Takmer hladujem a predsa nechudnem!!!

Príspevok v téme: Takmer hladujem a predsa nechudnem!!!
mushroom soup

Už rok jem zdravo, striedmo a diétne:
R: banán
D: káva 2v1 s mliekom
Obed: ľadový šalát
poobede znova káva
ol.: zelenina
V: cottage, malá graham.žemľa a zelenina
Som dlhoročná vegetariánka, nejem biele pečivo ani chlieb, nič sladké ani vyprážané, pijem len čistú vodu, dobre možno nevypijem dva litre, ale do tých 1,5 l , ale NIKDY nepijem sladené nápoje ani sladený čaj dokonca ani džúsy hoci ich mám veľmi rada, to si dám tak 3x do roka po 3 deci...nemám sedavá zamestnanie, stále sa hýbem...a NAPRIEK TOMU VŠETKÉMU som za rok schudla len 1 kg!!! Prečo?

mushroom soup

áno, ale aj keď mám dg. PPP, to neznamená že som chudá...nemám síce morbídnu obezitu, ale som nízka a potrebujem schudnúť ešte posledných 6 kíl... a nemyslite si že mám 30 kg, mám oveľa viac...
Mesačný princ: zaujíma ma, ako si to myslel s tým pohybom...

Gima

Nehladuj. Ja jem ranajky, obed a striedmejšiu večeru. Občas fitko a pomohlo. Z lekárne mám indickú vlákninu Psylium, ktorá prispieva k rýchlejšiemu vyprázdneniu, takže aj to pomáha k chudnutiu. Ináč nie je nad cvičenie a venčenie psa.

Marunka

Jo, jo, vďaka :)
V tomto prípade nemá asi zmysel radiť čokoľvek, lebo holka má problém a kým nevyhľadá odborníka, nepomôžu jej ani tri diskusie

netreba

To je mi jasné, že nie každý má prehľad, čo všetko sa tu popíše, a že tie rady boli dobre myslené- tvoje aj rady ostatných, len sa to to už trochu zvrhlo, tak som mala potrebu vás upozorniť, ani ja som to nemyslela nijako zle. :)

Marunka

Netreba, to je všetko pekné, ale my toto naozaj nemáme odkiaľ vedieť, že holka má PPP. Tak dík za upozornenie. Nie každý tu sleduje druhých...to nemyslím ironicky, myslím to ako fakt :)

netreba

Marunka, ja len upozorňujem: "Svojim obsahom môžu úmyselne, či neúmyselne spôsobiť akúkoľvek ujmu tretím osobám (napr. nie je dovolené debatovať a navádzať na chudnutie osoby s deklarovaným BMI menej ako 20.,".
Klik na ten druhý odkaz, tam sa k PPP otvorene priznáva, jej tu môže pomôcť jedine ten, kto si tým prešiel alebo odborník.

Marunka

Netreba, nikto z nás nemôže vedieť, či má zakladateľka témy PPP, tento jedálniček je typický pre mnohé ženy, ktoré chcú schudnúť ale nevedia, že to tak nefunguje :) A pochybujem, že niekto z nás sleduje, či zakladateľka témy nemá ďalších 5 tém :) Takže porušovanie pravidiel nehrozí :)