Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokec

Príspevok v téme: Pokec
sociopat

Cital som si tu o zoznamkach par tem a celkom som sa cudoval ked zeny hovorili ako nemozu nikoho zohnat. Tak som zasiel na pokec, vytvoril som jedno konto ako muz a jedno ako zena. Na muzske konto mi v priebehu hodiny nenapisala ani jedna zena (fotka bola fake). Na zenske konto mi napisalo za 10 minut 27 chlapov. Neprehanam. Pocital som ich. :D

Mesačný princ

WHISPER - prečo si ho odpísala? trošku som nepochopil. Kvôli tomu, že si pol roka nevie nájsť prácu???

trimka

Trimko teba by chcela akurat nejaka nevesta, ktora potrebuje obcianstvo.
Od zeny vyzadujete aby sa postarala sama o seba a vam este aj v styridsiadke mamicka utiera rit, vybera oblecenie, vari, perie obsrate spodky a utiera bradu.

WHISPER

mesačný..napriklad taký má čas ktorý nikde nepracuje..
čo som sa naposledy som s jednym písala tak bol polroka nezamestnaný,.. a to mi uplne stačilo aby som si o ňom urobila mienku... ma to 32 rokov a dokopy odpracovane 2 roky..
ja som mala 2 roky odpracovane uz v 21 rokoch...

trimka

To iste plati o chlapoch. Seriozne chlapa na SKV nenajdes, len takych, co byvaju v mamahoteli, nechaju si od zien platit a chcu si len vrznut, bez ucty k zene.

trimko

je to tak. Ak chces najst serioznu zenu, tak na Slovensku nehladaj. Tu su aj na pokecy, len bud same narcisky, tiche msturbatorky, alebo take, co zarabaju telom.

Pokecova

To,ze viac muzov pise zenam ako zien muzom este nie je zaruka,ze to neostane pri niekolkych spravach. Vela muzov pise jednoslovne pripadne po pociatocnom pozdrave uz zene prestane odpisovat :D m
Malokto tam vie rozvijat konverzaciu aj ked ma v profile napisane zaluby pripadne ine veci,o ktore sa da opriet.Cest vynimkam :)

a_dr1a

Ja to tu uz niekolkokrat pisem, ze radsej zoznamky ai fora, ako nic.

Kazdy sa ohana realitou. Ze tam treba hladat. Prosim vas. Mozeme spravit experiment, ci by nami zvoleni respondenti vedeli len tak odhadnut niekde vonku na ulici, namesti ci v centrach miest ai, ci je niekto single alebo zadany clovek. A je jedno ci ide o muza ci o zenu. To sa proste neda rozpoznat. Dnes uz mnohi ani len tie obrucky nenosia :D A ludia nenosia na cele vytetovane - som zadana/y ci volna/y.

Dalej kde ma clovek moznost niekoho este spoznat?
Praca? Skola?
Su prace, kde to tiez proste nejde.
Mozno este dake vyrobne podniky kde ludia robia vo velkych spolocnych halach vyrobniach priestoroch ai. Alebo dake velke kolosy podniky firmy institucie.
No su iste zamestnania, kde je bud vacsina muzov alebo iba zien pokope. ITckari manageri vyskum financnictvo robotnicke profesie ai su odvetvia, kde je skor prevaha muzov. Zas skolstvo zdravotnictvo soc.sfera urady ai, kde je skor prevaha zien. Alebo su prace, ktoru clovek vykonava sam (zivnostnici umelci ai). Proste su zamestnania, kde nie su zmiesane kolektivy. A ak aj su, to este nic nezarucuje. Ze sa prave tam najdu zrovna dvaja single co si aj padnu navzajom do oka a aj si vzajomne vyhovuju (osobnostou povahou zaujmami planmi cielmi sposobom zivota ai).
Dalej skoly? Aj tu na zdravi je vidiet, ze skoly nie su vsetko. Je tu dost prispevkov studentov (SS,VS), ktori s tym maju tiez problemy. A tam o sebe dovernosti tiez kazdy o sebe navzajom nevie, alebo ci niekoho maju nemaju. Mozno vekom su skor komunikativni smelsi pri oslovovani sa a zoznamovani, ale zas nie kazdy taky moze byt. Im chybaju zas mozno skusenosti, iste zrucnosti "prax" ako napr.starsim kt.zas moze chybat ista odvaha a guraz pri oslovovani opacneho pohlavia (aby neposobili ako zufalci, ci otravne obtazujuco lacno ai, predsudky).

Potom su este zaluby zaujmy konicky ai. Ale to je tiez ako vyhrat eurojackpot.
Bud je to skupinove a tiez podla pohlavia (hl. sporty), alebo individualne.

A potom su este dake miesta, kde by sa clovek mohol eventualne s niekym spoznat zoznamit (koncerty kniznice kostoly bary kaviarne parky plaze fittka bazeny galerie nakup.centra ai ai), kde vsak je to tiez otazne, lebo sa dostavame co som pisala uz v uvode, ako rozpoznat nezadanych od zadanych, ai :D

No a niektori este mozno vyuzivaju socialne vazby a kontakty inych na to, aby sa s niekym spoznali. Proste ze kazdy clovek niekoho ma (socialne rodinne vazby) a ze niekoho ma a pozna - rodina spoluziaci kolegovia kamarati priatelia znamy. A takto sa to s kazdym jednym clovekom nabaluje.
Ale zas - kolki takto niekoho spoznali a aj realme maju? Iste %. Lebo keby to takto vzdy fungovalo, tak neexistuju ludia, co su single a nikoho nemaju)

Mesačný princ

Ja neviem čo riešite. Na pokeci si píšete s platenými užívateľmi, ktorí píšu s každým. Ak si nepíšete s nimi, tak sú to ľudia,ktorí si zarábajú svojím telom, alebo niečo ponúkajú.

Inak by stránka nefungovala ak by tých diskutérov neplatili. Ktorý človek má čas sedieť od rána do večera na Pokeci a zabíjať čas písaním viac než desaťročie? :O

A ak už tam aj je niekto reálny, tak neverí nikomu, pretože je tam 99% individualít, s ktorými si je lepšie nepísať.
To môj skromný pohľad na túto lokalitu na internete.