Už rok jem zdravo, striedmo a diétne:
R: banán
D: káva 2v1 s mliekom
Obed: ľadový šalát
poobede znova káva
ol.: zelenina
V: cottage, malá graham.žemľa a zelenina
Som dlhoročná vegetariánka, nejem biele pečivo ani chlieb, nič sladké ani vyprážané, pijem len čistú vodu, dobre možno nevypijem dva litre, ale do tých 1,5 l , ale NIKDY nepijem sladené nápoje ani sladený čaj dokonca ani džúsy hoci ich mám veľmi rada, to si dám tak 3x do roka po 3 deci...nemám sedavá zamestnanie, stále sa hýbem...a NAPRIEK TOMU VŠETKÉMU som za rok schudla len 1 kg!!! Prečo?
Takmer hladujem a predsa nechudnem!!!
Aj ja viem, čo píšem :), zakladateľka témy tu písala už viackrát a toto je jedálniček PPPčkárov, takže pozor s tými vašimi radami, lebo porušujete pravidlá fóra!
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Preboha to co mas za jedalnik? Z coho ma tvoje telo fungovat? Musis jest pravidelne 5 raz za den. V pondelok chod behat, streda korcule alebo bicykel, sobota plavanie. Zvysne dni oddychuj a vela sa prechadzaj. Ale hlavne jedz, bez jedla nebude tvoje telo fungovat tak ako ma
Mesačný, aj ja :) Ani behom určite nič nepokazí, veď to je kardio, nie niečo silové.
Marunka
Nech žije moje zbesilé písanie na mobile... :D Pokračujem :D
Svalovú hmotu nezíska občasným silovým tréningom alebo posilovaním s vlastnou váhou. Ono to nefunguje tak, že človek chytí činky a naberie sval.hmotu :) Našťastie.
Holka musí zaradiť viac kardia a jesť správne. Žiadne hladovanie, práve naopak naučiť telo na pravidelnú stravu :)
No a ešte jedna poznámka.
Človek by mal chudnúť len maximálne 5kg za rok. Inak sa mu pôvodná váha vráti! A chudnutie ako také nejestvuje. Je to už doživotná zmena režimu.
Ak si niekto myslí, že bude držať diétu a potom prejde opäť na pôvodnú stravu, tak automaticky priberie!
Pomaličky chudnúť - za 3 roky sa dá kľudne aj 15kg. Nie viac!
A metabolizmus nahodiť tak, aby ho mal človek v poriadku a podľa svojich možností. Aby mu z váhy ubúdalo veľmi pomaličky.
Ono sa hovorí tak, čím pomalšie človek schudne, tak tým menší jojo efekt sa dostaví, pretože je to celé spojené so zmenou režimu za dlhé časové obdobie.
Mesačný, chudne sa stravou a pohybom. A svaly urcit
Tým, čo robíš, si si zablokovala metabolizmus, ktorý sa teraz všemožne bráni, aby zabránil tomu, aby si ďalej nechudla. Na chudnutie človek potrebuje aj to, aby mu metabolizmus pracoval. Ak budeš tak ďalej pokračovať, tak síce sa ti to podarí nasilu, po nejakom čase schudnúť, ale akonáhle začneš jesť, tak sa na betón dostaví jojo-efekt a naberieš ešte viac.
sportovec1 - nič v zlom, ale ak chce schudnúť, tak by nemala cvičiť alebo behať.
Mala by skôr vykonávať činnosti, ktoré sú na výdaj energie. Bez nadobúdania svalovej hmoty. Ak naberie svalovú hmotu, tak skôr priberie a neschudne.
A nemá poruchu príjmu potravy. Len je potrebné nahodiť iný režim.
Výdaj energie bez nadobúdania svalovej hmoty.