Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj vzťah k synovi mojho priateľa

Príspevok v téme: Moj vzťah k synovi mojho priateľa
exit

Ahojte, u mňa /u nás/je problém taký, že priateľov syn je zvlášne decko. Má 8 už sme mali s nim problémy ohľadom jeho správania sa keď si ho zobere priateľ k nám, žiarlil nevie prehrávať keď sa s ním hráme a hlavne to ma mrzí že keď je so mnou sám je akotak ok ale keď sme všetci traja hočo mi povie nadávky nie doslova ale urážajuce slová, teraz naposledy sa tak stalo a to som sa s nim dlho hrala venovala svoj čas a v blizkosti oca mi niečo povedal...ja som sa zdržala vtedy komentára hoci, inokedy mu dobre vysvetlim ako sa veci majú a je mi jedno ale toto mi bolo trápne už riešiť. Dokedy to bude robiť? Priateľ ho vždy napomenie keď sa týka niečo mňa ale teraz neviem či to začul ale ten malý je prefikaný manipulat...rozmaznané decko čo nemá ktovieakú matku....potom sa len ja s priatelom dajme tomu pohnevám lebo on nato povie že je to len decko....a s priateľom máme výborný vzťah ale vravím toto dieťa je tu problém

lLily

to je divne, ze pri tebe sa sprava inak, nez ked je tam i otec.....mozno sa ta boji a pri otcovi sa odvazi vyjadrit aj svoju frustraciu z toho

exit

ježiš vidim podla všetkých prispevkov že nečitate o čom sa tu bavime o tom že ja s nim mam dost spoločného...a niečo už odhrate...len ide o to že povie hocičo mne jemu, svoju matku nazve pre do mnou PI ČA asi potom ako sa može správat všeobecne hm? to tu nikoho nenapadlo že ja jeho výchovu skoro po roku nezmenim až tak ani on...

exit

z mojich pár riadkov viete všetko že ale to ako mu ja varim čo má rád, alebo maškrty, keď som s nim sama nahodou hram sa s nim doma sa s nim nik nehrá, povie že ma miluje ja tiež pusu mu dám, chcem aby sme mali dobrý vzťah...rozpravam sa s nim neni opovrhnuty nić...rozumiete,??? ale tak prečo po dvoch fajn dňoch okrem toho že ráno zasa trucoval ale zasa bolo dobre nakoniec aj tak povie daku somarinu na moj účet?

Marunka

Ešte tu napíšem jednu krásnu vec, ktorú mi raz ktosi povedal - dieťa netreba príliš vychovávať, napomínať, mlátiť...Stačí dobre žiť a ono to začne opakovať.
A je to sakra pravda!

Marunka

Exit, dieťa má papuľu? To ani na môjho psa nepoviem a to papuľku má :)

Dieťa sa správa takto kvôli niečomu. Bojí sa, že príde o pozornosť otca, si pre neho "konkurencia". Čo ty vieš ako to tá detská duša celé vidí? Vy všetci dospelí okolo neho ste sa zamysleli, prečo sa to dieťa tak správa? Že tým niečo naznačuje? Keď dieťa kričí a hádže sa o zem, nejde o to, že je nevychované a v tejto jeho situácii duplom. Pozri sa bližšie v akom prostredí vyrastá. Všíma si niekto jeho potreby? Pendluje medzi tatkom a matkou? Vieš o tom, že aj dieťa môže pociťovať hnev, nespravodlivosť a podobne?
Ale podľa toho ako sa vyjadruješ, je asi zbytočné sa ti vôbec zamýšľať :)

a_dr1a

Autorka prispevku. Problem vidim rovnako ako neviem111111 - v tebe. To ako sa vyjadrujem k tomu malemu, ako ho tu opisujes. Ani stipku citu k nemu z teba necitit. O laske ani netocim. Ak si si nasla partnera, o ktorom vies, ze je otcom dietata, mala si byt na dieta pripravena. Lebo dieta tvojho partnera je jeho sucastou, je z neho, miluje ho. Takych ako ty moze mat este vela zien. Dieta ma zatial len jedno jedine. Pre vas vztah by bolo najlepsie, keby si si nasla cestu k tomu dietatu, respektovala ho. Ten chlapec ma idealny vek ako si k nemu vybudovat vztah. Cez zaujmy konicky hry volnocasove aktivity. Pod mu sama prikladom. Vyhrazas sa varechou, no tu by som vytiahla skor na teba. Spamataj sa. 8rocne dieta beries ako votrelca a supera. Ma idealny vek, aby ste si k sebe vybudovali pekny vztah. Ked bude mat "nast" a pubertu na krku, ta uz posle inde alebo ta aj niekam "kopne".
Ak milujes svojho partnera, mala by si mat "aspon rada" ak nie viac, aj jeho syna.