Pokec

Príspevok v téme: Pokec
sociopat

Cital som si tu o zoznamkach par tem a celkom som sa cudoval ked zeny hovorili ako nemozu nikoho zohnat. Tak som zasiel na pokec, vytvoril som jedno konto ako muz a jedno ako zena. Na muzske konto mi v priebehu hodiny nenapisala ani jedna zena (fotka bola fake). Na zenske konto mi napisalo za 10 minut 27 chlapov. Neprehanam. Pocital som ich. :D

Howling

Ja na pokec, chodim normalne.. A bezne sa mi stava ze napisem 10 zenam a nechytne sa ani jedna ( chcem si len popisat), pripadne pisu homosi alebo fake..

Ja si ale nemozem pomoct na Slovensku je to strasne prechlapikovane( ci uz koncery, diskoteky, bary a pod.).. Napr. bol som na ukrajine v Rusku ako aj v USA a tam bolko x zien, vazne.. V bare same zeny a dokonca aj niektore sa prihovorili, co je na SK nonsense...

sociopat

neviem kolko z nich bolo normalnych a kolko uboziakov. Pravdepodobne boli vsetci uboziaci kedze pouzivaju zoznamku. Ja som len robil socialny experiment.

WHISPER

sociopat... je jasne ze zena chlapa neoslový prvá..!

ovsem pokial nie je nejaka slapka, take rozosielaju chlapom RP so zoznamom svojich sluzieb a ceny.. pripadne to pisu aj na plochu...

a kolky z tych 27 chlapov bolo normalnych...?
mal si si vytvorit 4-5 nikov a zistil by si ze by ti RP napisalo z tych 27 asi 23.... čize uboziaci, ktori skusaju na kazdu...

Jatt

Osoby ženského pohlavia sú na celej planéte v pomerne početnej prevahe, na základe si dovolím tvrdiť, že podobný pomer bude aj v počtoch nezadaných mužov a nezadaných žien. Tu si nemôžem odpustiť mnou pravidelne použivanú pripomienku: A nech !