Zistil som po pol roku od nasej svadby, ze pred vyse rokom moja vtedy este snubenica sprepacenim vyfaj..la na diskoteke chlapovi.. a stalo sa to dvakrat, zakazdym s inym muzom.. uplne ma to polozilo, neviem co mam robit, sme spolu 14 rokov a uz vela raz urobila nejaku hlupost ale vzdy ju to potom mrzelo a slubovala mi ze sa uz nikdy nic podobne nestane a ja som jej vzdy uveril a odpustil. Ale po case ked som myslel, ze uz je dobre zase prislo nieco este horsie a teraz TOTO!!! prosim, poradte mi co mam robit...
Podviedla ma zena
Radim ti to iste co ti pise Jatt.
Sorry. Ale 14r si jej nonstop odpustal a ona ti stale slubovala ze sa zmeni a stale ste to takto tocili dokola ako u blbcov. Uz vtedy si mal rozmyslat tym co mas na krku a nie v rozkroku. Vravi sa ze laska je slepa. Tak bud odteraz aj nadalej slepy a blby, alebo to ries. Ja nie som za rozchody rozvody. Ale ty sam si to nechal takto daleko zajst. Naco si si ju vobec bral?? Hlavne ked si vedel aka je a ze ti vselico stvarala uz pred svadbou? Vacsinou su zeny takto zaslepene a myslia si, ze ten ich sa v dobrom zmeni po svadbe. Sorry. Omyl. Blbost. Nezmeni. Skor naopak.
A ak smiem. Odkial si sa vsetko toto dozvedel? Ide o to, preco ti taketo stare info bolo posunute az teraz. Akcia vyvolava reakciu. Takze sprostredkovatel tejto starej info mal daky dovod pricinu nacasovania, preco s tym prisiel az teraz.
ved preto si si ju vybral lebo dobre fajala :-D
A urobi to znova.
no asi si sa to potreboval dovediet a zazit, ked si pred tou realitou celych 14 rokov zatvaral oci a furt jej odpustal
Volil by som cestu rozchodu.