Ahojte, psychologovia a ludia ktori viete nieco o medziludskych vztahoch, o tom ako byt stastny a co je zmysel zivota ...prosim poradte ako to vidite vy, ja sa citim ako priviazana k zemi..
Takze ide o to, ze pocas strednej skoly som mala velke sny, velke ambicie, tuzila som po nejakom naplneni mojho potencialu, mala som rozne tuzby , chcela cestovat. Mala som par blizkych priatelov ktorych som mala rada a bavilo ma s nimi travit cas...normalny studentsky zivot...
lenze ako sa stredna skoncila, ja som sa rozhodla neist na vysoku ale namiesto toho som si nasla 'priatela' ako to nazvat , ktory je velmi uspesny a zasvatil ma kvazi do zivota ktory som chcela. Zacala som byvat sama, prestahovala som sa do vacsieho mesta a zacala som cestovat po svete ako som vzdy tuzila. Moj priatel ma svoj biznis a niecomu som sa priucila takze som zacala aj ja zarabat slusne peniaze v mladom veku. Ale...po roku od strednej zistujem ze toto stastie nieje. Ze som vlastne nestastna a neviem preco. Citim sa ako keby som nenaplnila svoj potencial.