Preco niesom stastna ked mam vsetko ? Peniaze niesu cesta..

Príspevok v téme: Preco niesom stastna ked mam vsetko ? Peniaze niesu cesta..
rechina986544

Ahojte, psychologovia a ludia ktori viete nieco o medziludskych vztahoch, o tom ako byt stastny a co je zmysel zivota ...prosim poradte ako to vidite vy, ja sa citim ako priviazana k zemi..

Takze ide o to, ze pocas strednej skoly som mala velke sny, velke ambicie, tuzila som po nejakom naplneni mojho potencialu, mala som rozne tuzby , chcela cestovat. Mala som par blizkych priatelov ktorych som mala rada a bavilo ma s nimi travit cas...normalny studentsky zivot...

lenze ako sa stredna skoncila, ja som sa rozhodla neist na vysoku ale namiesto toho som si nasla 'priatela' ako to nazvat , ktory je velmi uspesny a zasvatil ma kvazi do zivota ktory som chcela. Zacala som byvat sama, prestahovala som sa do vacsieho mesta a zacala som cestovat po svete ako som vzdy tuzila. Moj priatel ma svoj biznis a niecomu som sa priucila takze som zacala aj ja zarabat slusne peniaze v mladom veku. Ale...po roku od strednej zistujem ze toto stastie nieje. Ze som vlastne nestastna a neviem preco. Citim sa ako keby som nenaplnila svoj potencial.

marika88

Objednajte sa tomuto chlapovi : 0944195880. Je to liečiteľ z okolia BA, ten ti nielen ukáže tvoju cestu, ale hlavne ta upozorní na všetky chyby a hneď ti povie ako ich napraviť. Sama si to proste uvedomíš a budeš šťastná. Hlavne vie mnoho o psychológii a chápe to čo si my ani neuvedomujeme. Nie je to žiadny šarlatán. Pomohol mi tak, že ho odporúčam ďalej.

Rea3

Ja som mala roky depresie. Velmi mi pomohli knihy a texty od Abraham-Hicks - podla mna to najlepsie pozitivne myslenie, ake existuje. Napr. tu: abrahamhicks.sk (aj o vztahoch)

Jax

Dievča dievča, ty nám toho veľa tajíš a tajíš to aj pred sebou...

Hneď tvoje druhé slovo sú "psychologovia", pokračuješ "ludia ktori viete nieco o medziludskych vztahoch" a vrcholom je "som si nasla 'priatela' ako to nazvat".

Vychádza mi z toho, že máš so sebou problémy už dávno. Čo rodina, všetko v pohode? Čo ten "priateľ", aký vlastne máte vzťah, necítiš sa náhodou využívaná? Si s ním len kvôli prachom? Čím sa vlastne živíte?

Iste, môžeš sa vyhýbať odpovediam, zatajovať aj priamo klamať, ale ty klameš aj samú seba a to je zlé.

Tiež je zaujímavé, že: "pocas strednej skoly som mala velke sny, velke ambicie, tuzila som po nejakom naplneni mojho potencialu, mala som rozne tuzby , chcela cestovat. Mala som par blizkych priatelov ktorych som mala rada a bavilo ma s nimi travit cas..."

No nič konkrétne nepíšeš. Aké to boli sny? Čo ti bráni si ich plniť? Píšeš, ako by si bola vo väzení na samotke. Možno aj si, ale vytvorila si si ho sama a sama sa v ňom väzníš.

Čo sa týka štúdia psychológie, nech sa páči, choď do toho. Držím palce. Potrebuješ sa o sebe veľa naučiť, pretože sa v sebe zjavne nevyznáš. Len škola trvá roky, je to dosť neefektívne vo všetkých smeroch, ty skôr potrebuješ rýchlokurz, aby si sa o sebe naučila aspoň základy. Napríklad byť sama k sebe úprimná, neklamať sa, nenechať sa manipulovať, byť asertívna. Na tvojom mieste by som skúsil zopár sedení u dobrého psychológa, trošku si to v sebe upraceš a uvidíš čo a ako ďalej.

0Mike0

Máš veľké šťastie, že takto môžeš žiť nie je veľa ľudí čo by to mohlo povedať. Ja tiež nemôžem povedať, že som najšťastnejší tiež by som chcel bývať sám a robiť to čo ma baví, ale bohužial dostal som sa do situácie kde si nemôžem dovoliť byť bez príjmu vlastnou vinou a pomocou rodine. Všetko sa to na človek sype či nespokojnosť v práci alebo problémy s partnerkou alebo nedorozumenia v rodine. Všetko to dolahne na človeka a nerobí ho nič šťastným, ale skôr si priťažuje a vyhľadáva ďalšie problémy ohladne zdravia a niekedy ani vyhľadávať nemusí a to zdravie je nalomené a už si myslí že je schopný na psychiatra a len on mu pomôže. Treba byť vďačný za to čo máme aj to málo niekto iný by za to dal všetlo aby bol tam kde on a málokedy si to človek uvedomuje a peniaze nie sú všetko vidím to na bratovi má všetko a ja kvôli nemu dlhy a aby sa ich konečne zbavil u mňa a aj inde vkuse musí pracovať a s rodinou je minimálne a to neni život tak ako má byť. Ja dúfam že raz budem znova šťastný a spokojný hlavné je niečo robiť a nesedieť a nelutovať sa to som robil doteraz a nepomohlo mi to ani trochu.

Adusik90

Ahoj, kedze si este mlada, moze to byt tym ze este si satzv. ,,nenasla,, ,vies ja osobne si myslim ze v prvom rade treba poznat samu seba , a podla toho si ustanovit ciele, a aj cesu ako sa k nim dostat . apr. si sebavedoma, a mas rada vyzvy , a si ferova, no lepsie miesto v praci dosiahnes napr.len pchanim sa niekomu do zadku. lepsie miesto nakoniec dosiahnes, a prichadza moment kedy by si mala byt stastna ..no ten pocit neprichadza , pretoze sposob akym si to dosiahla ta nenaplnil a nebol to tej ,,tvoj styl,, dosiahnutia.
Podstatne podla mna je citit sa dobre z toho co robim a co dosiahnem , A vseobecne sa citid dobre a pozitivne.