Ahojte baby, chcem sa opýtať, a koľkými chalanmi ste už mali sex? Aký počet ste priznali súčasnemu partnerovi?
Počet chlapov v posteli
Mne moj partner na zaciatku klamal, ze spal s 15, vraj aby na mna zaposobil. Ked zistil, ze ma to skorej odradza tak postupne z neho liezla pravda, ale ako z chlpatej deky. Nakoniec sa z toho vyklulo, ze tam zaratal aj bozkavacky a zostalo cislo 3 + 3 pokusy, pri ktorych sa mu nepostavil, lebo nie je typ na jednonocne dobrodruzstva. Chlapi klamu az sa prasi! Ale poznam aj zeny, ktore si cislo naschval ponizia, aby ich chlap vobec chcel. Takze verit sa neda asi naozaj takmer nikomu. Ja som nikdy nemala potrebu klamat a nechapem, preco to ludia robia, vlastne klamu len samych seba a cloveka, ktory im doveruje, nechutne
Že im tie čísla veríte.... :)
Ja som spala zo 4 chlapmi babi mam este co dohanat :-D na vas nemam
V USA bezi taka relacia, Maury Show a tam zistuju ci je otec dietata naozaj otec. Bola tam holka ktora nevedela presne kto je otec. Postupne tam volala asi 7 muzov a vsetci negativni XDDDD. Asi tak.
V USA bezi taka relacia, Maury Show a tam zistuju ci je otec dietata naozaj otec. Bola tam holka ktora nevedela presne kto je otec. Postupne tam volala asi 7 muzov a vsetci negativni XDDDD. Asi tak.
Dámy, vám ozaj láska a vernosť nič nehovorí? Myslím tie čo sa tu priznali...
Prečo niekomu vravieť počet sexuálnych partnerov? Ak to vravím, tak snáď preto, aby si partner zvážil, či chce so mnou do vzťahu ísť alebo nie, myslím po zdravotnej stránke. Ak som mal/mala 30 sexuálnych partnerov, je veľmi vysoko pravdepodobné, že mám v tele minimálne jednu sexuálne prenosnú chorobu a teda sa priznávam k počtu partnerov nech ten druhý vie, s kým lezie do postele. (nakaziť vás môže i jeden partner, ale je to menej pravdepodobné)
Ale priznávať počet partnerov, lebo je to pre niekoho nejaké rozhodujúce čo sa týka kvality sexu, je hlúposť...
Kiezby bolo take jednoduche to priznat...
Ja keď som sa zoznamila so svojim manželom v 19 rokoch, mala som za sebou presne 37 partnerov(sexuálnych), no povedala som mu, že mám za sebou len jeden vzťah. Samozrejme, že mi uveril. Sme spolu 12 rokov a aj teraz si z času načas nájdem nejakú sexuálnu známosť a ten truľo mi ešte vyznáva lásku ako 12-ročný :'D