Podviedla ma zena

Príspevok v téme: Podviedla ma zena
COmamROBIT

Zistil som po pol roku od nasej svadby, ze pred vyse rokom moja vtedy este snubenica sprepacenim vyfaj..la na diskoteke chlapovi.. a stalo sa to dvakrat, zakazdym s inym muzom.. uplne ma to polozilo, neviem co mam robit, sme spolu 14 rokov a uz vela raz urobila nejaku hlupost ale vzdy ju to potom mrzelo a slubovala mi ze sa uz nikdy nic podobne nestane a ja som jej vzdy uveril a odpustil. Ale po case ked som myslel, ze uz je dobre zase prislo nieco este horsie a teraz TOTO!!! prosim, poradte mi co mam robit...

kiddo

To iste uz si pocul aj predtym, ze?

Ta kamaratka... Z vlastnej skusenosti viem, ako moze kamarat stiahnut predtym slusneho muza na uroven, kedy ten muz podvadzanie a ulety zacne vnimat ako normalne. Cim dlhsie je niekto v spolocnosti dobreho kamarata, v tvojom pripade kamaratky, ktori maju podvadzanie a sexovanie kade-tade ako normu, tym viac to tomu cloveku zacne pripadat, ze ved vlastne preco nie, ved to nie je az take hrozne, ved je to v podstate normalne. A ci stadial pre toho predtym slusneho existuje cesta naspat, to neviem. Mna uz to nezaujimalo.

COmamROBIT

Ma "kamaratku" ktorej nie je nic svate, vymeta bary, podvadza muza s kadekym a vobec ju to netrapi. Aj vtedy boli spolu.. A ci ma teraz daky dovod zmenit sa? Neviem. Naozaj neviem.. tvrdi, ze ma nechce stratit a ze to chce dokazat napravit a spravit ma opat stastnym...

kiddo

Neviem, co si robil zle, ale ona mozno iba citila tuzbu uzivat si, kedze od mladosti mala hned vztah a uz v nom zostala. Podla mna to je jej tuzba vyburit sa, kedze sa asi nevyburila, lebo bola vo vztahu, ktory brala vazne. A ako urobila hluposti zoparkrat a ty si jej odpustil vzdy, tak to berie ako novy standard vo vasom vztahu. Naco sa obmedzovat, ked ty jej odpustis a ona tak moze mat aj zazitky, aj zazemie? Ma motivaciu uz sa spravat vyzreto a zodpovedne? Doteraz ju nemala. Zmenilo sa nieco, co moze byt dovodom, aby uz take veci naozaj nerobila? Sluby, ktore ti dava, nie su jej motivaciou, ani tvoje odpustanie nie su jej motivaciou polepsit sa. Existuje teraz nejaky dovod, preco by sa mala zmenit?

COmamROBIT

Nie, deti nemame.. Len spolocny pozemok na ktorom sme si chceli postavit dom a az potom deti.. chodili sme spolu velmi casto na turistiku, po pamiatkach, do prirody .. sami dvaja.. neviem co som robil zle..

Marunka

A_dr1a, mne to je absolútne jasné, ale pochybujem, že to chalanovi otvorí oči, ak mu to tu napíšeme :) Preto som dodala, že ten vzťah je v háji už dávno :)

a_dr1a

Marunka. On jej nonstop odpusta. Ona mu zas nonstop slubuje ze uz ho nesklame neoklame ai. A aj tak to robi stale. To uz je patologicky stav. Trva to uz takto roky. A stale musi snazi sa iba ON. Kde je vsak ona? Ona akoby za ten ich vztah a ich problemy v nom nemala a neniesla ziadnu zodpovednost. Nik ju nenuti aby robila co robi. Ona taka proste je.

SA-BA

Mňa zaráža len jedna vec , akoby pre každého nepodstatná. Máte deti ? Ak áno , tak to je dosť vážny dôvod na pokus napraviť vzťah.
Rozvod rodičov je pre deti zrada.

Marunka

Keď jej tak veľmi chceš odpustiť, urob to a už nikdy sa k tomuto nevráť. Ani v hlave, ani pred ňou. Žiadne myšlienky o tom, ako jej ešte niekedy dáš pusu, ako jej môžeš veriť atď atď. Ak to dokážeš, klobúk dolu. Ak nie, rozídte sa, lebo ten vzťah pôjde do hája...aj keď si myslím, že v tom háji už je, ale okej...chcel si vedieť ako odpustiť. Nuž takto :)

COmamROBIT

Spoznal som ju pred 14 rokmi v mojich 17-tich, a bola ina ako tie ostatne, nepredvadzala sa a ani nijako inak sa nesnazila uputat niciu pozornost a zaujala ma asi svojou nevinnostou. (cloveka zaujmu vyrazne a nesputane zeny, ale za zivotne partnerky by ich nik nechcel) Pred nou som nemal ine zeny, a ani potom,.. VSETKO sme spolu zazili prvy krat.. a bol som na to HRDY... Myslel som, ze nas vztah je iny ako maju ostatni.. ze my dvaja proste patrime k sebe.. od zaciatku az do konca.. Teraz to je prec..