Takmer hladujem a predsa nechudnem!!!

Príspevok v téme: Takmer hladujem a predsa nechudnem!!!
mushroom soup

Už rok jem zdravo, striedmo a diétne:
R: banán
D: káva 2v1 s mliekom
Obed: ľadový šalát
poobede znova káva
ol.: zelenina
V: cottage, malá graham.žemľa a zelenina
Som dlhoročná vegetariánka, nejem biele pečivo ani chlieb, nič sladké ani vyprážané, pijem len čistú vodu, dobre možno nevypijem dva litre, ale do tých 1,5 l , ale NIKDY nepijem sladené nápoje ani sladený čaj dokonca ani džúsy hoci ich mám veľmi rada, to si dám tak 3x do roka po 3 deci...nemám sedavá zamestnanie, stále sa hýbem...a NAPRIEK TOMU VŠETKÉMU som za rok schudla len 1 kg!!! Prečo?

sportovec1

Som sportovec a mam poznatky o strave...Rano banan? Na desiatu iba kava? Tvoje telo musi velmi trpiet....Musis mat pwstru stravu.Ranajky,desiata,obed, poobednajsie jedlo, vecera...musis jest pravidelne aspon 5-6x za den, syredne porcie....na ranajky napriklad si daj ovsene vlocky s bananom,greckym jogurtom,trochu medu...na desiatu si daj celozrne pecivo s mozzarelou, obed klasika ryza,bezlepkove cestoviny,zemiaky s nejakym masom, najlepsie kuracie prsia,ryby..a tak postupne...hlavne si uvedom ze musis mat kvalitnu stravu sacharidy,tuky,bielkoviny...mas kvalitne tuky v strave? Toto musis mat...oliv.olej je najlacnejsia a dobra varianta...a vela cvic,behaj a oddychuj...

stuart999

Ahoj, určite vyhľadaj odborníka, že hľaduješ nie je správna cesta ako dlhodobo schudnúť. My sme si obľúbili smoothička aj napríklad namiesto raňajok alebo večere, príprava je jednoduchá..

netreba

Prečo? No... asi preto, lebo nemáš už z čoho, už teraz tvoje telo funguje v "núdzovom režime", máš vážny problém a tým je PPP.

Mesačný princ

Nie je pohyb, ako pohyb!

Musíš sa hýbať inak a intenzívnejšie. Žiadny beh, posilovňa či podobné silové tréningy.

Potrebuješ zhodiť tuk a nie nabrať svaly!

Ja by som ti aj poradil, ale to by si nedala :D

Ipsik

Ja to robím tak, že jem len jedno väčšie jedlo denne, ostatné tvoria len sladké vody a plus fyzická aktivita a trinásť kíl išlo dole. Ešte takých pätnásť a možno budem spokojný:-) Nemôžem predsa vyzerať staršie ako matka.

Marunka

Ešte sa pristavím pri tom banáne...kebyže napíšeš, že si ich dáš tri ráno, tak ok. Ale jeden? Málinko. Sprav si k nemu ovsenú kašu, polentu, bárs čo. Alebo nejaký fajný smoothie. Je toľko jedál, ktoré ťa zasýtia, doplnia vitamíny, živiny a podporujú správnu funkciu metabolizmu. Šťavy sú tiež skvelé...

Marunka

A to si si niekde prečítala, že takto sa chudne? :)
Lebo nieeeee. Samozrejme, všetko záleží od metabolizmu a bla bla, ale podľa mňa neješ správne. Ľadový šalát na obed? Nič k tomu? Veď obed by mal byť určite sýtejší. Takto nemôžeš mať energiu a živiny v tele...
Treba jesť viac ráz denne, menšie porcie. Super je doplniť desiatu a olovrant nejakým ovocím, či zeleninou, ale nemal by to byť hlavný pokrm dňa. Keď chcú ľudia chudnúť, prestanú jesť, čo je blbosť. Základ pri chudnutí je správne jedlo a kardio, sem tam posilovanie s vlastnou váhou. Odporúčam pilates, jógu, chôdzu pešo...ale rozhodne nie hladovanie! Tvoje telo si naopak bude robiť zásoby tuku. Keď chceš, oslov nejakú fitness trénerku, nech ti poradí. Uvidíš, že ti ten ľadový šalát na obed doplní ďalšou zeleninou a nejakým syrom, či sójou ;)