Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šiel by som do spolocneho byvania... ale...

Príspevok v téme: Šiel by som do spolocneho byvania... ale...
muzzmesta

Mam priatelku, mam bytik sice garzonku... ale na zaciatok staci. No a chcel by som priatelke navrhnut kedze byva s rodicmi.... spolocne byvanie. Lenze ma to hacik.... hanbim sa!
Ja prdim, grgam, ked sa zabudnem tak sa sparam v nose, asi aj chrapem v noci ked spim, rano mi po zobudeni smrdi z ust a neviem si predstavit ze sa rano zobudim vedla nej a dychnem na nu a taky odor, alebo na velku potrebu ked pojdem sa vysr** a ona pojdem po mne nahodou a tam puch z hov** .. no hroza nieco ako trapas jak mrakodrap... a ked pridem z prace tak sa vyzujem a nohy mi smrdia kym sa neosprchujem...
Proste take veci riesim ze vaham. Neviem si predstavit ze doteraz som bol pred nou v takom slusnom dobrom "svetle" a zrazu take nechutnosti mam pred nou ukazovat? Dost trapne to je nemyslite? Ako fakt sa hanbim. Mozno su to pre vas malickosti ale ja fakt vaham ci do toho ist. Ako to poriesit? Riesil tu niekto vas takuto dilemu? Ako ste to poriesili? Napr. ona si myslim by zase riesila otazku menstruacie.. ze vlozky a tampony pouzite kde dat a spanie v posteli ci nepretecie ze? Riesili ste aj vy nieco take zeny?
Ako mozno som tu za debila a na smiech ale ja nad tym stale uvazujem odkedy mi v hlave zkrsla myslienka na spol. byvanie.
Poradte mi prosim, som otvoreny vasim nazorom.
Dakujem

neviem111111

masrada, tie testy z interkliniku rovnako ako food detective su len dobry vtip, kazdy normalny gastroenterolog ta s nimi vysmeje. zdieraju z penazi, to je vsetko. staci ist normalne na gastro alebo imunoalergologiu, aj tam robia testy, ale nikto ta kvoli nim nezdiera z pomaly 350 eur. a ano, hovorim to ako clovek, ktory si toto vsetko obehal opakovane a riesil to roky. v gastro centre Thalion sa chytali za hlavu, ked som povedala kolko som v interkliniku platika, doktorka si to hned googlila a smiala sa ze to nie je normalne. a nebola jedina doktorka, ktora takto reagovala. takze opatrne s tymi odporucaniami

masrada

mozes si kupit aj test na intoleranciu Food detective. Da sa kupit v lekarnach a stoji nieco okolo 80 €. Je to taky maly domaci test. Ten si mozes urobit sam doma podla navodu a potom uz nemusis ist na ten za 150 na Interklinik, lebo tento maly budes mat namiesto neho a asi rovnaky pocet potravin obsahuju oba :)

lLily

ziadne nechutnosti jej ukazovat nemusis, tak ako sa ani privelmi pretvarovat a stavat do lepsieho svetla, bo aj ona je len clovek

mozno s nou byvat ani velmi nechces a tak riesis podruznosti, ktore takto naberaju az obrie rozmery

masrada

Prdenie, ak je velmi caste, ale aj zapach stolice, casto hnackovina neskutocne zapachajuca stolica, moze mat nieco spolocne s potravinovou intoleranciou. Smer Interklinik Bratislava: test sa robi z odberu krvi z prsta, nieco okolo 150 € to stoji. Ten najmensi test s asi 50timi potravinami. Test neobsahuje cukry. Test na cukry (laktoza, sorbit a fruktoza) sa robi dychovou skuskou. Fuka sa do pristroja, ktory meria hladinu vodika vo vydychovanom vzduchu pred vypitim sladkej vody(laktozovej, sorbitovej, fruktozovej) a po vypiti. Na zaklade rozdielu v nameranych hodnotach sa urci, ci ide o intoleranciu na niektory z tychto cukrov. Potom staci uz len vylucit zo stravy nevhodne potraviny, cize tie, na ktore mas intoleranciu a vsetko bude O. K., prestanes prdiet a prestane ta prehanat po jedle. Keby si ale nahodou mimo toho trpel jedovato smradlavymi prdmi, chronickou unavou, tocenim hlavy a pocitmi na odpadnutie, nedostatkom vzduchu v plucach, svrbenim pokozky a zhorsujucou sa pamatou, plus k tomu nejaky hlien v stolici a vytok z konecnika, tendenciou upadat do totalnej telesnej vycerpanosti, plus pocitmi otravenosti, tak potom musis bezpodmienecne na kolonoskopiu (hadica do riti), mozes byt mierne priotraveny zvyskami potravy zakliesnenymi v creve (taki ludia zvyknu skoncit aj na psychiatrii, lebo im sibne na mozog, co ale v skutocnosti vobec nepoukazuje na sibnutost a uz vobec nie na psychicku slabost a labilitu, lebo stava sa to aj psychicky velmi silnym, ale to poukazuje na psychicky prejav intoxikacie), ale to len za predpokladu, ze mas hypermobilne elongovane crevo a to ma malokto. Ale stava sa to. V takom pripade budes musiet zacat bezpodmienecne behavat, denne sportovat, uzivat probiotika, dat sa na vegetariansku stravu s vynimkou ryb, uzivat vlakninu, potravu co najdokladnejsie prezuvat a nehltat velke kusy a zrazu akoby zazrakom budes fit. Len hovorim veci sa daju riesit a nemusis nimi trpiet cely zivot. Len treba zainvestovat do toho, lebo testy su drahe a poistovne ich nepreplacaju. Kolonoskopiu preplacaju, tam sa nemusis bat. Prdenie a smradlava stolica budu tym padom odstranene. Taktiez caste smradlave plyny a zapachajuca stolica mozu znamenat celiakiu. To sa da zistit z gastroskopie (hadica do huby). To by asi mala tiez poistovna preplatit. Pokial je tvoja priatelka inteligentna, tak sa nebude od teba s hnusom odvracat, ale pochopi, ze tu ide o zdravotny problem a bude sa ti snazit ten problem pomoct vyriesit. Alebo si vyriesis veci ty sam este skor ako si ju k sebe nastahujes, po nastahovani zistis, ze ma take iste problemy aj ona a vyriesit problemy jej pomozes prave ty :) Lebo napriklad take intolerancie mavaju castejsie zeny ako muzi. Tiez je dobre pre istotu si vsimat stolicu, ci tam nemas parazity. Potravinova intolerancia nie je alergia. Alergia je nieco celkom ine a potravinovou alergiou trpi velmi malo ludi. Intoleranciou zase vacsina, takmer kazdy uz ma nejaku. Intolerancia je nedostatok traviaceho enzymu zodpovedneho za travenie tej-ktorej potraviny. Inak povedane, clovek 25 rokov denne jedol psenicu, vycerpal sa mu enzym zodpovedny za travenie psenice. Po zjedeni psenice prdi, ma nafuknute brucho, boli ho brucho po jedle. Nema v sebe enzym, ale ak na nejaky cas vyluci psenicu zo stravy napriklad na nejaky rok a potom sa ku konzumacii psenice zase vrati, tak uz ju bude moct jest a intolerancia zmizne, lebo tvorba enzymu zodpovedneho za travenie psenice sa zase obnovi. Tak to v praxi funguje, preto si treba dat z casu na cas test na intoleranciu zopakovat ;)m

Fantasyi

Ona sa bude hanbit rovnako. Aj zeny prdia, grgaju, kakaju, smrdkaju a z ust rano pachne vsetkym. V dobrom aj zlom, aj v smradiku.

neviem111111

filmy nie su realita. kazdy ma rano "ranny dych". ak sa chcete po ranu hned s niekym vasnivo bozkavat, asi to chce silny zaludok. ludom co sa lubia staci aj obycajny bozk so zavretymi ustami na dobre rano alebo pritulit sa a dobre rano si zazelat a pobozkat sa neskor.

Mesačný princ

Nikkka - veď v tých filmoch tam tí ľudia nespia, je to len scéna :D

A ak chceš realitu, tak si nastav budík, choď sa osprchovať, umyť zuby a potom si ľahni späť a rob sa že spíš. Ak to tak spravíte obaja tak aj sex bude :D

Nikkka

ja mam otázočku k tomu rannému dychu,
napr. keď si vezmete scény z filmov kde dvaja zaľúbenci ležia v posteli ráno sa zobudia a začnu sa hneď s úsmevom na perách vášnivo bozkávať..
vyzerá to strašne romanticky ale v realite to nieje možné
aj mne páchne ráno z úst a neviem si predstaviť až budem mať raz priateľa že sa ráno zobudíme a začneme sa bozkávať toto by aj mňa zaujimalo ako to riešite tí čo už s niekym spíte..
Ako?

neviem111111

aha, este smrdlave nohy som zabudla. no neviem kde pracujes, ale ak sa ti da v praci sa prezut, mozno by si to mohol poriesit. tak isto existuju dezinfekcne spreje do topanok. vyzujes sa, nastriekas topanky, ides do sprchy a das si ciste ponozky.
a rano mame asi vsetci rovnaky dych. ked si vecer poriadne umyjes zuby, az take peklo to nie je, jazyckove si po prebudeni predsa davat nemusite a rano si umyvame zuby vsetci (teda dufam :D )

neviem111111

No co sa tyka mestruacie... predpokladam ze tampony a vlozky pojdu zabalene do kosa tak ako teraz, ked byva s rodicmi. Predpokladam, ze vie ako sa obriadit, aby si pri kazdej mestruacii neznicila matrac.
co sa tyka toalety, kup osviezovac vzduchu a vybavene. prdnut si mozes ist tiez na toaletu, ved aj srat je prirodzene ale pred priatelkou to nerobis, cuchat to nepotrebuje... vacsina parov sice pred sebou prdi, ale u mna osobne je to za hranicou slusneho spravania. grganie mi osobne pride ako normalne, da sa odgrgnut po jedle aj relativne slusne, nemusis grgat s otvorenymi ustami ako by si siel na grgaciu sutaz. sparanie v nose mi u dospeleho chlapa dojde divne. ak ta nieco v nose omina, vezmi si vreckovku a pories to s nou.
chrapu skoro vsetci chlapi a aj vela zien. to by som tiez velmi neriesila.
vyriesene.