Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Počet chlapov v posteli

vaporwave

mne sa podobne ako Kykoko tiež nepáči ako má niekto potrebu sa hrať na slušného a viesť sa na vlne akýchsi zaužívaných konceptov ako sa má spravať "žena", podobne to vidím aj s konceptom ked sa hra so slovami dobre, zle a podobne ... ale zdá sa mi, že kykoko možno vo sv príspevku naráža aj na takýto problém:

www.thehealthsite.com

Marunka

Mesačný, jasnačka neprezrádzaj :)
A u mužov to tiež vieš odhadnúť? :D
No veď áno, ja som si plne vedomá toho, že dve bytosti, čo to cítia rovnako, nech sa aj na luster zavesia :) Ale u seba si to veru predstaviť neviem. No nikdy človek nehovor nikdy

Mesačný princ

Marunka - ja to zistiť viem, ale návod nedám nikomu :D Ani tebe.

A čo sa týka sexu, je len na dvoch bytostiach čo do toho aktu vložia a ako to budú vnímať. Aj sex (milovanie) ,,jednorázové,, môže byť také, ako človek nezažije. Rôzne faktory to ovplyvňujú.

Závisí od tých dvoch partnerov. Len ak obaja vložia všetko, tak to už potom nie je jednorázovka a vznikne vzťah. Pretože je to až príliš pekné na to, aby to jeden z aktérov nechcel zažiť opäť.

Marunka

Mesačný princ, daj prosím, ako sa to dá zistiť? :D Ja to neviem odhadnúť, lebo na niektoré baby čo poznám by som to nikdy nepovedala. Až keď sa priznajú :D Ja som teraz sama a počúvam sem tam, že prečo si nenájdem len tak niekoho na občasný sex. Normálne som nad tým premýšľala asi desať sekúnd :D Mám fantáziu bohatú, ale vôbec si to neviem predstaviť, že akože sa s niekym dohodnem na súloži, či ako... :D Možno by vedeli k tomu dať návod baby niektoré z tejto diskusie :)
Ale! Kto to zažil, neodsudzujem! Každému tak, ako srdce piští. Alebo iný orgán :D

Omarsy

Súhlas s Mesačným princom. Ja si sex bez lásky resp. vzťahu nedokážem predstaviť (a to cesta k môjmu srdcu vôbec nie je jednoduchá). Ok, všetci máme "pudy" ale ozaj v 24 mať za sebou 30 partnerov....ja ako chlap v približne rovnakom veku nemám za sebou ani desatinu z toho :D. A to som jedného času zúfalo vyhľadával vzťah. Nie súlož alebo rýchlovku, ale vzťah :).
Čiže dnes nájsť rovnako zmýšľajúceho partnera je ako lotéria....