Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokec

Príspevok v téme: Pokec
sociopat

Cital som si tu o zoznamkach par tem a celkom som sa cudoval ked zeny hovorili ako nemozu nikoho zohnat. Tak som zasiel na pokec, vytvoril som jedno konto ako muz a jedno ako zena. Na muzske konto mi v priebehu hodiny nenapisala ani jedna zena (fotka bola fake). Na zenske konto mi napisalo za 10 minut 27 chlapov. Neprehanam. Pocital som ich. :D

Martina210

WHISPER: mozem sa nieco opytat?ty si robis skolu aby si isla do zahranicia?budes tam robit tvoju vysnivanu pracu ci?teda ked ovladas jazyk.Ci odides lebo vies ze si nenajdes pracu s tvojim vzdelanim na Slovensku.

WHISPER

Martina... ale ako si napisala... po hoteloch sezonne a robite obaja spolu,.. 10 mesiacov robite!! a 2 mesiace volno... a za ine peniaze...

ale ked niekto je na urade práce niekolko rokov... potom pracuje 2 roky za 500€ a potom je na urade zase... ? z čoho by nasetril..?
alebo takí co maju 25 a od strednej su na urade a ani nič nedostavaju ziadne € .... a vyciciavaju rodičov.. je to OK..podla teba..?

WHISPER

MP... kiddo to napisal presne,.. ja vyplatim vlastny byt, uver,.. a ešte budem aj nejakeho debila živiť nie??? čo by ma nemal ani za čo na zmrzku pozvať...

ja nechcem vzťah, nebudem si komplikovať život, ked mam nejake ciele, do ktorych mi chlap absolutne nezapadá...
a za dva roky od kedy som single som nestretla nikoho kto by mi za to stál.. teraz sa učím, čaka ma niekolko skušok, robim to pre moje buduce povolanie vysnivane a nikto sa mi do cesty nepostaví... stalo ma to vela penazí... a ked uspešne absolvujem skusky, pojdem do zahraničia...
je tam toho...

Martina210

Preboha co tu daktori rozpravate hluposti.Kde je napisane ze clovek musi vkuse pracovat.Da sa zarobit tolko ze si clovek moze dovolit nepracovat isty cas ako chce.My to s priatelom tiez tak robime.Po hoteloch na sezonu.A medzi tym je 2 mesiace pauza.A to teraz mam si hladat na tie dva mesiace robotu? Vtipne :-) Mame vsetko a mozme si dovolit viac ako tí ludia,co dru nonstop za minimalku na SK.Takze nech si kazdi robi ako chce.
Samozrejme nehovorim teraz o vo väcsine pripadov chlapoch co maju dost rokov a sa nedokazu odputat spod mamkinej sukne :-)

trimko

Trimka, ty si asi tiez trosku chytena. Asi ta ziadny nechce tak ich len okydavas. Nepoznam takeho muza akeho spominas.

Hracc

Ja som na pokeci asi cca pol roka. Raz za cas sa tam prihlasim, naposledy tyzden dva dozadu. Zoznamit sa da, samozrejme musim napisat tak 20 zenam aby aspon jedna odpisala na pozdrav, ktory je samozrejme viac slovny, Profil vyplneny, zopar fotiek v albume. Pracu mam, v zivote som nemal status nezamestnany. Konicky mam, casu tak akurat. Nevyberam ziadne premakeupovane, poprefarbovane, ani ziadno inak vytrcajuce z davu zeny, skor take priemery. A aj tak sa nechcu zoznamovat...

Co som za ten pol rok spoznal?
-26r, nezamestnana, pracovala 1mesiac v zivote a ta praca sa jej nepacila, tak je doma. Povahovo bola ale fajn, vyzorovo chuda, vysokach, tak ku mne.
-21r studentka, dve prace popri skole, od 15r makala, presla viacmenej celu Europu sama. Teda samostatna, povahovo workoholicka, vyzorovo tak o 10-20kg viac ako ja. Teda nic moc.
-22r pracujuca, popri tom externe studuje. Planuje si buducnost a ide za tym co chce. Povahovo super zienka, ukecana, vysmiata. Vyzorovo super tiez, trosku nizsia, ale vyska sa neda ovplyvnit. S nou som to chcel skusit. Vonku super, tesila sa aj na vylety, koncert a tak, jedine co nechcela bolo, ze na tretom stretku som sa pokusil o pusu na rozlucenie a zacala riesit, ze vztah nechce. Tak plany padli...

A na margo zoznamovania internet/realita. Tak sa skusam zoznamovat aj tak. vnimam dostatocne svoje okolie. Naposledy asi mesiac dozadu. Pri ceste z prace som stretaval jednu zenu. Vzdy sme sa pozerali na seba, usmiali a tak, po par takych pohladov som zosynchronizoval odchod z prace aby sme sa dostali k sebe a oslovil som ju. Bol stale usmiata pri rozhovore, bolo vidiet na nej, ze je rada, ze som ju oslovil. Dala mi cislo. Hned na dalsi den som sa jej ozval, odmietla ist von. Tak po par dnoch som ju znova zavolal von cez sms, kedze sme boli v robote. Odpoved ani neprisla. Tak dalej som neriesil...

Tazko je to so zoznamovanim :)

kiddo

MP tipujem, ze ho odpisala kvoli tomu, ze mal v 32 rokoch odpracovane dokopy 2 roky, teda nie kvoli tomu, ze od posledneho zamestnania ubehlo 6 mesiacov. Asi teda nevhodny na vazny vztah, kedze nie je schopny dlhodobeho zamestnania. Kto by uz len chcel makat na adoptovane dospele decko = takeho chlapa? Naco?