviec na srdci to najlepšie pre ovce, alebo predaj. Táto metafora odhaľuje pravdu, ktorú sa pokúšajú skryť – to, že pastier nemá povinnosti voči ovciam, ale voči vlastníkovi stáda. O tom ale v metafore nie je vôbec nič spomenuté. To znamená, že táto metafora vedie k tomu, že národ je vyobrazený ako nedospelý. Národ je ideologická konštrukcia. Protikladom nedospelého národa je vedúca elita. A práve tento protiklad (nedospelý národ a vodcovská elita) je základom našej súčasnej predstavy o demokracii.
Whisper : a toto mas pravdu co si napisala,nooo aj taky ludia su.Nema kazdy ako to nazvat.... stastie? Ze sa podari dobra praca a este aj dobre zaplatena.No treba skusat.Ja som sa stretla s ludmi ktorim bola vybavena robota ale oni aj tak nesli.Hlavna vec ze nonstop budu trepat ako je na SK zle....nonsens
MP... na pokeci som bola ze som chcela niekoho na pravidelne echm stretká...to hladanie som uz aj vzdala... :-D a dotyčny mi nesadol... chybala chemia...