Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Požiadavky na partnera?

Príspevok v téme: Požiadavky na partnera?
strom4852

Baby, aké máte požiadavky na svojho partnera (čo sa peňazí týka)?

Fyzické a psychické vlastnosti, to je mi jasné.. každá chce v ideálnom prípade pekného, 185 cm vysokého, silného, zdravého, charizmatického, inteligentného, vtipného... to mi ani nemusíte hovoriť....

Mňa by ale zaujímalo ako to vidíte s peniazmi. Koľko musí váš partner zarábať aby ste mu dali šancu? Aké vysoké musia byť jeho príjmy aby ste si s ním vedeli predstaviť budúcnosť? Musí to byť IT programátor, ktorý zarába minimálne 2300 € mesačne? Alebo majiteľ firmy, ktorý má desaťtisícové zisky? Alebo nejaký manažér, ktorý má 1500 €?

Máte sumu pod ktorú nejdete? Aká je vaša hranica, pod ktorou tomu druhému nedáte šancu? 1000 €? 800 €? 700 €? alebo máte stanovenú flexibilnú hranicu že pokiaľ zarába viac ako ja tak je to OK ? :D

Vedeli by ste si predstaviť budúcnosť s 23 ročným chlapcom ktorý býva u rodičov a robí za pokladňou v Coop Jednote za 400 € mesačne ? ::DD:D asi ťažko, čo? :D

Čo si budeme klamať.... z lásky sa človek nenažerie, život je dosť nákladný a ešte živiť rodinu, deti a toto všetko, to vyjde veľmi draho... preto sa vôbec nedivím a ani nikoho neodsudzujem za to, že si hľadá šikovného partnera, ktorý zarába dostatočne (to len tak na záver, neodsudzujem vás, neberte si to zle).

Marunka

Moireal, ja som tu už mala tému, kde som písala svoj vek, takže to nie je niečo, čo sa hanbím prezradiť :D 28 mám.
Krásna požiadavka, nedá mi v tom nesúhlasiť ;)

Moireal

Bam bol fesi,skoda ze homo ci bi. Steve-O najvacsie hovado. Inak to kolko mas rokov lebo teraz si pridem ako stara.:-D Nemusis vraviet,to ja len tak. A sorry ze mimo temu. Vsak ja uz som ticho.

Ja mam na partnera vlastne iba jednu poziadavku. Aby na sebe duchovne pracoval. A to je hadam aj najviac co mozem chciet. :-D

Marunka

Moireal, aj keby si to pozerala kazdy den, do toho ma nic ;) Ja sa len cudujem, ze to este frci :D Alebo ze to este vobec kdesi pustaju, myslim stare casti. Ja som bola sice pubertacka, ale sledovala som to poctivo na MTV :D Najradsej som mala Bama Mageru, lebo paktoval s Ville Valom z HIM a typka, co si vravel Steve-O :D
Tak a teraz nam vymazu prispevky, lebo nie su absolutne k teme :D Sorry, ze som sa toho chytila

Moireal

Marunka , Jackass ma vraj vela casti. Ja som videla len jednu a to uz ako dospela. Pozerala som to s priatelom a aj ked som bola najprv ze, je to primitovnost, prekonala som predsudky. Takze uz to nepozeravam, ale stale sa cudujem, coho tam boli ti typci schopni. :D

Marunka

Pempo, dakujem :) Aj moj partner si to pochvaloval. A cim som ja v tomto bola striktnejsia, tym ma viac zahrnal laskou, pozornostou a malickostami, ktore napriklad kamosky nikdy nedostavali, museli sa "zmierit" s kabelkami, all inclusive dovolenkami a podobnymi sragorinami od partnerov :)
Moireal, Jackass?? To pozeras? Ved to frcalo, ked ja som mala 14, mi nehovor, ze este stale funguju...

Pempo

Marunka ak nie si zadaná, ja ťa beriem okamžite po tom, čo si napísala! :) Škoda, že takú zmýšľajúcu babu som ešte nemal. K téme sa radšej nevyjadrujem lol

Moireal

Najhorsia bola ta kadibudka a pot...:D :DDD

To mas pravdu, ze sa to sem nehodi, este by sa mohli podaktori pohorsovat. Ja si myslim, ze tomuto foru by naopak trosku humoru len prospelo. :-)

A obrazok, nemam co viac dodat. Nevzdavaj sa. :-DD

Mesačný princ

Moireal - hej, videl som :)

Pssst...nemôžem ti veľmi odpovedať, pretože je to mimo témy a nie všetkým sa to musí páčiť :)

Ale ešte ti pošlem toto

Moireal

Heh, ten prvy prank by sa hodil do Jackass, videl si to? Tam robiil sialenosti veru. :D

Piatok 13. mi zas pripomenul tych teroristickych klaunov, co sa dokonca aj do Nemecka dostali.

Poslednych dvoch by som sa asi nezlakla. :-)

Ak nespis ako Marshalll z HIMYM, tak ok. :D