Ahoj
Asi pred rokom sa mi vytvorila voda v kolene. Bolo to bolestive- nieco mi popraskalo v kolene.. na druhy den to iste v druhom. nesportujem, chodila som po lekaroch a vyberali mi vodu.. po case to zmizlo, ale neskor sa to zase objavilo.. rok ma bolieva aj laket na pravej ruke. teraz mam casto opuchnute lave koleno. Lekari nevedia zistit co mi je. Tvrdia, ze mam nejaky zapal, ktori sa neda zistit ani z krvi. Jedine co mi pomohlo bola injekcia, ktora sa da tazko zaobstarat. Neviem to po lekarovi precitat, ale nejaka: Synovitis genus. Neviete mi nejako poradit?
Dakujem
voda v kolene
asi je to voda, ak to nevieš ohnúť, ale bolesť necítiš. ale ja to mám napuchnuté.
Dobry den,ja som padla na korculiach pred tyzdnom a hned potom som to mala iba strpnute ale v noci som sa nevedela otocit v posteli a musela som zostat 3dni doma ale nemala som to opuchnute velmi. Teraz ma to anu velmi neboli ale nevuem koleno uplne zohnut a mam ho napuchnute. Uz aj nirmalne chodim. Mamina mi hovori ze tam mam vodu ale ja nexhcem isr k doktorovi pretoze ja zle znasam bolest. Mna to boli za kolenom. Myslite ze tam mam vodu??
po čase sa možno vstrebe. Ale prečo ti dal ibalgin? veď to nie je liek. Ale pozor, ja som raz brala , lebo ma bolel zub a brala som HAK a začala som špiniť.
nikto nevie poradiť? vstrebe sa tá voda sama, ak nepôjdem k doktorovi. A čo tie obklady.dík
ja mám práve teraz napuchnuté koleno. Určite mám vodu, lebo raz som to mala. ale dr. povedal, že nie je dobré vyberať. predpísal mi ibalgin, každých osem hodín. Ale teraz to mám opäť. Môže sa tá voda aj sama vstrebať? lebo ísť k dr. u nás je šesť hodín v čakárni. a je dobré dávať na to studený alebo teplý obklad. díky moc.
stale doteraz som pocuvala ze ked boli koleno je na to dobre dat vinovy obklad.vo stvrtok mi ruplo v kolene po schodoch a ked sa blizi dovolenka hned som letela k doktorovi.v pondelok som uz lezala u ortopeda a kedze mi moj lekar povedal ze to bude iba obstrek tak som tam hrdo lezala,no ked ortop,povedal ze ideme to vytiahnut nezmohla som sa slova a desat mil,uz bolo vonku,este som bola aj v praci robim kucharku a mam49rokov.no teraz to boli viac pa.
Skoro vôbec neboli to vyberanie vody s kolena aj tak to väčšinou závisí od doktora ktorý to vyberá.. Ale to vyberanie stojí za to je to ako keby vám nieco tazke opadlo s toho kolena je to uvolnenie. verte mne ju vyberali už 5 krat a teraz cakam na zakrok
Ahojte....znova vam pisem :-( dnes rano som bolpri doktorovi a znova mi tahal vodu z kolena.... dokonca teraz mi vytiahol omnoho viac ako minuly utorok...boli am to... a take problemy ako mam ja by som nepriala ani najvacsiemu nepritelovi :-(
mam uz dva tyzdne opuchnute koleno aj pod kolenom je to mozno ze to bude voda v kolene???? dost to boli no mne sa vytratilo mazivo s kolien beriem na to lieky
Ahojte... dnes mi brali vodu z kolena... asi pred 3 rokmi mi tiez brali 3- krat po sebe.. ale dnes ma to bolelo riadne... nechcem vas strasit...dalo sa to vydrz ale bolelo ma to pretoze ked mi pichol dnu ihlu tak mi stade nesla voda... musela ihlou tak pokrutit...a ptm uz sla ... ale bolelo to... vlastne boli ma to teraz... ale ked som to prezila ja prezije to kazdyyy.... :-) ....