Ahoj
Asi pred rokom sa mi vytvorila voda v kolene. Bolo to bolestive- nieco mi popraskalo v kolene.. na druhy den to iste v druhom. nesportujem, chodila som po lekaroch a vyberali mi vodu.. po case to zmizlo, ale neskor sa to zase objavilo.. rok ma bolieva aj laket na pravej ruke. teraz mam casto opuchnute lave koleno. Lekari nevedia zistit co mi je. Tvrdia, ze mam nejaky zapal, ktori sa neda zistit ani z krvi. Jedine co mi pomohlo bola injekcia, ktora sa da tazko zaobstarat. Neviem to po lekarovi precitat, ale nejaka: Synovitis genus. Neviete mi nejako poradit?
Dakujem
voda v kolene
A este vam tu pridavam jeden odkaz, kde su vypisane mozne priciny vzniku vody v kolene :
tak mne tahali vodu z kolena asi aj viac nez 5krat :( to bolo hrozne a potom este aj parkrat krv ....ale neviem preco vsetko prestalo ked som zacala si na to davat mrazeny hrasok
Ja som mala vodu v kolene pred mesiacom a rozhodla som sa skusit si to vyliecit prirodnym sposobom- horcicou.A to 2 krat denne /rano a vecer pred spanim som na koleno natrela 1 az 2 cajove lyzicky na koleno,prikryla som to dvoma hygienickymi vreckovkami a obviazala koleno obvazom.Nesmiete to prikryt igelitovym vreckom,alebo niecim inym,pod cim by pokozka nemohla "dychat",lebo by mohli vzniknut neprijmne zapareniny! Uz po tyzdni mi opuch zmizol,ale este tyzden som sa nemohla na koleno spolahnut (chodit som mohla dobre,ale trebars podrep nebol mozny a vystupit na schod tou nohou bol problem),no postupne sa to zlepsovalo.A teraz uz treti den chodim rano behat 1,5 km a koleno poslucha :))). To je recept uspesne odskusany mnou a mojim dedkom (mal to asi pred rokom a zatial sa mu voda nevratila,hoci fyzicky sa aj nadalej dost namaha).U nas oboch bolo vsak pricinou poranenie a pretazenie klbu a neviem,ci by to zabralo ak by pricinou boli aj ine ochorenia.
A este poznam jeden recept,ktorym si vodu v kolene "vytiahol" moj otec.Spociva v piti caju z praslicky rolnej (Eguisetum arvense),dostat ju v lekarni.Ale nesmie sa pocas toho prijimat ina tekutina,ani polievky,aby bol efekt co najlepsi.
Takze mozte si teraz vybrat alebo aj kombinovat obe metody.dufam ze zaberie :)))
na vodu v kolene je dobre homepatikum zvane Brionia, ktoru dostat v lekarnach od firmy Boiron, je lacne a ucinne. Vyskusal uz niekto, kto ma vodu v kolene zajst za chiropraktorom? Ja osobne som mala bolest v kolene, ktora bola sposobena vyskocenym krizovym stavcom, ktory mi dal do povodnej polohy chiropraktor a odvtedy ma neboli koleno.
asi pred tromi dnami ma zacalo boliet koleno myslela som si ze ma to prejde lenze ta bolest sa vystupnovala a koleno mi z vnutornej strany opuchlo a vystreluje mi bolest uz do celej nohu teda od kolena dolu paliva bolest davala som si octanove obklady trochu to pomohlo ale len na chvilku potom som si davala heparoid mast ale ani to nepomaha mam 57 rokov ziadny uraz sa mi nestal ani som si koleno neuderila
som momentálne v zahraničí, kde mi pred 3 týždňami ruplo v pravom kolene a odvtedy ho nemôžem vystrieť ani zohnúť.Lekári mi dali na 4 dni dlahu, potom mi kázali nohu rozcvičovať, lenže po týždni sa mi v kolene vytvorila voda. Tú mi vybrali a nasadili Ibuprofen na bolesť. Objednali ma na magnetickú rezonanciu až o mesiac, dovtedy mi nenaordinovali nič. Poradte mi , je to normalne? Noha ma bolí aj keď beriem tbl -600mg. Vďaka.
Práve pred chvíľou som sa dozvedelea,že v našej rodine zistili 2,5-ročnému dievčatku vodu v kolienku.Vraj pred mesiacom spadla,bolelo ju koleno,mala ho napuchnuté,krívala a dnes jej zistili vodu v kolene.Ocino je z toho veľmi nešťastný,nnnno,ani mňa to nepotešilo.