Počet chlapov v posteli

Mesačný princ

neviem111111 - a som veľmi rád, že ešte sú takí ľudia, ako ty. Či už muži, alebo ženy. No ste nedostatkový tovar.

Mesačný princ

neviem111111 - tak nie sme rovnakí :) Ale kto chce kam. No to, či mala žena veľa partnerov sa dá veľmi ľahlo zistiť...ale psst :D
Nikomu nepoviem, ako :D

V posteli je krásne aj s tou mojou rukou, hlavne ak mám navarené a nemusím do práce :D Nezáväzný sex je síce fajn, ale nestojí zato.

Nerozumiem ľuďom, ktorí takto striedajú partnerov, ale tak, nie všetci sme rovnakí a niekoho to baví. Ale podľa mňa sú to emocionálne trosky - neviem si to inak vysvetliť. Ako sa môže niekto, kto vystriedal toľko partnerov ešte s niekým naozaj milovať. Možno súložiť, ale to ostatné...

Neprežil som, tak tomu najskôr nerozumiem...

Moireal

Neviem,klobuk dolu. Podla nazorov som myslela,ze si starsia.

Zdravie je to najdolezitejsie a je smutne ked vidim,ako si ho ludia nevazia.

neviem111111

mp, no ani sa ti necudujem, ja si tu idem oci vyocit. 24 rocna a v posteli 35 chlapov... a ta brigadovala na kriznej ci ako prosim pekne? nechcem sa teda nikoho dotknut, ale takito ludia nemaju absolutne respekt ku sebe, k svojmu telu a zdraviu. ja mam 26 a partnera som mala len jedneho, s ktorym som bola vela rokov. a uz s nim dlho nie som, ale nemam potrebu skakat do postele len tak niekomu, svoje pudy zatial este ovladat viem, nie som zviera...

Marunka

Messje, to je milé, vďaka :) Nie sme jedna a tá istá osoba. Dokonca som si všimla, že máme občas úplne opačné názory :D Ale tak to má byť, nuda by tu bola, kebyže sme všetci na jednej vlne ;)

Messje

Marunka
Kde si sa tu ty zobrala?Ty davas dievca.Ale v dobrom.Keby som nepoznala styl pisania od adr1i,poviem,ze si ta ista osoba.
Ide ti to,klobuk dolu.