Mam priatelku, mam bytik sice garzonku... ale na zaciatok staci. No a chcel by som priatelke navrhnut kedze byva s rodicmi.... spolocne byvanie. Lenze ma to hacik.... hanbim sa!
Ja prdim, grgam, ked sa zabudnem tak sa sparam v nose, asi aj chrapem v noci ked spim, rano mi po zobudeni smrdi z ust a neviem si predstavit ze sa rano zobudim vedla nej a dychnem na nu a taky odor, alebo na velku potrebu ked pojdem sa vysr** a ona pojdem po mne nahodou a tam puch z hov** .. no hroza nieco ako trapas jak mrakodrap... a ked pridem z prace tak sa vyzujem a nohy mi smrdia kym sa neosprchujem...
Proste take veci riesim ze vaham. Neviem si predstavit ze doteraz som bol pred nou v takom slusnom dobrom "svetle" a zrazu take nechutnosti mam pred nou ukazovat? Dost trapne to je nemyslite? Ako fakt sa hanbim. Mozno su to pre vas malickosti ale ja fakt vaham ci do toho ist. Ako to poriesit? Riesil tu niekto vas takuto dilemu? Ako ste to poriesili? Napr. ona si myslim by zase riesila otazku menstruacie.. ze vlozky a tampony pouzite kde dat a spanie v posteli ci nepretecie ze? Riesili ste aj vy nieco take zeny?
Ako mozno som tu za debila a na smiech ale ja nad tym stale uvazujem odkedy mi v hlave zkrsla myslienka na spol. byvanie.
Poradte mi prosim, som otvoreny vasim nazorom.
Dakujem
Šiel by som do spolocneho byvania... ale...
presne o tom píšem v inej téme, neber si príklad z filmov len otupujú zdravé reálne myslenie ľudí.
Tie ranné bozkávačky vo filmoch sú odrb,
myslíš že tí herci tam ležali v tej posteli celú noc? Blbosť oni to točili cez deň a svieži nie rano prebudení. Ani len spolu vo filme nexesujú všetko je do hrané. A to sexovanie akože robia často dableri a zostrich
Na čo vlastne narážaš? Že sa chceš ráno na ňu vrhnúť a ako vyriešiť ten dych? Joooj, na tých pár minút zbehni do kúpeľne a hajde kefku do ruky :) A potom sa môžeš vrhať koľko chceš :D Ver, že je veľa párov, čo toto ani nerieši a idú hneď na vec, nebozkávajú sa pri tom a keď áno, evidentne im to nevadí :)
Či chrápeš, tak to sa uvidí a môžeš to potom riešiť. Čo si doteraz hral pred ňou pána dokonalého, že to takto riešiš? :) Ste len ľudia...ľudia, čo chodia aj na záchod. Osobne poznám pár, čo nemal s ničím problém. Keď bol chalan v kúpeľni na "veľkej" (nemali samostatné vecko) a ona odtiaľ niečo potrebovala, jednoducho tam vošla a vyšla. Nechutné? No pre nich nie. Vieš, pri tomto sa ukazuje na akom stupni je vzťah a celkovo láska tých dvoch ľudí.
A čo sa deje vo filmoch vôbec nerieš :D
Okej, tak to s tym sprchovanim je v poho, to som ani tak neriesil lebo aj teraz ked pridem z prace alebo po sportovani tak sa idem osprchovat uz len pre ten dobry pocit zo sviezosti.
Prdiet a grgat by som mozno uz ani tak neriesil tiez lebo ako pisete odist a urobit to inde ale najma ten ranny dych ma trapi a chrapanie v noci neviem ci tiez nechrapem. Ako tu ktosi pisal ze vo filmoch sa po zobudeni rano hned zacnu v posteli bozkavat vasnivo a neviem si to vysvetlit aj ked ide o film a vo filme je vela nerealistickeho ale tak predsa ako to riesit? Umyvam si zuby pravidelne natom si dam dost zalezat aj medzizubnou kefkou ale ked v noci spite tak nedochadza k vymene slin v ustach a ten odor sa predsa tvori. Tak co s tym?
A ty co myslis, ako funguju dlhorocne vztahy? Ze sa ludia pred sebou pretvaruju a nechodia na vecko, len aby smrad nebol? Si kup osviezovac vzduchu preboha :D Rano si dajte jemnu pusu a chodte si umyt zuby. Po prichode domov sa osprchujte. Ked budes mat vetry, neprd jej do ksichtu, ale otvor okno, alebo chod do inej miestnosti a povedz pardon
Nebal by som sa ist do toho. Na prvy pohlad sa ti sice moze zdat, ze mnohe zeny su jemne a nezne, ale ver , ze zachodky casto nechavaju este viac obsrate a zasmradene ako muzi.
Najprv sa mi zdalo, že ILily to myslela ironicky, ale tak asi nie :D
lLily - minulom živote som bol vraj ,,opatrovateľka malých detičiek,, :)
Ale bavilo by ma, jasné, že by ma bavilo, no trpezlivosť nie je moja silná stránka :) A vezmi si to z druhej strany, ,,dnešné deti,, sú úplne super, len keď sa prejaví výchova rodičov a to, čo kopírujú, tak je mi niekedy až do plaču. Nie som si istý či by som tým deťom vedel dať taký príklad, aký by mali dostať.
m.princ, ty si tak neuveritelne vztahovy....nebavilo by ta robit ucitela v skolke? aj s ucitelkami by si si pokecal, ani s detmi ti nerobi problem vychadzat, co-to by si ich aj naucil