Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Požiadavky na partnera?

Príspevok v téme: Požiadavky na partnera?
strom4852

Baby, aké máte požiadavky na svojho partnera (čo sa peňazí týka)?

Fyzické a psychické vlastnosti, to je mi jasné.. každá chce v ideálnom prípade pekného, 185 cm vysokého, silného, zdravého, charizmatického, inteligentného, vtipného... to mi ani nemusíte hovoriť....

Mňa by ale zaujímalo ako to vidíte s peniazmi. Koľko musí váš partner zarábať aby ste mu dali šancu? Aké vysoké musia byť jeho príjmy aby ste si s ním vedeli predstaviť budúcnosť? Musí to byť IT programátor, ktorý zarába minimálne 2300 € mesačne? Alebo majiteľ firmy, ktorý má desaťtisícové zisky? Alebo nejaký manažér, ktorý má 1500 €?

Máte sumu pod ktorú nejdete? Aká je vaša hranica, pod ktorou tomu druhému nedáte šancu? 1000 €? 800 €? 700 €? alebo máte stanovenú flexibilnú hranicu že pokiaľ zarába viac ako ja tak je to OK ? :D

Vedeli by ste si predstaviť budúcnosť s 23 ročným chlapcom ktorý býva u rodičov a robí za pokladňou v Coop Jednote za 400 € mesačne ? ::DD:D asi ťažko, čo? :D

Čo si budeme klamať.... z lásky sa človek nenažerie, život je dosť nákladný a ešte živiť rodinu, deti a toto všetko, to vyjde veľmi draho... preto sa vôbec nedivím a ani nikoho neodsudzujem za to, že si hľadá šikovného partnera, ktorý zarába dostatočne (to len tak na záver, neodsudzujem vás, neberte si to zle).

ab1

Ludia, naco sa tu ohanate vlastnymi nazormi, resp. radami, ked dotycna je asi zalozena na materializme. Nech sa jej dari :)

Jatt

blondie24, na základe Vami uvedených Vaších požiadaviek usudzujem, že ponúka Vaších kvalít je veľmi pestrá.

Marunka

Ja v tomto nie som typicka zena, tak by som sa asi nemala vyjadrovat...ale vyjadrim sa :)
Pokial je niekto iba moj partner, do jeho penazi ma je NIC. Moze mi byt u zadnej casti tela, kolko zaraba alebo na co mina. Ci zarobi 400 alebo 1700, je mi fuk. Ak spolu zijeme a teda ideme na polovicu s mnohymi vecami, je pre mna dolezite, aby dal kazdy svoju polovicu. Ja mam svoj prijem a za to si kupujem veci pre mna potrebne. Ak ma chce partner obdarovat niecim, vdacne prijmem ale potesim sa daleko viac obycajnym kvetom, ako drahemu daru. Take, ze zaplatim ti dovolenku pri mori, to u mna neexistuje. Moje zivotne skusenosti ma naucili, ze drahe dary od partnera jednoducho nechcem, ani coby zarabal jak nasi poslanci. Ak sme vonku, v divadle, kine, na vylete, fungujeme na principe, ze raz zaplatim nieco ja, raz on. Ak ma chce pozvat na veceru, kraaaasaaa. Nabuduce ho zas pozvem na nieco/niekde ja.
V pripade, ze mam manzela, chcem fungovat na jednom spolocnom ucte a dvoch vlastnych (on svoj, ja svoj). Tam uz by som fungovanie spolocne riesila podla vysky prijmov oboch. Ak by som zarabala menej, poziadala by som ho, aby daval do domacnosti o cosi viac on. Ale musel by to byt moj muz. Od partnera by som nepozadovala nic co sa tyka financi :) A sice som velmi tolerantna, ak moje kamaratky cucaju partnerov z penazi, je mi z toho jemne na bliti :)

blondie24

muž by mal mať
autá najlepšie dve, jedno pre mňa a jedno pre nás oboch
dom s bazénom a chatu tiež najlepšie
a dosť dobre platenú prácu aby to mal z čoho platiť lebo ja by som si chcela ušetriť na drahú kozmetiku, topánky, šatstvo, kaderníka, kozmetičku, saunu a welnes pobyty
no a niečo by musel zacvakať na dovolenky trikrát do roka aspoň

21lucik21

úplne súhlasím s libertou ako tu už spomenula mať prácu je úplny základ. Mne by bolo jedno koľko partner zarába pokiaľ vie vyjsť s peniazmi neprefláka ich na hlúposti a nenarobí si dlhy kde môže. Čo sa týka bývania tam treba investovať jednoznačne spoločne ja by som sa cítila zle keby je byt alebo dom len partnerov

Liberta012

Tak u mňa je požiadavka na partnera takáto:
výška cca 165-175 cm nížší muži sú u mňa sexi :-)
postava športovejšieho štíhlejšieho typu nie tučko a ochablý vo svaloch,čo nemá vzťah k pohybu, krátkovlasý, oholený alebo so strniskom, nemal by fajčiť a piť.
Mal by mať rád zvieratá, prírodu, turistiku,šport, neriešiť problémy hystericky a nervami ale vie sa povzniesť aj v kritických situáciach, má rád humor, vie povzbudiť, pomôcť svojej partnerke ale sa aspoň snaží jej poradiť.
Vulgárne slová padajú len vo vypätých situáciach ak sa niečo pose*ie :-)
Čo sa týka peňazí a majetku tak na začiatok môže bývať s rodičmi ak je slobodný a časom by sa na nejaký podnájom alebo menší bytík spoločne ušetrilo. Je lepšie pracovať aj keď za menší plat než sa doma povaľovať a byť na úrade práce či flákať po krčmách. A čo sa týka auta tak ak by si ho požičiaval od rodičov tiež nieje na začiatok zlé. No časom by snáď na najeké lacnejšie alebo ojazdenejšie autičko z bazáru mohol mať :-)
Ak by bol snaživý, ambiciozny a hľadal si aj lepšiu prácu by bol len bonús navyše.