Baby, aké máte požiadavky na svojho partnera (čo sa peňazí týka)?
Fyzické a psychické vlastnosti, to je mi jasné.. každá chce v ideálnom prípade pekného, 185 cm vysokého, silného, zdravého, charizmatického, inteligentného, vtipného... to mi ani nemusíte hovoriť....
Mňa by ale zaujímalo ako to vidíte s peniazmi. Koľko musí váš partner zarábať aby ste mu dali šancu? Aké vysoké musia byť jeho príjmy aby ste si s ním vedeli predstaviť budúcnosť? Musí to byť IT programátor, ktorý zarába minimálne 2300 € mesačne? Alebo majiteľ firmy, ktorý má desaťtisícové zisky? Alebo nejaký manažér, ktorý má 1500 €?
Máte sumu pod ktorú nejdete? Aká je vaša hranica, pod ktorou tomu druhému nedáte šancu? 1000 €? 800 €? 700 €? alebo máte stanovenú flexibilnú hranicu že pokiaľ zarába viac ako ja tak je to OK ? :D
Vedeli by ste si predstaviť budúcnosť s 23 ročným chlapcom ktorý býva u rodičov a robí za pokladňou v Coop Jednote za 400 € mesačne ? ::DD:D asi ťažko, čo? :D
Čo si budeme klamať.... z lásky sa človek nenažerie, život je dosť nákladný a ešte živiť rodinu, deti a toto všetko, to vyjde veľmi draho... preto sa vôbec nedivím a ani nikoho neodsudzujem za to, že si hľadá šikovného partnera, ktorý zarába dostatočne (to len tak na záver, neodsudzujem vás, neberte si to zle).