Už rok jem zdravo, striedmo a diétne:
R: banán
D: káva 2v1 s mliekom
Obed: ľadový šalát
poobede znova káva
ol.: zelenina
V: cottage, malá graham.žemľa a zelenina
Som dlhoročná vegetariánka, nejem biele pečivo ani chlieb, nič sladké ani vyprážané, pijem len čistú vodu, dobre možno nevypijem dva litre, ale do tých 1,5 l , ale NIKDY nepijem sladené nápoje ani sladený čaj dokonca ani džúsy hoci ich mám veľmi rada, to si dám tak 3x do roka po 3 deci...nemám sedavá zamestnanie, stále sa hýbem...a NAPRIEK TOMU VŠETKÉMU som za rok schudla len 1 kg!!! Prečo?
Takmer hladujem a predsa nechudnem!!!
hihi starsie ako matka
áno, ale aj keď mám dg. PPP, to neznamená že som chudá...nemám síce morbídnu obezitu, ale som nízka a potrebujem schudnúť ešte posledných 6 kíl... a nemyslite si že mám 30 kg, mám oveľa viac...
Mesačný princ: zaujíma ma, ako si to myslel s tým pohybom...
Nehladuj. Ja jem ranajky, obed a striedmejšiu večeru. Občas fitko a pomohlo. Z lekárne mám indickú vlákninu Psylium, ktorá prispieva k rýchlejšiemu vyprázdneniu, takže aj to pomáha k chudnutiu. Ináč nie je nad cvičenie a venčenie psa.
Netreba stracat optimizmus))
Jo, jo, vďaka :)
V tomto prípade nemá asi zmysel radiť čokoľvek, lebo holka má problém a kým nevyhľadá odborníka, nepomôžu jej ani tri diskusie
To je mi jasné, že nie každý má prehľad, čo všetko sa tu popíše, a že tie rady boli dobre myslené- tvoje aj rady ostatných, len sa to to už trochu zvrhlo, tak som mala potrebu vás upozorniť, ani ja som to nemyslela nijako zle. :)
Netreba, to je všetko pekné, ale my toto naozaj nemáme odkiaľ vedieť, že holka má PPP. Tak dík za upozornenie. Nie každý tu sleduje druhých...to nemyslím ironicky, myslím to ako fakt :)
Marunka, ja len upozorňujem: "Svojim obsahom môžu úmyselne, či neúmyselne spôsobiť akúkoľvek ujmu tretím osobám (napr. nie je dovolené debatovať a navádzať na chudnutie osoby s deklarovaným BMI menej ako 20.,".
Klik na ten druhý odkaz, tam sa k PPP otvorene priznáva, jej tu môže pomôcť jedine ten, kto si tým prešiel alebo odborník.
Netreba, nikto z nás nemôže vedieť, či má zakladateľka témy PPP, tento jedálniček je typický pre mnohé ženy, ktoré chcú schudnúť ale nevedia, že to tak nefunguje :) A pochybujem, že niekto z nás sleduje, či zakladateľka témy nemá ďalších 5 tém :) Takže porušovanie pravidiel nehrozí :)