voda v kolene

Príspevok v téme: voda v kolene
Verona

Ahoj
Asi pred rokom sa mi vytvorila voda v kolene. Bolo to bolestive- nieco mi popraskalo v kolene.. na druhy den to iste v druhom. nesportujem, chodila som po lekaroch a vyberali mi vodu.. po case to zmizlo, ale neskor sa to zase objavilo.. rok ma bolieva aj laket na pravej ruke. teraz mam casto opuchnute lave koleno. Lekari nevedia zistit co mi je. Tvrdia, ze mam nejaky zapal, ktori sa neda zistit ani z krvi. Jedine co mi pomohlo bola injekcia, ktora sa da tazko zaobstarat. Neviem to po lekarovi precitat, ale nejaka: Synovitis genus. Neviete mi nejako poradit?
Dakujem

zuzo

Ahoj, mne pred dvoma týždňami ťahali vodu z kolena+inekciu mi tam pichli, a vôbec to nebolelo!!!!!Mala som tiež obavy, lebo ma všetci strašili, že je to bolestivé plus som taký srachopud, že keď uvidím ihlu utečiem. Samozrejme opýtala som sa lekára či to bude bolieť, on mi povedal, že ak budem robiť to, čo mi povie, tak nie. Musela som si ľahnnúť na stôl, zavrieť oči a zhlboka a nahlas dýchať (ako keď žena rodí :-)). Čo je najdôležitejšie, svaly musia byť v nohe uvoľnené!!! Len to som cítila, keď ma dr pichol. Ihla vôbec nie je extra veľká. Takže žiaden strach!!!!!

alica molčanová

prosím tých, ktorým už ťahali "vodu" z kolena, aby sem hodili aspoň krátky popis toho, čo sa vtedy deje u doktora...lebo začínam mať obavy, keďže každý straší s tým, že to nehorázne bolí a že ihla je nesmierne veľká...ďakujem...alica :o)

kristina8

ja som mala zlomene koleno,vtedy mi tahali 3 krat krv za tyzden..hroza ani chodit som nevedela,bolelo to jak svina,az do kosti... po pol roku sa mi zvrtlo koleno a zase mi raz tahali krv...a teraz opat mam krv v kolene,napuchnute to mam a asi mi idu yajtra yase vyberat...:(

bodybuilder

Zdravim váas! po ťažkom tréningu v posilovni minuly piatok som drepoval so 160kg a zrazu tak pichnutie,spociatku som tomu pozornost nevenoval až dnes! Mi chirurg čo chodi do posilky povedal ze mam male mnozstvo vody v kolene odporucil mi na to dat mrazenu zeleninu cca 1hodinu nechat na nohe najlepsie po zatazi ked je klb teply!co poviete?

sajma

ahojte...prosim vás môže voda v kolene vzniknúť aj ked mi donho niekto viackrát kopne alebo dá päsťou??...a opuchne to pod kolenom či nad kolenoM?..dakujem:))

adam gallas

asi pred troma rokmi som mal vodu v kolene a po dvoch vytiahnutiach mi to zmizlo.a teraz ju mam zase a vytahovali mi ju az trikrat.a niekedy ked ho zatazujem mi navrie znova.ale najzvlastnejsie je to ze mi cez noc trochu vody zmizne.

kasso7

cavte dnes mi vyberali vodu s kolena boloo to uz 2 kratt ja nevem mysliim si ze som dost dobry futbalista ale neni som namysleny,uz od malicka som cel bit slavny futbalista alee tentoo mooj sen asi vyprchnee ja nic lepsie ako hrat futbal nevem v skole prepada m nevem co so mnou v buducnosti bude poradne mi mam prestupit s 1ligoveho muzstva na niakuu dedinu alebo mam zabojovat o svoj sen??

Najčítanejšie články