Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Požiadavky na partnera?

Príspevok v téme: Požiadavky na partnera?
strom4852

Baby, aké máte požiadavky na svojho partnera (čo sa peňazí týka)?

Fyzické a psychické vlastnosti, to je mi jasné.. každá chce v ideálnom prípade pekného, 185 cm vysokého, silného, zdravého, charizmatického, inteligentného, vtipného... to mi ani nemusíte hovoriť....

Mňa by ale zaujímalo ako to vidíte s peniazmi. Koľko musí váš partner zarábať aby ste mu dali šancu? Aké vysoké musia byť jeho príjmy aby ste si s ním vedeli predstaviť budúcnosť? Musí to byť IT programátor, ktorý zarába minimálne 2300 € mesačne? Alebo majiteľ firmy, ktorý má desaťtisícové zisky? Alebo nejaký manažér, ktorý má 1500 €?

Máte sumu pod ktorú nejdete? Aká je vaša hranica, pod ktorou tomu druhému nedáte šancu? 1000 €? 800 €? 700 €? alebo máte stanovenú flexibilnú hranicu že pokiaľ zarába viac ako ja tak je to OK ? :D

Vedeli by ste si predstaviť budúcnosť s 23 ročným chlapcom ktorý býva u rodičov a robí za pokladňou v Coop Jednote za 400 € mesačne ? ::DD:D asi ťažko, čo? :D

Čo si budeme klamať.... z lásky sa človek nenažerie, život je dosť nákladný a ešte živiť rodinu, deti a toto všetko, to vyjde veľmi draho... preto sa vôbec nedivím a ani nikoho neodsudzujem za to, že si hľadá šikovného partnera, ktorý zarába dostatočne (to len tak na záver, neodsudzujem vás, neberte si to zle).

Mesačný princ

Vieš ako je mi dobre, celé dni nič nerobím, len som na internete :) Občas nejaká brigáda, štát mi platí poistenie a celý deň z postele nevyleziem. Mám sa ako prasa v žite. No sen :)

ab1

Naozaj, co za kraviny sa tu furt riesia? Ak je autorka materialistka, nech si to riesi po svojom. Kazdy ma predsa naroky ine, resp. ich nema vobec :)

Lanzini

Čubky treba selektovať odzačiatku. Akákoľvek zmienka prvy prvotnom kontakte na prácu, plat, auto sú pre čubku diskvalifikácia.
Normálka rande, pokecať a uvidí sa. Čubka čo nič nemá a len chce sa dá vhodne odhaliť pri dialógu. 8z10 sú obyčajné čubky tie zvyšné dve sú schopné samostatné ženy, ktoré keď zatúžia po rodine treba byť vtedy na správnom mieste a doraziť to svadbou. Teraz s takou jednou mám otvorený vzťah. Neriešime prácu, majetky zázemia sme samostatní, obaja darcovia krvi dva x do mesiaca sa zídeme dobre su zašukáme, skočím do kina, večeru, alebo na víkend niekam zrelaxovať. Nič nám nechýba. Iba neschopná bedač postarať sa sama o seba rieši pri vzťahoch peniaze.

denisaf

ak je ten chlapec nespokojny s tym kolko zarobi kludne si moze hladat miesto bud v Bratislave alebo aj v zahranici... Napriklad viem ze v Rakusku mozes mat 1500-2000 aj viac hladaju stale ludi na pomocne prace, do vyroby do Slovenskych a ceskych kolektivov cize jazyk ani niekde nevyzaduju.. Moja byvala kolegyna co ma 3 deti tam isla pracovat a velmi si pochvaluje robi v Sk kolektive praca jednoducha umyva nejake vane vo vyrobnom podniku na 2 smeny... Aj v Bratislave mas moznost napriklad volkswagen ako operator do vyroby lepsie zarobit ....len treba preto nieco robit nikomu kto nieco dosiahol nic nepadlo z neba... stazovat sa cloveku vobec nepomoze..

WHISPER

takto... žena si vie predstaviť život s chlapom ktorý zarába 400€ mesačne... ale nie s takým ktorý býva u rodičov..asi tak...
lebo dospely zodpovedny clovek ktory byva u rodicov v 23, s predpokladom ze od 19 po strednej zacal pracovat,
ak si odkladal polovicu mzdy po 200€ každy mesiac t.j. 9600 dnes..
tak ma na štart do vlastneho byvania, na zariadenie bytu,.. ktory kedze nezaraba 2000€ mesacne bez uveru mať nebude...