Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Počet chlapov v posteli

Marunka

Kykoko, este mi napadlo...ak si tu slecny nevymyslaju, tak vidis aky pocet partnerov moze mat dievca do 25 rokov :D Tym padom, to co ti tak strasne vadi, je pochopitelne a akceptovatelne u zien :D Je absolutne pochopitelne, ze zena po 3 vztahoch sa citi slusnejsie, ked vie, ze jej rovesnicky davaju vyssiu ligu :)
Nezastavam sa jednej, ani druhej strany, mne to je jedno kto si ako zije. Ale ak o sebe zena po troch vztahoch (jedno akych, co sa tyka kvality) povie, ze sa citi slusnejsie ako dievcata s 30 partnermi na krku, tak jej to nezazlievam :)

Marunka

Kykoko, a ty si zenaty?
keby niekto vedel uz na zaciatku, ako bude vztah pokracovat a ci sa dajme tomu po 10 rokoch nieco nestane a nepride rozchod, tak by sme mali okolo seba len ukazkove a dokonale vztahy :) Okej, ak niekto s niekym nevidi spolocnu buducnost a ostava s tym partnerom nadalej, tak je dilino, co raz padne na usta. Ale mozes byt v krasnom a fungujucom vztahu, kde tu buducnost vidis a planujes a padnut na hubu mozes aj tak....

Mat 30 partnerov a mat 25 rokov, to je na zamyslenie. Ani nie tak z moralneho hladiska, to je kazdeho vec, skor po zdravotnej stranke. Ale byt dlhodobo vo vztahu, s tym ze buducnost spolocna sa planuje, ale niekde sa to kdesi pokazi, tak to je cosi ine.

Neverim

Ja som mal jednu a aj ona zatial ale najde si ineho a tak a ja uz nie lebo pomne nejak zeny nikdy netuzili tak to bola moja prva aj posledna :)

Kykoko

Marunka - tak sa na to pozerá muž. Ženy si strašne zakladajú na tom, že ak je s niekým 2-4 a viac rokov, pritom tomu mužovi vyhovovala, ale budúcnosť s ňou nikdy neplánoval. Muž to vidí tak, že bola dlhodobo vo vzťahoch, ktoré nikam neviedli, prechodené vzťahy, vzťahy s nesprávnymi - nekompatibilnými, nevážila si samu seba, hlúpa, alebo naivná, atď. navonok slušná, lebo ich chúďa mala málo. Pre mňa je to len divadlo, hrať sa na slušnú a pritom s expartnerom bola napr. 10r.

Marunka

Kykoko, môžem otázočku? Ma to veľmi zaujíma, vieš :)
Keď ma žena partnera, tak s ním nemá spávať? Lebo mať dajme tomu, ako ty píšeš, troch partnerov počas 15 rokov, tak majú hrať po večeroch piškôrky alebo nejakú inú super hru, aby žena nebola (použijem tvoj slovník) roztrtkaná? :)

moodymermaid

Celkovo 8 - žiadne pletky a iné "práce" som s nikým neviedla. Koncom leta budem mať 24rokov a momentálne už druhý rok mám stáleho partnera, kde by som rada už skončila a zakotvila. Myslím, že som tak skúsená, že mám aj odžité a už nepotrebuje zažívať a zároveň to nie je ani nejaký hrozne vysoký počet. Som s tým úplne stotožnená. S prvým partnerom som bola viac rokov a potom som sa trocha "utrhla z retaze" (kto to nezažil mal by! :D) a teraz už som dospelá vyrovnaná žena. O mojom "počte" samozrejme vie, nemám čo skrývať. Ja o jeho počte viem tiež a aj keď je vyšší, tak viem, že už nemá potrebu skúšať, spoznávať atď. Obaja sme sa stretli v bode - už odžité.

Čo sa týka priznania toho počtu, závisí to od človeka - partnera, aký je. Ak by to bolo vysoké číslo tak by som si to nechala pre seba, nemusí zasa všetko vedieť. :) Jedna moja kamarátka, v mojom veku ich mala 35 a mužovi to nikdy nepovedala. Takže je to veľmi individuálne. Hlavne by to nemalo ovplyvňovať váš terajší vzťah, pretože to je už minulosť. :)

Kykoko

Najradšej mám také, ktoré mali okolo 3 a myslia si aké oni sú slušné a neviem čo, niet nad ne. A pritom ich 10 - 15 rokov roztrtkávali tí traja ostošesť. To je už len výhra.

Spinka

Ja jedneho...sme spolu pomaly 9 rokov a nemyslim si,ze som o nieco prisla,ked som inych "nevyskusala".Ved budte atraktivne,flirtuje ale co mate z toho ze sa date? Aj po mne muzi vzdy sli,ale vedela som a viem,kde su medze.Mne sa hnusi doslova a je mi smutno,ked vidim,ake su zeny lahke