Moj vzťah k synovi mojho priateľa

Príspevok v téme: Moj vzťah k synovi mojho priateľa
exit

Ahojte, u mňa /u nás/je problém taký, že priateľov syn je zvlášne decko. Má 8 už sme mali s nim problémy ohľadom jeho správania sa keď si ho zobere priateľ k nám, žiarlil nevie prehrávať keď sa s ním hráme a hlavne to ma mrzí že keď je so mnou sám je akotak ok ale keď sme všetci traja hočo mi povie nadávky nie doslova ale urážajuce slová, teraz naposledy sa tak stalo a to som sa s nim dlho hrala venovala svoj čas a v blizkosti oca mi niečo povedal...ja som sa zdržala vtedy komentára hoci, inokedy mu dobre vysvetlim ako sa veci majú a je mi jedno ale toto mi bolo trápne už riešiť. Dokedy to bude robiť? Priateľ ho vždy napomenie keď sa týka niečo mňa ale teraz neviem či to začul ale ten malý je prefikaný manipulat...rozmaznané decko čo nemá ktovieakú matku....potom sa len ja s priatelom dajme tomu pohnevám lebo on nato povie že je to len decko....a s priateľom máme výborný vzťah ale vravím toto dieťa je tu problém

Mesačný princ

exit - ale to vieš, že tie deti za to nemôžu. Za to, ako sa správa ten malý môže tvoj priateľ a sčasti aj ty.

exit

Mesačný princ ale ja som sa ohradila viac krát eď bolo niečo takéto a priateľ vie o každej veci aj o tejto....už hej hej rozmaznané debilné deti, sorry ale musím

Mesačný princ

Ono vieš, je to už aj tvoje dieťa! Ak mu pred priateľom nič nepovieš, vadí ti to a priateľovi nepovieš tiež nič, tak je to tvoj problém. je to malé rozmaznané decko, ktoré si nemá čo dovoľovať urážať starších ľudí, ktorí s ním ešte aj trávia čas či sa mu venujú!

Nabudúce sa ohraď!

Mesačný princ

Nerozumiem tejto modernej výchove :O Ja som si nikdy nedovolil čokoľvek dospelému povedať a nie, že mu nadávať.

Veľa detí je takýchto a je to v prvom rade nezvládnutie výchovy. je to vzdor voči tvojej osobe. Z pohľadu toho malého si votrelec ale ani to ho neospravedlňuje.

Vyrastá nám pekná mládež.