Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šiel by som do spolocneho byvania... ale...

Príspevok v téme: Šiel by som do spolocneho byvania... ale...
muzzmesta

Mam priatelku, mam bytik sice garzonku... ale na zaciatok staci. No a chcel by som priatelke navrhnut kedze byva s rodicmi.... spolocne byvanie. Lenze ma to hacik.... hanbim sa!
Ja prdim, grgam, ked sa zabudnem tak sa sparam v nose, asi aj chrapem v noci ked spim, rano mi po zobudeni smrdi z ust a neviem si predstavit ze sa rano zobudim vedla nej a dychnem na nu a taky odor, alebo na velku potrebu ked pojdem sa vysr** a ona pojdem po mne nahodou a tam puch z hov** .. no hroza nieco ako trapas jak mrakodrap... a ked pridem z prace tak sa vyzujem a nohy mi smrdia kym sa neosprchujem...
Proste take veci riesim ze vaham. Neviem si predstavit ze doteraz som bol pred nou v takom slusnom dobrom "svetle" a zrazu take nechutnosti mam pred nou ukazovat? Dost trapne to je nemyslite? Ako fakt sa hanbim. Mozno su to pre vas malickosti ale ja fakt vaham ci do toho ist. Ako to poriesit? Riesil tu niekto vas takuto dilemu? Ako ste to poriesili? Napr. ona si myslim by zase riesila otazku menstruacie.. ze vlozky a tampony pouzite kde dat a spanie v posteli ci nepretecie ze? Riesili ste aj vy nieco take zeny?
Ako mozno som tu za debila a na smiech ale ja nad tym stale uvazujem odkedy mi v hlave zkrsla myslienka na spol. byvanie.
Poradte mi prosim, som otvoreny vasim nazorom.
Dakujem

Lenikkus

To nerieš ,vsetko to patri k zivotu .
Pamatam si ako som po nejakych sviatkoch dosla k priateľovi a ten hned nech ostanem a tak mala som krámy tak celkom blby pocit proste a ked som mu povedala aby na odviezol k sebe ,lebo som mala aj bolesti a pod...sice tak spravil asi aj o 1 rano ale mala som strasne vycitky ze som ho tak nechala. A nato mi srandovne povedal ze ked budem jeho manželka tiez takto budem na tie 4 dni utekat prec :D

Vsetko to co si opisal sa da riesit.
Smrdia ti nohy budes pouzivat spreje na to určené. Alebo sa okupes hned ako prides.

Rano na tu chvilu si daj zuvacku ked uz to riesis.

Inak sa neskor nad tym pousmejes:)1

Mesačný princ

Vieš, všetko má svoju postupnosť.

Aj v počítačovej hre musíš najskôr prejsť prvý level, aby si sa dostal do druhého nie? :D

To vieš, ak sa stále hanbíte pred sebou za prirodzené prejavy, tak spoločné bývanie nerieš. Vyrieš najskôr toto :D