Mam priatelku, mam bytik sice garzonku... ale na zaciatok staci. No a chcel by som priatelke navrhnut kedze byva s rodicmi.... spolocne byvanie. Lenze ma to hacik.... hanbim sa!
Ja prdim, grgam, ked sa zabudnem tak sa sparam v nose, asi aj chrapem v noci ked spim, rano mi po zobudeni smrdi z ust a neviem si predstavit ze sa rano zobudim vedla nej a dychnem na nu a taky odor, alebo na velku potrebu ked pojdem sa vysr** a ona pojdem po mne nahodou a tam puch z hov** .. no hroza nieco ako trapas jak mrakodrap... a ked pridem z prace tak sa vyzujem a nohy mi smrdia kym sa neosprchujem...
Proste take veci riesim ze vaham. Neviem si predstavit ze doteraz som bol pred nou v takom slusnom dobrom "svetle" a zrazu take nechutnosti mam pred nou ukazovat? Dost trapne to je nemyslite? Ako fakt sa hanbim. Mozno su to pre vas malickosti ale ja fakt vaham ci do toho ist. Ako to poriesit? Riesil tu niekto vas takuto dilemu? Ako ste to poriesili? Napr. ona si myslim by zase riesila otazku menstruacie.. ze vlozky a tampony pouzite kde dat a spanie v posteli ci nepretecie ze? Riesili ste aj vy nieco take zeny?
Ako mozno som tu za debila a na smiech ale ja nad tym stale uvazujem odkedy mi v hlave zkrsla myslienka na spol. byvanie.
Poradte mi prosim, som otvoreny vasim nazorom.
Dakujem
Šiel by som do spolocneho byvania... ale...
Mesačný princ, neviem prečo sa vôbec vyjadruješ k tejto téme, keď nemáš skúsenosti s riešením problémov tohto druhu a ani mať nebudeš, lebo s tvojím príjmom si ani len garzónku nemôžeš dovoliť a aj tak by ťa žiadna žena nechcela. Ale hlavne, že sa nanosíš do každej témy. Asi sa musíš veľmi nudiť.
toto su veci, ktore clovek neriesi ked miluje
Tak neviem ja s priatelom si dame pusy len na pery ... nie jazyckovu, ale zas, ked je velke chcenie tak dame aj jazyckovu rano, nejak skoby to niekedy nevadi, ze sa este neurobila hygiena, jednoducho to chcenie po neznostiach to prevysi...
Ja ked si potrebujem uvolnit, idem na wc, na wecku mam osviezovac vzduchu, nohy mi nesmrdia, ked su bavlnene ponozky a kazdodenna sprcha, nevidim dovod
Inak, parter si aj ulavi a povie prepac, ja som si to doteraz nikdy pri ziadnom nedovolila
spolubyvanie je o kompromisoch takze je jasne za musis sa ri nej spravat inak ako doteraz, a ked ju fakt milujes tak urcite zvladnes to ze si odpustis grganie a prdenie a pod.
no tak toto snad nemyslíš vážne...
tak snad nebudeš pred nou prdať, je problem zajst
šparanie v nose? pokial maš sopel na to služi vreckovka
a snad to nemieniš aj žrať ako moj kolega v praci...pred ludmi bez hanby...!,
rano smradlavy dych, no tak nebudes ju oblizovat, dýchať na nu, bud vstaneš a pojdes si umyť zuby alebo maj po ruke na nocnom stoliku vzdy tuhe cukriky.. - vyriešené!
-toto iste čo sa dychu týka riešia aj ženy... ja ked som prespavala u mojho ex, stale som mala cukriky a nachystane na rano :-D
zobral si aj on a že si nemusi ist zuby umyť... a mohli sme pokračovať tam kde sme v noci skončili :-D :-D
bu najdeš na každy problem riešenie..alebo na každe riešenie problém...
a ísť na velku...? to este nevies ze zapalenie zapalky neutralizuje pachy,..maj zapalky vo wc, + osviezovač vzduchu a vybavene..
Ak to tak cítiš, potom do spoločného bývania ešte nechoď! Ja viem, je Ti to trápne. : )
Mohol by si vyskúšať zatiaľ občasne prespavanie partnerky u Teba, aby ste sa oťukali aj z tejto stránky. A spoločne popracovať na tom "ale..." : D To wc sa dá vyriešiť odsávaním a sprayom, topánky vetrať, spray, v nose sa prestaň špárať a to ostatné? Nie je dôvod na paniku.
Všetci si tým prechádzame, aj Tvoja frajerka! Buď si uľavíš inde alebo povieš prepáč a vec je vyriešená!
muz z mesta neviem ako ty ale ja sa osprchujem vzdy ked pridem z roboty... to je prva vec co spravim..to co opisujes robia vsetci ale tebe bude zrejme vadit na priatelke nieco ine preco ju tam este nechces alebo strata slobody,pohody,sukromia......keby to vsetci riesili tak ako ty tak ani rodiny su dnes neni...
U mna sa smrdenie noh v case nosenia tych topanok vzdy skoncilo vtedy, ked som si vyzula smradlave ponozky a umyla nohy. Len som si tie hnusne topanky uz nesmela obut znovu.
To je aké milé...toto ma nikdy nenapadlo riešiť :)
Určite ti to tu niekto písal, ale presne toto isté zažíva aj tvoja priateľka :) Ráno jej smrdká z pusy, sem tam si prdkne, má svoje vlastné zlozvyky, ktoré možno budeš považovať za divné, či dokonca nechutné....možno keď sa vyzuje po xy hodinách, nebudeš cítiť jarný vánok. Treba si uvedomiť, že spoločným bývaním tieto veci výjdu na povrch, uvedomíte si, že ten druhý je tiež len človek a je len na vás, či z toho budete robiť vedu, alebo to budete brať prirodzene. No tváriť sa, že nič také neexistuje, je smiešne.