Zistil som po pol roku od nasej svadby, ze pred vyse rokom moja vtedy este snubenica sprepacenim vyfaj..la na diskoteke chlapovi.. a stalo sa to dvakrat, zakazdym s inym muzom.. uplne ma to polozilo, neviem co mam robit, sme spolu 14 rokov a uz vela raz urobila nejaku hlupost ale vzdy ju to potom mrzelo a slubovala mi ze sa uz nikdy nic podobne nestane a ja som jej vzdy uveril a odpustil. Ale po case ked som myslel, ze uz je dobre zase prislo nieco este horsie a teraz TOTO!!! prosim, poradte mi co mam robit...
Podviedla ma zena
Ja idem mat 32 a ona 31, Dakujem vam vsetkym za názory a rady, ukazali mi ine pohlady..
hmmm tak toto je dost tazke...ono to zavisi od typu cloveka.keby si bol ziarlivy,tak by si ju hned poslal....ja ako zena to vnimam asi takto..urobila to viackrat,slubuje ze sa zmeni,ale mozno len na par rokov a ked sa stretne s niekym kto ju ocari,tak zas podlahne.to je moj nazor.je na tebe ci si chces s tym este raz prejst.zaujimal by ma vas vek.mysli na to,ze aj ked bola prva a zazil si s nou vsetko mozne na co asi nikdy nezabudnes,ver,ze by si casom sj pozabudol a mozno bol este stastnejsi ako si.viem,je to tazke,ale je naozaj na tebe ci by si si chcel tym prejst a nebol makky ju poslat...vela stastia v rozhodovani
Chybajuj jej zakladne hodnoty nevyhnutne potrebne k fungujucemu vztahu. Taka normalna ucta k druhemu. Neublizim, nezranim. Dalej, laska. Clovek ktory lubi nevie podviest. Mozno 1 vynimka v zivote ak ho kolegyna opije a potom jednorazovo zvedie. Laska = pocity spolupatricnosti. Vzajomna uprimnost. Dovera. Vzajoma spontanna podpora druheho bez toho aby nas ten druhy prosil. Empatia . dobre citim co toho druheho boli, a nerobim to aby som mu zbytocne neublizoval. Zizijes so zenou ktora ta zjavne uz davno nelubi. Pokracuj dalej a trp ako kon alebo sa vrat z kradsej cesty urcite nez veci skomplikju napr. Deti
mp, to s tym prvym vztahom som myslela skor z jeho strany, ze vtedy je tazsie priznat si, ze to nie je take ake by to byt malo, ze je tazsie odist z tej toxickej situacie, tazsie si uvedomit, ze clovek si zasluzi lepsie atd.
cele vyburovanie sa je podla mna kravina, ak sa raz niekto potrebuje vyburit, bude sa burit cely zivot. a niekto to skratka nepotrebuje. k tym patrim aj ja napr.
neviem111111 - máš veľkú pravdu :) Ak chce človek poznať druhého, nech spozná jeho priateľov :)
Ale aj tak s kiddo nesúhlasím - ak skočia všetci do vody, pretože si myslia, že sú ryby, tak by som mal skočiť aj ja??? Úplná blbosť.
Človek sa môže v takomto pre väčšinu ,,nehostinnom,, prostredí pohybovať aj keď nie je takýto.
Napríklad terapeuti v krízových centrách, či centrách pre liečbu závislostí...
To teraz každý terapeut bude brať drogy, pretože sú vôkol neho drogovo závislí???
ja s kiddo suhlasim uplne vo vsetkom az na jedinu jednu vec - clovek sa pohybuje v okoli takych ludi, aky je aj on sam, nie oni ho menia, on uz taky je, aj ked to mozno dobre skryva. priatelia ti vzdy o cloveku vela napovedia. a suhlasim s kiddo v otazke toho, ze prvy vztah. zazila som si to tiez. ano, pad do reality boli, ale mam pocit, ze si v nej vela rokov nezil a robil si si z nej v hlave nieco, cim nikdy nebola. ja by som toto odpustit nevedela. a teda ani by som nechcela, lebo s takym clovekom naco byt. zasluzis si k sebe partnerku, ktora si ta bude vazit a bude ti verna rovnako ako ty jej, a nie nejaku slapku, ktora fajci na diskoteke cudzim chlapom... bez urazky teda..
Taku osobu už nenapravíš bude ti to robiť nadalej nájdi si lepšie dievča
kiddo - ja nesúhlasím!
Ak by sa človek pohyboval v prostredí, kde sú narkomani, tak nemusí brať drogy. Ak všetci fajčia, tak platí, že bude aj niekto, kto sa pohybuje v takom prostredí?
Ak sú všetci podvádzajú partnerov, tak budem aj ja ,,pretože šak kamaráti,,??? :O :O :O
neviem, neviem....mne sa to nejako nezdá